- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- New Game Blitz - 2025
- Digitális Állampolgárság Program
- Notepad++
- Android másképp: Lineage OS és társai
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mágus2
Közösségépítő
-
DeFranco
nagyúr
Nem azt mondtam, hogy semmit, csak hogy fenntartásokkal kezelem, mégpedig a következő okból:
Mindenki kezd úgy lenni vele, hogy nagy szakértő a kütyüdoki/olajdoki/nepperdoki/gumidoki/brinkmanndoki, és amit írnak, az evidencia és hivatkozási alap. Hogyne, hiszen a TC-n is szakértenek, mindenki úgy van vele, hogy akkor biztos nagyon okosak, sőt legjobbak a szakmájukban.
Igen, lehet hogy nagyon okosak, de legalább ugyanekkora valószínűséggel lehet az is, hogy nem olyan nagyon okosak (vagy legalább is nem írják le ingyen a nagyon okosat) csak jóban vannak a TC-sekkel, vagy adnak naagy kedvezményt az OT merci meg a Hangyász meg a Tehén alkatrészekre-kellékekre, cserébe jól megszakértenek.
Aminek következtében úgy is mindenki először hozzájuk megy, az ő honlapjukat nézi meg először, ha kell valami, hiszen ők értenek hozzá, bemondta az internet, és annyiért adnak mindent amennyiért akarnak.
De lehet csak én vagyok a hülye és van négy altruista szabadságharcosunk.
Mindenesetre én ezt úgy kezelem, hogy ők ott alapvetően magukat, meg a szolgáltatásukat reklámozzák, és ha már névvel-arccal vállalják a véleményüket, akkor nagy hülyeséget azért nem írnak.
Ne legyen félreértés, nem gondolom hogy értek bármelyikük területéhez is, azt meg főleg nem, hogy okosabb vagyok náluk, csak nem veszem szentírásnak amit írnak csak azért, mert a " *doki is megmondta". Így értettem a "semmit nem hiszeket". Nem azt mondom, hogy nettó hazudnak, csak nem hiszem el kérdés nélkül hogy az a megkérdőjelezhetetlen szentírás, amit leírnak.
Ettől még persze nagyon hasznos amit csinálnak, és nagyon jó, hogy van egy ilyen, csak szerintem érdemes látni azt is, hogy miért csinálják.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Roncsautókkal árasztjuk el Magyarországot?
Érdekes számok ezek....
-
-
-
TaaT
nagyúr
válasz bitpork #72485 üzenetére
Jókat tudsz kérdezni.
Gugli azt mondja (majd kijavít valaki ha frankón vágja a témát)
Brutto = Netto + NoVA + MwSt
MwSt = Áfa
NoVA = dízel járművek légszennyezési adójaHa külföldre veszed (export) akkor NoVA-t nem kell fizetni.
Preis exkl. Nova = ár NoVA-t nélkül.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
NácziNémet nyelven beszélők segítségét kérném. Mit jelent ez: Preis exkl. Nova ?Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
válasz jozefgucci1 #72483 üzenetére
Akkó öröm és bódotág
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
jozefgucci1
addikt
-
-
ABE
őstag
válasz jozefgucci1 #72480 üzenetére
Monnyuk más tollával ékeskedni...
Na, közben megtaláltam a hirdetést: [link]
Szerk: való igaz, túl sok időt töltök netezéssel.
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz bitpork #72478 üzenetére
Bazz már nekem sem nem értem
Amúgy a lényeg ez lett volna .:
"Eladom suzukimat,ha valaki építeni akár vagy csak utál télen a buszmegállóban állni...2002es töröttlámpás 5ajtós,friss műszakival központizárrral még minden szarral ami csak kell... A kaszni jó állapotu(leszámítva hogy jégvert volt olyan mint a tojástartó) ! A színe: Törley pezsgö metál(1-2 köpőlégy és szúnyog van a tető lakkozásában de homokkal és polírkoronggal eltávolítható! 1.3as 8v motoros 5gangos sárkány 6literes zabálógép.(ha 2 gyertyát kiveszem akkor elvan 4literrel is)!
