Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BitRider

senior tag

válasz Feketelaszlo #52625 üzenetére

Ilyet én is keresgéltem, de nem nagyon találtam szimpatikusat. Max olyanokat, ahol manuálisan kell API kulcsot megadni valamelyik bizonyos szolgáltatóhoz – ami nem is feltétlenül jó és pontos itthon, meg külön regisztrációt és vacakolást jelentenek.

Androidon van a Weawow, ami szerintem messze a legjobb ilyen cucc, ahol a több beállított helyszín között jobbra-balra maszatolással lehet váltani és órára lebontott grafikonok is elérhetők. Sose szerettem a random kép dolgokat, de sokszor nagyon jó és az időhöz illő user fotókat válogatnak be a helyszínek alá borítóként.
    A különféle modulok kiválaszthatók és a sorrendjükön is lehet változtatni. Teljesen ingyenes, jók a widgetjei és ami a legfőbb: szabadon lehet választani 8 időjárás-szolgáltató közül, amik közül nekem Bp-en a Weatherbit vált be legjobban (nem az a default).

Szóval én ez alá nem adnám Windows-on, de ilyen szimplán nincs. Az ehhez legközelebbi megoldás mégis az lenne, hogy böngészőben futtatom a Weawow weboldalát, vagy... az Androidos appot virtuális környezetben.

Új hozzászólás Aktív témák