Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
válasz
ArchElf
üzenetére
Menet közben rájöttem hogy mi a megoldás:
1. 2 partició kell
2. win+programok telepít
3. Ghostal csinálok egy image-t
4. ha beszarik a rendszer akkor imageből újrahúzom egy hiren's segítségével.ghostal lehet valahogy boot loadert csinálni amiben benne lenne a rendszer visszaállítás?
-
válasz
ArchElf
üzenetére
Hali!
Ingyenesben nem tudok ilyen progit. A kép amit linkeltél,az ikonok kinézete alapján talán ez a progi lehet: [link] [link]
(Az ikonokat lehet frissíteni/hozzáadni)
Másik ilyen progi, ami jó: [link]
Ez nem csak hálózati topológiát képes szerkeszteni, hanem számos más digram-model készítésére is alkalmasEz a progi ingyenes (elméletben) de amikor utoljára próbáltam, mégis kér valami online regisztrálást és folyamatosan akart kommunikálni kifelé, ezért hagytam, de azért vess rá egy pillantást: [link]
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest