- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zalaymate #19662 üzenetére
Amikor tőlem aláírást kértek, akkor mindig ezzel az eszközzel találkoztam.
Ezt találtam neked:
By using the Ink features in the 2007 Microsoft Office system, you can use a Tablet PC and a tablet pen to create a handwritten signature for your e-mail messages. -
Ł@ç!
csendes tag
válasz
Zalaymate #14255 üzenetére
Microsoft AutoRoute
60 napos trial, utána elvileg fizetni kell... (Bár nem tudom, lehet hogy csak bizonyos funkciókat tilt le)
Nekem volt egyszer egy gépen alapból, és elég jó volt...
Figyelni kell, mert a Kelet-Európa nem biztos, hogy a térképében van, és Mo.t is sokszor odasorolják! -
Fagyi
aktív tag
válasz
Zalaymate #14255 üzenetére
offline google maps maker
Magyarul tud , telefonokra is lehet használni, de nállad nem lesz akadály a map méret.
Igaz kell egy acc-ot csinálni google-ékhoz.
Kwo how Térkép készítése -
animatrix11
őstag
válasz
Zalaymate #4046 üzenetére
nem férnek meg egymás mellett, azt próbáld ki ha két op rendszert akarsz, hogy külön vinyóra rakod, ráadaásul ugy hogy amikor telepíted az másikat lehúzod, létezik egy alaplapi bootbenü f8-al jön elő (legalábbis nálam) hogy melyik vinyóról akarsz bootolni....
még nem próbáltam vista-val de esélyes
ha az xp-t akarod megcsinálni a telepitőjén van a konzol ott van olyan hogy fixboot, asszem az csinálja meg ha valami elcsesződik az indtófileokkal
-
törölt tag
válasz
Zalaymate #4046 üzenetére
ez nem igy mukodik...
a vista hozza letre a bootmenut es a beallitasokat, es ha azt eltunteted, akkor osszeomlik az xp is...
nekem is ajanlottak erre a problemara a fixmbr-t meg tobb hasonlo dolgot, de egyikkel sem tudtam helyreallitani a bootolast...
szoval csak ovatosan...
vagy esetleg kerdezd meg a vista topicban is -
Zalaymate
senior tag
válasz
Zalaymate #4039 üzenetére
Valaki válaszoljon nekem!!!!! Igen fontos lenne!
Most akkor ha felrakom a Vista-t akkor azt miért nm tudom utána leszedni úgy, hogy közben semmi sem történik az XP-vel?
Kölön partíción van! CSak azt leformázom s megvan, nem??
PLSSSS help!!!!!! Most már tenné fel, de nem tom, hogy mi legyen!!!!!!
-
Rickenstein
senior tag
válasz
Zalaymate #4027 üzenetére
1. Az XP a Vista Shadow Copy fájljait folyamatosan törölni fogja. Ez elég zavaró tud lenni, ha az ember használná. Ezen kívül más problem nem lesz.
2. Igen, telepíteni kell ugyanazt a progit XP és Vista alá is (még véletlenül sem ugyanazt a telepítési mappát megadva).
3. Miért nem használod csak a Vistát? Ha akarod szinte XP szintre "butíthatod vissza":
[link] -
Dr. Romano
veterán
válasz
Zalaymate #4027 üzenetére
Arra még ügyelj hogy a Vista és XP eltérő picit eltérő fájlkezelése érdekes dolgokhoz vezethet néha.
(pl. nekem anno az XP a Vista Starter mappáját 6,8GB-osnak mutatta egyébként csak 3 volt, jah és a töredezettségmentesítő progi is más elven nyomja tehát ami Vista alatt OK az XP-ben totál töredezett és fordítva, de egyébként megfértek egymás mellett)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest