Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djadji
senior tag
válasz
kraftxld
üzenetére
MOndanak...
tartomány nincs.. server nincs... (meg még sokminden nincs) Ezért gondoltam arra hogy a gépeken mint különálló PCken kellene megoldani ezt a ''bolondbiztos'' dolgot. (mivel a házaton nincs központi gép, olyan meg pláne nincs amelyik mindig megy)
Jogosultságokkal próbálkoztam, nekem nem sikerült.. de ha tudsz valami konkrétumot ajánlani szivesen megpróbálnám.
GP is megvolt... (nem emléxem valami gpedit.jvs (szinte tuti nem) de valmi ilyesmivel lehetett állítani a felhysználók jogait, amiket be is állítottam (start menü korlátozása pl) de a bajom ezzel az volt, hogy nem csak a tanulókra lettek igazak, hanem a rendszergazikra is... Ugyhogy nekem ez nem sikerült.. Próbáltam csoportokat is csinálni, de nekem akkor se jött össze... (persze lehet hoyg én bénáztam el)
Azt gondoltam hoyg van ilyen program ami megoldja ezt... de nem találtam.. Pedig sok helyen láttam ilyen PC-t (könyvtár, mediamarkt, meg ilyen nyilvános helyeken, és nem is voltak mindig hálózatban...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest