Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-08 08:40:14

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15003) PociAti válasza sewente (#15002) üzenetére


PociAti
senior tag

A 3 szín egy patronban van. Ha egyetlen szín kifogy a három közül, akkor cserélni kell. A pazarlás elkerülhetetlen. A feketéhez is használ színeset, ezért a költségekbe azt is bele kell számolni.
Ezek olyan patronok, amik tartalmazzák a nyomtató legdrágább alkotóelemét, a nyomtató fejét. Elvileg minden csere alkalmával kidobod a régi fejet. Ha csak 30 oldalt nyomtattál vele, de azt régen, így beszáradt, akkor 30 oldal után cserélsz fejet. Jó drágán.
Valójában nem kidobásra kerül, hanem "utángyártott" patronként jó drágán megveheted ismét. Elég költséges ennek a speciális fejnek (patronnak) a legyártása, ezért állítólag nem is létezik belőle utángyártott, hanem amit ilyen néven árulnak, valójában az mind felújított fej.
Szerintem nem szabad megvenni az ilyen technológiával működő nyomtatókat (HP/Canon olcsóbb készülékei). Az ügyfelek rengeteget panaszkodnak rájuk (az irreális költségek miatt). Szinte mindig arra panaszkodnak, hogy már megint beszáradt. Nem vesznek nagyot, mert az is beszáradna. És amiatt szárad be, mert olyan drága, hogy csak a legszükségesebb dolgokat nyomtatják ki. De amikor nyomtatni akarnak vele, akkor már túl késő.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.