A kábelezést nem árt átnézni! Általában működik,de a Paksi atomerőmű vezérlését nem bíznám rá arra a gólyafészekre a műszerfal alatt Egyébként jó tuning alap belselye is kulturált a hátsó üléseken kívül( 3db 120kilós állatokkal jártam hogy ne legyen az autóban libikóka érzésem! Akit érdekel 120pisztolyorrú mátyásért viheti! Mondjuk lehet kevesebb is pl. 6Db deák esetleg babettát beszámítok,de csak olyat ami akkor is beindul ha már otthagytad külömben utánnadtolom!!!És hogy főnök, mennyi a vége? -Hát mentem már vele 160-at is: ))) De ment volna még többet is, csak elszakadt a vontatókötél: )Arra meg, hogy miért adom el, azt tudom mondani, hogy van egy BMW-m és inkább beletankolok duplaennyit, mert ebben félek: ) Nem azért adom el mert szar, hanem azért, mert suzuki, én meg nem vagyok mazohista. Utaztam eleget a 47-es fapados villamoson: ) De aki erre izgul, annak nem állok az útjába: ) Ha több f. szságot akarsz még hallani az autóval kapcsolatban, hívj fel és garantáltan megkapod: )))
Ui: akinek nincs humorérzéke, kérem ne hívjon fel, ne küldjön felháborodott mailt, hogy hogy van képem ezért a fostalicskáért elkérni ennyit! NEM KELL MEGVENNI! Miért, talán mások nem kérnek el még többet bontószökevényekért? Büdösbunkóparasztoknak úgysem adom oda, mégha egy 0-t hozzárak sem, mert nem létszükség eladnom. Akit meg tényleg érdekel, tesz egy ajánlatot, oszt vagy elfogadom, vagy nem.
GYIK: előzetesen a felesleges telefonálások elkerülése végett még pár gyakori kérdésre válaszolnék:
VOLT-E TÖRVE: -természetesen nem, hogy gondolsz ilyet egy 30 éves autónál? Még szervízbe is tréleren hordták a japcsiknál és a legyek is elkerülték (a színe miatt), sőt még a gólya is melléfosott: )
HÁNY KM VAN AZ AUTÓBAN? -A Km óra állása szerint, de igény esetén oda tekered, ahova akarod! NEMDOHÁNYZÓ? -Háá hogyapicsábane, ez az egyetlen nemdohányzó autó az országban, há még a hamutálat is kimostam: )
NŐI TULAJ? -persze, nekem is p. nám van, sőt az előző EGYETLEN női tulajdonosa is rendszeresen saját kezűleg cserélte az olajat 5000km-enként, nehogy a szervízben elsumákolják és rosszabb minőségű olajat rakjanak bele, mint a gyárilag előírt ásványi eredetű MTZ-kbe használatos Botond: )Sőt, hidegen sem nyomta neki üveghangon soha a rendkívüli műszaki érzékkel megáldott hölgytulaj, mert azt még egy nő is tudja, hogy ezt nem szabad, mint ahogyy a parkolóban sem odab. szni az ajtót a másik kocsinak: )Az egyetlen egy szépséghibája, hogy a gázpedál alatt van egy lyuk a szőnyegen.
GARÁZSBAN TARTOTT? -hát nem gondolod, hogy kinthagytam a garázsban? Velem aludt az ágyban, amíg az Asszony vigyázott a garázsra, nehogy túlságosan lehüljön, különben nem indult volna a fos BMW-m: )
MILYEN KIVITEL? - ez a limitált szériában gyártott, eredetileg a román piacra tervezett Foschtalitschka Edition, de a románoknak nem kellett. Azt mondták, nem tudják befogni elé a lovat, mert túl alacsony és mindig a motorháztetőre szarik."Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
válasz jozefgucci1 #72477 üzenetére
nNekem sömmi gyün be, nincs iljen ódal.
-
jozefgucci1
addikt
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
-
válasz rookie8906 #72431 üzenetére
Octavia kombi, Golf/Bora Variant 1.9 SDI vagy Fabia kombi 1.4 PDTDI. Szerintem.
Analóg vén majom egy digitális világban
-
TaaT
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
-
-
-
Élcelődünk-élcelődünk, a kocsi meg nem nyílik, a fóka meg lassan többe van mit az allroad?
-
-
-v-
addikt
válasz Mágus2 #72453 üzenetére
Arra, hogy mindenhol ezt írják.. nem értek hozzá, nem tudom. Becsületesneppertől elkezdve ezer helyen olvasni. Például amit ő mond, azt elhiszem. Más választásom nincs, mint elhinni, amit olvasok
Egyébként még fényképen se láttam ilyen motort(#72454) MunezXBK: nem akarom bántani az autót elhiszem, hogy jó gép, azért mondom ne add el. Én nem venném meg, ennyi
Nekem úgy rémlett, hogy azt mondtad nem kellett hozzányúlni semmihez soha. De most hogy mondod, az a megane lehetett -
taifun
csendes tag
Üdv,
1.9-es JTD-vel sem járnál rosszul, ha megfelelő embertől veszed. Nagyon jó és megbízható motor, sok más autóban is futnak a Fiat JTD-ék ill. JTDm-ek más néven. Ha meg a gyengébbik 8 szelepeset veszed az még egyszerűsít a dolgon, kevesebb a gond vele!
Üdv, Z -
-
DeFranco
nagyúr
válasz Kornel #72452 üzenetére
szerintem én meganeoztam az egyik legkevesebbet, és én hagytam legelőször abba, csak nálam szakadt el a cérna és én olvastam be neki
jó amúgy, lehet viccelni, meg minden, bírom, csak ebben az esetben picit úgy érzem, nem ül a poén, mert nem vagyok indokolatlan cserélő típus
a túlaggódós vérszívásnak van némi alapja , de annak is jóval kevesebb mint fél éve
de mondom, mindenki azt csinál amit akar, csak szerintem ez pont nem jogos
@pókmalac: nagyon célozgatsz a halra... kéne mi? munkahelyen is ölnek minket érte, mit a zombik, nem bírjuk szállítani már a füstöltet, meg a filét... az egészre is kapnak rá rendesen
[ Szerkesztve ]
-
-
MunezXBK
nagyúr
Komplett kuplung nincs 1 éves, írtam is a topikban, hogy az egytömegűhöz való tárcsa volt benne. Első futómű komplett új volt, amikor vettem. Futóműveshez én vittem már el.
Kettőstömegű valószínű már cserélve volt, turbo meg nem kotlik meg csak úgy.
Ja...minden mutatványt fotókkal dokumentáltam.
Egyéb okos kérdés?
[ Szerkesztve ]
-
-v-
addikt
válasz Kornel #72446 üzenetére
Pontosan, olyantól kell autót venni Akkor nem neked kell cserélni mindent
Az "ehhez az autóhoz soha nem kellett nyúlni" tulajoktól sose kéne autó (vagy akkor igazolt kevés km-rel) Pláne nem dízel ... pláne nem a vw konszern legrosszabb hírű motorja Plusz statisztikailag az, hogy eddig szerencsés volt vele Munez, és nem makkant meg, csak növeli az esélyét, hogy majd most Már nem azért, hogy rossz hírét keltsem az autónak sry[ Szerkesztve ]
-
-
DeFranco
nagyúr
Nézd már egy értelmes érdeklődő...
emvy ne vedd magadra, te nem számítasz, öreg róka vagy
-
-v-
addikt
válasz MunezXBK #72434 üzenetére
Pedig annyit ér kb Miért mennyiért akarod hirdetni?
(#72431) rookie8906: és ha olyan benzineset nézel, ami már eleve gázos, és nem neked kell átalakítani? Olyanok is akadnak, mondjuk gőzöm sincs abban mi a rizikó vagy mire kell figyelni, csak kérdezem.
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
Ebből a listából a 307-est és a Mondeot kihúznám, illetve a régi C5 sem jó hírű, a többi bármelyik jó lehet, állapot alapján válassz.
Esetleg érdemes népszerűbb autókat nézegetni, mert egy 156 SW-hez tuti nehezebben kapsz mondjuk egy bontott lökhárítót, ha lekoccolsz valamit, mint egy Golfhoz. -
válasz szőröscica #72430 üzenetére
Jót Bármit ami teljesíti az elvárásaimat, akár öregebb de felső szegmensben.
Állófűtés, elektromos minden, minimum kombi de lehet SUV is, dízel, automata, jó lenne a nagy hasmagasság/ állítható magasság, gyári itthon is működő navi. Valahogy így nézne ki első körben aminek meg kell hogy feleljen.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
rookie8906
csendes tag
Sziasztok,
800-900k ft-ig szeretnék venni egy dízel kombit 2. autónak.
Évente olyan 30k körül fogok vele menni,külföldre többnyire.
Egy dolog fontos,mégpedig,hogy megbízható legyen,ne rohadjon le külföldön.
Ne legyen túl szervízigényes ha lehet.
Így a lent felsoroltak közül a sok közös nyomócsöves,kettős tömegű lendkerekes csodát ki is húznám,mert 10ből 9 ilyen idősen pénznyelő lesz gondolom.
Menetdinamika annyira nem számít,mert 5éve egy benzin/gázos 1.6-os H Astrát használok,szóval már megszoktam.
Így igazából 3 motorra szűkül a dolog 1.7dti 1.9sdi vagy 1.9tdi.
Legjobb talán az sdi lenne,mert egyszerű,mint a faék,nem nagyon van ami elromoljon benne.
Tdi ugyan jobban menne,közel azonos fogyasztás mellett,de így 12-16évesen nem nagyon lehet olyat találni,ami nincs szétgyalázva és nem volt vele 3x megkerülve a föld.
Igazából nevetséges,hogy megnéztem van 100db hirdetést,és mindegyik 170-210e km között volt írva,rossz vicc,nem is tudom ez kinek jó vagy ki hiszi el.6év felett megáll az idő,mert a 6éves meg a 20éves autókba is mindig 160e km van,nevetséges.Dízel kombival a sok szentéletű évi 15e km-t megy...
Szívesebben vennék egy 350e km-est,amit be is vallanak és tényleg rendesen voltak cserélve a kötelező dolgok.
Nem tudom mi lenne a legjobb megoldás,esetleg egy benzines kombi és átalakítani azt is gázosra.
Szerintetek mi lenne a legjobb választás,esetleg másik alternatíva a lenti listából?
Előre is köszönöm.Használtautón ezeket találtam ilyen árkategóriában:
Alfa 156sw 1.9jtd
Audi A4 avant 1.9tdi
Citroen C5 2.0hdi
CITROEN XSARA 2.0hdi
FIAT STILO MultiWagon 1.9 JTD
FORD MONDEO Turnier 2.0 TDCi
MAZDA 626 2.0 DiTD
Opel astra G 1.7DTI isuzu
PEUGEOT 307 vagy 406 2.0hdi
RENAULT MEGANE vagy LAGUNA 1.9 dCi
Seat Cordoba 1.9TDI vagy 1.9SDI
Skoda Fabia vagy Octavia 1.9TDI vagy 1.9SDI
Toyota Avensis 2.0 d4d
Volkswagen III-IV golf 1.9sdi vagy 1.9tdi
Volkswagen Passat 1.9tdi vagy pdtdiAlfa 156sw 1.9jtd -
-
-
Kornel
veterán
válasz szőröscica #72422 üzenetére
nekem most 3116*4, mivel negyedévente vonják, azaz 12464, nem olyan sok
viszont a casco-t jól felemelték, 15153*4, azaz 60612 Ft, eddig valami 53-55 körül volt csak. -
DeFranco
nagyúr
válasz szőröscica #72422 üzenetére
mizu vidéki vagy?
-
válasz DeFranco #72418 üzenetére
Különben meg megint nem értesz a dologhoz! A régi díjad (21500) vásárló értéke jobb volt, mint a mostani (26000) díjadé.Tehát igaz amit megmondtak mert Magyarország jobban teljesít
(#72420) runner 125 : hagd el éppen a hajamat tépem, mert minden FULL, még akkor is ha kurblis a szék meg az ablak
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz szőröscica #72415 üzenetére
és @Melack és @bitmalac: még év végén számolgattam, itt is szó volt róla, máshol sem lenne szerintem olcsóbb, de majd számolok azért egyet-kettőt...
amúgy most kikalkuláltam magamnak az ÁSZF-ből (sic!), és így is alacsonyabb a szorzóm (0,83) mint a legalacsonyabb adható (0,87) és a kocsi is a legalacsonyabb gyártmány-korrekciós kategóriában van, és pont jókor kötöttem a szerződést (nem mindegy mikor kötöd, jan 1 évfordulósoknak kisebb a bónusz (!) így itt ennél alacsonyabb akkor sem lehetne, ha mittudomain megadnám a lábméretem nekik, vagy együttkötnék egy pulóvert
szerintem mindenhol emelkedtek a díjak, ha csak nem változtatott valaki súlyokat, akkor marad ez
[ Szerkesztve ]
-
-
DeFranco
nagyúr
Nagyszerű... kijött az értesítő, örömmel értesítenek, hogy bónuszfokozatot léptem, ezért csökkent a biztosítási díjam 21.500 Ft-ról 26.000 Ft-ra. Nem írtam el.
