- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam, pc360 és Lauda, köszi a válaszokat!
Routeres (ebből 2 eszközt is ki tudtam próbálni) és kábeles kapcsolatnál is csinálja. 12Mbites a net, ami tudom, nem sok, de egy db 720p-s youtube még korábban nem okozott neki gondot. Tavasszal HBO Go-val sem volt gond, Netflix pedig egyenesen pazar volt vele. Egy környékbeli mikrós szolgáltatónál vagyok, meghibásodás szinte sohasem volt, ha weblapokat nézegetek, letöltésnél tökéletes, gyors, videóknál tapasztalom a dolgot egyedül.
Speedtest.net-en természetesen néztem, de ott ugye pillanatnyi sebességet mér. Van, h a youtube alig tud betölteni valamit, rámérek egyből, erre kijön egy 10-11-12 körüli érték. Máskor 1-2Mbit-et, 4-5Mbit-et kaptam el ilyen mérésekkel. HBO Go-nál tűnik fel mondom leginkább, általában úgymond 3 minőség között ugrál, mikor rájön.
Egyszerre több videót nem is szoktam megnyitni vele, torrentezni se szoktam, az se megy a háttérben, elvileg semmi, ami elszívná a sebességet. Csak gondoltam mielőtt ráírok a szolgáltatóra, nézek valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest