Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz Puma K #73290 üzenetére
Meg van mi ez amiről a munkatársam beszélt KGFB... egy tuningklubnak a lehetősége ez az alacsony biztosítás.
Viszont hogy beléphessen az ember kell, hogy valami módosítás legyen az autóján (ültetés, egyedileg épített motor, stb)... amik közül egyiket sem szeretnék elvégezni a leendő autómon
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
TaaT
nagyúr
Mondjuk kíváncsiságból kimentem és belenéztem a tartályba, lehet ráférne egy kis pucolás.
Give them hell Ukraine!
-
ABE
őstag
Srácok,
Kuplungszettből ugye LUK és Valeo is megfelelő minőség?
-
Newyorker
addikt
Ablakmosófolyadékot sima csapvízzel higgíthatom?!
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
runner 125
nagyúr
válasz r6man123 #73481 üzenetére
Tudomásom szerint az 1.7-es diesel az Isuzu féle motor, ami az egyik legjobb olajkályha.
Viszont, a km szerintem erősen fake, pláne egy tipikus kis diesel 'cégautóban'.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Van köztetek valaki, akinek van tapasztalata OPEL ASTRA 1.7 CDTI GTC -vel? A kiszemeltem 2006-os, 143e km-el. Jól tudom, hogy ez a típus Isuzu motoros? -
neduddki
nagyúr
HI!
elvtarsak amatorok vagytok, nem kjell hasznani es soakig tart, csak megflelo szerel kel kezlni a zuveget:- )))
udv
neduddki
p.s. az kasznira ma megvan de a zuvegre meg nem tantam meg....;- (
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
zsid
senior tag
válasz MunezXBK #73474 üzenetére
Mondogatják jah. Nemrég az Inforádióban azt nyilatkozta valaki, hogy 2014-ben jönnek az első ilyen új trafik. Ha a "régiek" teljesen kikopnak, akkor lesz értelme ezeknek a kütyüknek, addig meg
#tomcsi23: Nekem ilyen teszkós aerotwin koppintás van az egyik autómon. Szeptember végén raktam fel és már csíkoz. Azóta volt kb 3 esős nap
[ Szerkesztve ]
<tRucKdriFteR>
-
tomcsi23
veterán
Na, másfél év, meg 10e km után lecseréltem a bosokot (egy új szettre), mert az anyósnál már nem nyomta oda rendesen a szélét - persze, semmi csíkozás nem volt még így sem. A bosch erotvin ezt fél év után megcsinálta, ráadásul az már akkor csíkozott is.
3,14 csába, megint ugrott ezeöccá.
Ja, ábra.[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
zsid
senior tag
válasz MunezXBK #73461 üzenetére
A mostaniak még videót csinálnak, de ezt az adattömeget nehezen viseli az ORFK gépparkja, így a jövőben beszerzésre kerülő trafik már csak képet fognak csinálni és e miatt nem is lesz olyan képességük, mint a Fáma III-nak, hogy 1800 méterről mérje a sebességet.
<tRucKdriFteR>
-
neduddki
nagyúr
válasz bitpork #73464 üzenetére
HI!
na Rofi kinn votak a frekvenciaj fleugyeletol mire lertem emar kideruteetk hogy azerbajganoktol gyun ajel /kereeztek is honna tudom, mondom szelleslatkru mernokkepes:- )))/ kiderult hogy az egyik ipsenek es6-ja van onnatol nagy haverok lettunk, erdeks hogy mar a 3. tutaj akki azzal kezdi hogy nekem si ojjan kibaszot tjo az ules? ill. hogy ehezomuvesz a dog:- )
aszontak most hivataso kervenyt kell irni hogy bejussanak es hogy 10 esetbol 8 fake, mondtmais hogy ugy e en megmondtam:- )))udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Bull Boss
őstag
nem tudjátok mi van a hasznaltauto.hu val? a keresésnél a görditősáv nem megy lejjebb csak billel (chrome)
-
8th
addikt
Akkor pedig venni kell valami lefingott mopedautót három kilóért. Autópótlónak az is megteszi és bár gagyi az összes de azt a napi 2x 5percet ki lehet benne bírni. Nagyságrendekkel kevesebb pénz üzemben tartani mint bármilyen 20éves fos autót.