-
Szégyen hogy ennyire gerinctelen a használt autó piac
neduddki : szerintem nem lesz sok eredménye, mert szabvány dolgokat használnak, meg ráadásul a diplomáciai mentesség miatt olyan sokat nem vizsgálhatnak telken belül. Viszont az önkormányzat adhat ki birtokvédelmi határozatot neked, nem?
-
szőröscica
addikt
válasz bitpork #72409 üzenetére
Ha van benne klíma és elektromos ablak meg abs, akkor az full. Ha tempomat is, akkor az full full. Ha tolatóradar, akkor már megafull.
Az összes többi extra olyan szintű rongyrázás, amire egyetlen becsületes embernek sem lehet szüksége - vélik a nepperek, ezért könnyítik meg a keresgélést ezen kifejezések emlegetésével.
-
neduddki
nagyúr
válasz bitpork #72409 üzenetére
HI!
a CoV s solnak mentunk e terra lett belol
udv
p.s. kaptma rgy jo otlelt rajukhivatama frekvencia feluyetletl: - )))
molnarpeter: telre: olszizon
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Kezdek agyilag kizoknisodni...mi a f@xnak írja ki a paraszt h "FULL" extra a kocsi a, amikor pl bicepszpumpa az ülés, meg nincs benne allófűtés meg mittomén mi minden hiányzik?! Minden kibeb@szott hirdetést egyesével át kell olvasni és még akkor sem biztos hogy igaz ami le van írva, mert van egy rakat olyan ami égbekiáltó marhaságokkal van tele. Pl bepipálta a seggarcz h 1din - 2 din ...
-
Kornel
veterán
válasz molnarpeter #72406 üzenetére
részemről +1 a NBU-nek.
-
molnarpeter
nagyúr
Megalight Ultra, vagy Nightbreaker Unlimited? H7, Golf 4.
-
-
-v-
addikt
válasz DeFranco #72394 üzenetére
"de ide pöstre nem lehet szépségdíjasra tartani egy autót"
Az enyém szépségdíjas, ha nem haragszol >:
"műanyag le van szarva"
Le kell mosatni
(#72397):
szilent: attól mert nyikorog, lehet nincs semmi baja, plusz ha amúgy is 10%-ban jön elő, ki nem szarja le. Amúgy meg meg kell nézni / nézetni, milyen állapotban van, nem hang alapján ítélni Ha nem muszáj ne nyúljál a hátuljához (mondom, nagyon meglepődnék amúgy, ha hozzá kéne)
Kuplung: 200-at elmennek a benzinesek kuplungjai ha nem taposták szét ... meg ha már nagyon a tetején fog, még akkor is lehet elmész 1-2 évet mire megcsúszik
Váltónak nem szokott baja lenni, amúgy ha utánaolvasol ff.hu-n, asszem van valami ilyesmi zörgése van zaja a váltónak, ami tök normális. Vízpumpára figyelj oda esetleg, az szokott olyat, hogy bemelegedés után cicereg. Először cicereg, utána csöpögni kezd, aztán lehet cserélni. De nem drága, és a vezérlést se kell bontani miatta, szóval emiatt is fölösleges aggódni, és nem egyik percről a másikra szokott elhalálozni.
-
neduddki
nagyúr
HI!
bitrofi: ujabb felmeneyea zegyik bmw-esmeros mar szetszedette a taviranyitot es a kozponti egyseget i sjavitnai akrta vinni mire elmagyaraztam nei az azerbajganokat.... kaormkodott csunyan mert nem ertette hoy mashun mijert incs gond vele
ma reggel mar a ragyot sem lehettt hallgani enek ormer kulugyminiszterium megint a holgy folotteb segitokesz votudv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Path of Exile 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...