Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: MárkaLánc
- kegab64: Landxcape LX790 robotfűnyíró
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
Szia!
Esetleg, ha nem lesz jobb megoldás:
Én az ArtPlus ePix Calendar Publisher Premiumot használom. A naptár és jegyzet funkció teljesek ki is kapcsolható, az asztali ikonokat is eltüntetheted vele egy kattintással. Lehet, hogy nem épp ezt keresed, mert úgy működik, hogy a kívánt képeket betallózod (sajnos egyenként, hacsak az újabb verzió nem lett okosabb is), és ebből csinál egy fájlt (naptárt), amit telepíthetsz vagy tovább is adhatsz. Az ingyenessel csak 12 képet lehet belerakni, viszont akárhány naptárat lehet telepíteni, a kezelőfelületen csomagonként és egyenként is kikapcsolható bármelyik kép. Tehát, ha egyszer telepítettél egy karácsonyi csomagot, nem kell egész évben a karácsonyfákat kerülgetned.
(Alapértelmezésben be van kapcsolva a friss telepítésű csomag.) Ha többet telepítesz, akkor is csak egy programod lesz telepítve, mindössze bővül a képválaszték. A fizetőssel akárhány képet belegyömöszölhetsz. (De 13000-et bemazsolázgatni...! A hideg is kiráz!
)Én csak akkora képeket raktam bele, amekkora a monitorom, így nem tudom, hogyan méretez át, de szerencsére ott az ingyenes verzió, ha mégis úgy döntesz, hogy kipróbálod. A tömörítést véletlenül se jelöld be a programban! Nem vagyok biztos benne, de lehet, hogy ez alapból aktív, majd figyelj oda. Fönt találod a fájl menü valamelyik pontjában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Arany János - Kapcsos könyv
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Alapértelmezésben be van kapcsolva a friss telepítésű csomag.) Ha többet telepítesz, akkor is csak egy programod lesz telepítve, mindössze bővül a képválaszték. A fizetőssel akárhány képet belegyömöszölhetsz. (De 13000-et bemazsolázgatni...! A hideg is kiráz!
)