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
bitpork
nagyúr
Nem is értem hogy mit mondtok itt az 500m-rel korábbi detektálásról. A lézer nem szóródik úgy mint a radar, az vagy mér és akkor már mind1, vagy nem mér és akkor is mind1. Munez jól mondja videó van uh eltűnni nem lehet. Régebben mondogatták hogy olyan blokkoló kell ami jelez majd 5 mp után kikapcsolja és ez idő alatt tudsz fékezni. Be már maga a zavarás ténye is kimeríti az it rendszer zavarását ami meg büntetendő. Miről beszélünk?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Kornel
veterán
válasz MunezXBK #73455 üzenetére
ha nem pályán vagy, akkor megállsz, megfordulsz, leparkolsz, stb. (nem mész olyan közel, hogy fényképet tudjon csinálni)
szóval ilyen szempontból akár egy jó detektor is jó lehet, nem?
és még szabályos is.(#73458) joamilestoné: város jobban érdekel.
mod: mondjuk egyébként hungárián sose mérnek? mindig megyek pedig 80-90-et, ha lehet... mondjuk elvileg az még bele is fér majdnem
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
válasz Kornel #73454 üzenetére
Nem és nekem sem, pedig használtam a betiltás után is. Viszont tényleg csak az általam említett kettőt érdemes venni, elöl-hátul 2 fejjel. A legjobb a laser interceptor, de a blinder is komoly.
A többit kiszúrhatja a radar és kijelzi, hogy blokkolod, vagy esetleg egy pillanatra nem blokkol, és egyből megmér. Csináltak blokkolóteszteket külföldön és itthon is, a kiyo és társai gagyeszok elvéreztek a komoly rendszerek mellett.
Én fáma2 lézerrel mérhettem a saját autómat és közvetlen elhaladáskor sem tudta megmérni se elölről, se hátulról.
-
Kornel
veterán
válasz szőröscica #73453 üzenetére
hm... nem rossz, és még nem volt belőle semmi bajuk?
-
szőröscica
addikt
Nem fals adatot kap, hanem csak 3 vonal látszik rajta, mintha nem mérne semmit. Ilyen olcsót nem vennék, ha blokkoló, akkor laser interceptor, vagy blinder. Azok nem csak hamis biztonságérzetet adnak, hanem megbízhatóan blokkolnak minden eszközt.
Nekem volt interceptorom, csak ellopták a fejeket a kocsiról, pedig használnám most is, és több ismerősöm is használja mióta tilos. Annyi a trükk, ha gyorsan mész, jelez-blokkol, lefékezel, kikapcsolod és hagyod, hogy megmérjenek.
-
-
Kornel
veterán
Egy ilyen cuccért mennyire vágnának meg, ha elkapnak vele, hogy bent van a kocsiba?
-
Vladi
nagyúr
Több a leves mint a hús. Ahogy szokták mondani. Üzemanyag ami sok lesz.
Kivéve, ha győri vagy.Nagy veszteség nem ér, max leadod bontóba, ha nem bírja már.
Corsákat is nézhetsz, ilyen árban már van. ka-t nem javaslom, mert nagyon rohad már ebben a kategóriában.De találkoztam már behozott swifttel. Most komoly? Dunába vizet?
il sole non sorge più ad Est!
-
Typhoon47
senior tag
válasz runner 125 #73436 üzenetére
véletlenül se oszd meg
"Education is important but big biceps are importanter"
-
-
Typhoon47
senior tag
válasz runner 125 #73427 üzenetére
persze, jó cucc.
"Education is important but big biceps are importanter"
-
MunezXBK
nagyúr
válasz runner 125 #73433 üzenetére
Hol kapható amúgy? Mindig Norauto-ban vettem.
-
runner 125
nagyúr
Ok, köszi, akkor bepróbálom én is.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
MunezXBK
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
8th
addikt
válasz szőröscica #73379 üzenetére
Öltönyben tilos felszállni a bkv járataira?
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
runner 125
nagyúr
RAIN-X-et használ itt valaki üvegre?
-
sNORh
addikt
Nissan Mincráról mi a véleményetek?
60-80-ért már elég pofásakat lehet venni. Barátnőnek kéne, egy kis fogyasztásó, kis alkatrészköltségű szaladgálós autó.
Behozatal nem gond, bátyó minden hónapban megjárja a Német-Magyar távot, csak a hazaüzemanyag+regadót kéne kipengetni, de akkor is szebbek olcsóbbak mint az itthoniak.Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Qru
MODERÁTOR
-
Vladi
nagyúr
válasz szőröscica #73422 üzenetére
Hóesés??
link, vagy link. Ilyesmiben gondolkozz.
De még az se gáz, ha reggel félúton leáll alattad, mert 5 perc és beérsz gyalog.
il sole non sorge più ad Est!
-
footy
addikt
válasz neduddki #73417 üzenetére
(#73418) Qru
Na de pont ez a trukk, hogy majd 700-zal olcsobb mint a golf+
Altea 1.9 PD TDi Rebel Egyterű 1896 cm³ Manuális - 5 fokozatú 5 190 400 Ft
Golf Plus 1.9 PD TDI Comfortline Egyterű 1896 cm³ Manuális - 5 fokozatú 5 862 000 FtBar lehet sokan inkabb Octavia-t vettek. Ami kicsivel olcsobb mint az Altea, nagyobb a csomagtere 100L-rel, viszont anyu tutira konnyebben parkol egy Alteaval, mert 30centivel rovidebb es a magas ulespoziciot amugyis szeretik a nok.
(#73422) joamilestoné
Csak a belter anyagai ternek el, az pedig az V-os Golf(+) -ban sem volt tul fenyes.[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
válasz szőröscica #73384 üzenetére
Mondjuk ez a 1.5 km elég kevés. Olyan 15-20 perc gyalog.
De ha mindenképpen ragaszkodsz a kocsihoz, akkor pici benzinest javasolnék. Corsa, vagy swift. Olcsók és nem igényelnek sokat.il sole non sorge più ad Est!
-
Qru
MODERÁTOR
Egyszerűen nincs rá kereslet itthon. Aki már 6 gurigát szán autóra az nem fog egy Seat-ba beleülni... Meg ez családosoknak van 1-2 gyerekkel, nézz meg egy átlag magyar családot, hol van 6 millás kocsira pénzünk?
Itthon csak az olcsó és a drága kocsik mennek. Lásd pl, hogy a BMW újabb eladási rekordott döntött itthon (+22% '12-höz képest),a másik nagy nyertes a Skoda...
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Amiket nem veszünk: [link]
Ha nem nézem a villanyverdákat akkor a Rönó nyert. Yepp!
#nincsbennetarcsi
-
-v-
addikt
válasz szőröscica #73379 üzenetére
Vegyél egy lefingott injektoros fiat uno 1.0-t, az indul mindig hidegben is, nem fogyaszt lófaszt se, és senki nem akarja elvinni.
-
sNORh
addikt
válasz bitpork #73410 üzenetére
Napszámba sem kell sokat gondolkodni rajta, hogy címerezzen lükvercbe
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
hobizoli
nagyúr
több drón kell ;P
-
Puma K
nagyúr
Nem.
Neki egy első verziós Seat Leon-ja van, és arra fizet klubtagságival együtt 25k Ft-ot és így meg van a KGFB-je.
Az oké, hogy sok mindentől függ, de ti tudtok-e esetleg hasonló lehetőségeket mint az általam helyesebben kollégám által említett klubtagsági ami olcsósítja a KGFB-t.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Melack
veterán
válasz szőröscica #73392 üzenetére
Ez eddig hogy maradt ki?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok