Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Milyen program, ami...? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:14:01

LOGOUT.hu

Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52011) Krystal_s válasza totron (#52010) üzenetére


Krystal_s
addikt

"Nem véletlenül tért át minden értelmes vírusirtó cég"

A normálisat az általa értelmesnek nevezettre értettem.Azt szerettem volna megtudni ő mit tart értelmes vírusirtó cégnek. (mert igazán szerintem nem nagyon van, vagy csak részben)
Comodot azért használok, mert többnyire úgy lehet beállítani, ki ahogy akarja, ahogy kényelmes. Az AV rész Állapottartó módban van, vagy akár ki is kapcsolom. A HIPS szerintem nem lassít (nem érezhetően, mint sok más program), csak akkor Jelez és Kérdez (ez nekem fontos), amikor új dolgot érzékel, amikor oka van rá, mert változást érzékel. Beállításfüggő kinek hogyan megfelelő. Van, akit ez is zavar és kikapcsolja és inkább az Auto-Elszigetelőt használja...
Nekem fontos a Tűzfal. Nem bízom a rendszer sajátjában. Kérdezzen, láthassam mi és mikor akar ki- és bejönni. Én döntöm el, mit engedélyezek. Ez nem lassít.
Te inkább az általános, agyonreklámozott AV programokról írsz. Más gyártók által vásárolt több motort használó önállóan nem sokat tudó cégek, vagy a beépített Win Defender, amik állandóan terhelik a rendszert és sokszor feleslegesen kérdés nélkül intézkednek, ezzel rengeteg kellemetlenséget okozva a usereknek. Persze amikor kellene, akkor hallgatnak a háttérben és nem jeleznek semmit, csak hagyják a kártevőket tevékenykedni.
Nálam a Kaspersky is lassított. Nem is használom, de alapból felismerésben jó szokott lenni és amikor nem vagyok biztos valamiben, akkor velük (is) át szoktam nézetni online, az adott programot. Bitdefendert (IS-t) sokáig használtam és nem éreztem akkor lassúnak. Jobban bíztam benne, mint az agyonreklámozott Eset féle általam komolytalan cégekben (AVG, Avast...).
Amúgy egyik AV felismerésben sem bízom. Én az elszigetelt böngészésben jobban hiszek, amikor csak azt engedem ki, aminek engedélyt adok. Egy számomra kétesnek tűnő programot pedig több termékkel nézetem át, küldöm be nekik.
Amúgy a LosslessCut fejlesztőjének is írtam. (még várom a válaszát)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Milyen program, ami...? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.