- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Lehet, hogy itt előbb kapok rá választ, szóval beírom ide is. Egy érdekes probléma lépett fel nálam, mégpedig a kábelmodemről a sebességem maximális le és felfele is, derouterről felfele csak a sebesség harmada van meg sebességmérő oldalakon is tesztelve. A routert reseteltem már, teljesen gyári beállításokon van, szóval nem tudom mi lehet a baj. Most kihúztam, egy kicsit hagyom pihenni, de nincs nagyon 5letem. A router egy Linksys WRT120N és pár hónapja lett beüzemelve, ha jól emlékszem, akkor novemberben. Ami még plusz info, hogy azóta ilyen, amióta új rendszer került a gépre, de előtte is echte uez volt fennt és sosem volt semmi baja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest