Hirdetés
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZedTheOne
csendes tag
Sziasztok!
Router vásárlását tervezem, mert falramászok a digis ont-től(Fiberhome hg6544c) Szeretném a segítségeteket kérni! Legjobb tudásom szerint igyekeztem megválaszolni a kérdéseket.
■ Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szintek, szomszédok) lenne használva?
1szintes kertesház, 3 lakásra osztva, 2 falszomszéddal. régi téglafalak. a routertől minden 2 falnyira lenne, ha már házon kívül vagyunk. egyébként a wifis eszközök sok hálozatot látnak (kb 6)
■ Mennyi és milyen kliens eszköz/adapter használná? Ezek közül mennyi az AX (WiFi 6) szabványt ismerő telefon, tablet vagy laptop?
1 pc, 1 ps5 és 1 okostévé használná kábellel, 2 telefon és 1 laptop wifivel, tudomásom szerint csak a ps támogatja a wifi 6-ot, de annak mindegy, mert kábelezget. Előregondolkodás miatt nem baj, ha van AX szabvány.
■ Milyen net sebesség mellé kellene az eszköz?
DIGINET 1000 - FTTH
■ Mennyi pénzt szánsz a beszerzésre? Lehetőleg pontos összeget írj!
25ezer Ft-ra gondoltam alapesetben, de ha plusz 5ezer forintért világmegváltó lenne a különbség, akkor lehet 30ezer.
■ Milyen egyéb igények vannak a routerrel szemben?
Mivel laikus vagyok, nem igazán tudom milyen egyéb igényeim lehetnek. Stabilan játszanék, streamelnék és streaminget néznénk.
Előre is köszönöm a segítséget! Ha valamit rosszul adtam meg, állok rendelkezésre!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Mobil flották
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Assetto Corsa EVO
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- Mushkin Essentials 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz MES4U320NF32G RAM!
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Nvidia Geforce RTX 3090 Founders Edition
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest