Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz bitpork #19474 üzenetére
Minek? Egyszerű: Mee nehogymá a szomszéd pistinek nagyobb kocsija legyen höő...
Ahogy Hofi mondaná: balta arcúak. Mindig megmosolygom ha egy gázüzemű felső kategóriás autót látok a forgalomban. Előttem is ment a minap valami egy S merci. Az a 15éves 700k-s kategóriás W140. Egy 30körüli tag vezette. Ámokfutott vele országúton kőkemény 80-al. Ahogy megelőztem rögtön visszaelőzött. Nem bírta ki az önérzete, hogy egy kis pöcsköszörű megelőzi az ő luxusautóját. Párom főnöke (német) megengedhetne magának bármilyen autót (mercit, audit, bmwt, jaguárt bármit ...). Tudod mit vett? Egy benzines Opel Insigniát mert leszarja. Csak nálunk vannak ilyen pitiáner forintbaszó emberek. "Vegyünk egy nagy kocsit mert hát azért csak ciki a 3éves Suzuki, de fú az elég sokat fogyaszt majd. Nem baj majd kevesebbet használjuk. De az se jó mert azt látja a szomszéd. Aztán kipattan az isteni szikra: gázosítsuk el".
F@xnak vesznek 10forintos emberek 100forintos autót? Ha tankolni se volt pénze szerinted hogyan szervizeltette? Azért egy tuaregnél ha vw ha nem kiba. vastagon fog a ceruza ha javíttatni kell rajta bármit. Se tankolni, se szervizelni nincs pénzük. Bravó. Némelyiknek a háza is úgy néz ki, hogy be se hánynék az ajtón de nagy kocsi! Az kell! Szegénységi bizonyítvány powa...mod: menj végig egy Budapesti lakótelepi parkolón. Nem ritka, hogy az autó többet ér mint a lakás amiben a tulaj lakik. Kifelé élő látszatemberek...
[ Szerkesztve ]
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest