Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SpaceJam

aktív tag

válasz liszi70 #50221 üzenetére

Performance Monitor - A system tray-ben jelzi az aktuális CPU-, RAM-, hálózat- és lemezhasználati információkat. Ott van ZIP formában a Neszén is.

Egyenesen az összefoglalóból. Első indítás után mindenféle paneleket dob ki, de ez csak beállítás kérdése. A Show this panel opciókat kikapcsolgatod, és amit szeretnél, annál a Show in Tray Area-t pedig be, és ezek a fölös panelek el is tűnnek. Így:

Én még a színeket szoktam cserélni és ennyi. Rendesen, grafikusan jelzi a dolgokat, és ha ráviszed az egered, akkor frissülő pillanatnyi infókat ír ki. Ez a legegyszerűbb ilyen program, és szerintem kötelező lenne mindenkinek, aki nem sík gyökér a gépéhez, mert rohadt hasznos egy ilyesmi visszajelzés arról, hogy épp mit csinál a masina.

Egyetlen furaság, amit művel, hogy a rendszer indulása után, a kurzor alatt megjelenít egy kis infópanelt, de ez csak addig tart, míg meg nem mozdítod az egeret. De ez legyen a legnagyobb baja egy sok éve nem frissített, még Win 7-hez készített programnak. :)

Új hozzászólás Aktív témák