- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadKet
tag
válasz
HoTDoG #105716 üzenetére
Szia,
Pont erre kerestem volna a választ, hogy 2db routerrel tudok-e jól működő mesh-t csinálni úgy, hogy a 2 routert nem tudom kábellel összekötni. És ha jól értem a tesztedből akkor ez 2db WR3000S Cudy-val megoldható (wifi backhaul).
Én azt szeretném elérni, hogy egy 70nm ház egyik sarkából a legtávolabb lévő ponton is normális net legyen, hogy a kinti kamerák jól menjenek. Jelenleg egy Asus AC1750 router van, de ez sajnos nem elég erős.
A setup így nézne ki nálam:
Telekom modem --> kábellel összekötve egy Cudy-val --> wifin egy másik Cudy-val mesh --> 2. Cudy-ból lan kábelek mennének a kamerákhoz ha wifin még mindig nem stabil (a kábelezés a tetőtérben lenne, a 2. router olyan pontra kerülne hogy onnan tudok kábelt vinni felfelé).Valaki meg tudja erősíteni hogy ez így működőképes dolog lehet ?
Bár ahogy olvastam a Cudy magában is elég erős lehet és lehet nem kell 2 router.
Köszi előre is a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Nyomtató topik
- Mikrotik routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest