- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djadji
senior tag
válasz
kraftxld
üzenetére
MOndanak...
tartomány nincs.. server nincs... (meg még sokminden nincs) Ezért gondoltam arra hogy a gépeken mint különálló PCken kellene megoldani ezt a ''bolondbiztos'' dolgot. (mivel a házaton nincs központi gép, olyan meg pláne nincs amelyik mindig megy)
Jogosultságokkal próbálkoztam, nekem nem sikerült.. de ha tudsz valami konkrétumot ajánlani szivesen megpróbálnám.
GP is megvolt... (nem emléxem valami gpedit.jvs (szinte tuti nem) de valmi ilyesmivel lehetett állítani a felhysználók jogait, amiket be is állítottam (start menü korlátozása pl) de a bajom ezzel az volt, hogy nem csak a tanulókra lettek igazak, hanem a rendszergazikra is... Ugyhogy nekem ez nem sikerült.. Próbáltam csoportokat is csinálni, de nekem akkor se jött össze... (persze lehet hoyg én bénáztam el)
Azt gondoltam hoyg van ilyen program ami megoldja ezt... de nem találtam.. Pedig sok helyen láttam ilyen PC-t (könyvtár, mediamarkt, meg ilyen nyilvános helyeken, és nem is voltak mindig hálózatban...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Doom Eternal
- Azonnali processzoros kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Gaming notebook topik
- Parfüm topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest