Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- potyautas: A teljesség igénye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Win10, rongálódott pen drive file system, menteni kellene róla pár 10 megányi anyagot (egy powerpoint cucc, a többi elveszhet).
Valami ingyenes recovery tool lenne jó.
Eddig ezeket néztem:
MiniTool Recovery felismerte rajta a file-t, de azt mondja fizessek 69 usd-t, mert anélkül nem. És bocsi de azt nem.
Wondershare RecoverIt feltelepülni sem hajlandó rendesen. Nem gyenge éppen a gépem, de install után még 10 perccel is 100%-on töri a cpu-mat, és ha belehalok, sem tudom, miért. Végül főkapcsolót nyomtam hardveresen és uninstallt dobtam arra is, meg a sza*jaira is. 467 mega egy pen drive checker wtf??
Nézem, amik még vannak neten. Ha valakinek jött be valamelyik cucc, egy jelzést róla had kérjek.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest