Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoo8800
veterán
válasz bitpork #19499 üzenetére
3 db. CNG kút van az országban.
BP-n 1,5x annyiba kerül a CNG, mint Szegeden vagy Győrben.
Az LPG kút pedig igencsak gyakori. Gyárilag LPG-s kocsi se olyan ritka már.Rick4 pedig annyit autózik egy hónapban, mint én egy évben...
[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
-
bitpork
nagyúr
válasz zoo8800 #19498 üzenetére
Azért az LPG egy elég...átmeneti üzemanyag a benzin meg a CNG között. Miért nem vesz vki CNG-s MAzdát , v Mercit akkor mán?
Ott van pölö Rick4. Megtehetné h az amerikai vasakkal jér, de megmondta: neki a ócsósság kő. Vett puntót és gázosított. De nem touareget..
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
8th
addikt
válasz bitpork #19474 üzenetére
Minek? Egyszerű: Mee nehogymá a szomszéd pistinek nagyobb kocsija legyen höő...
Ahogy Hofi mondaná: balta arcúak. Mindig megmosolygom ha egy gázüzemű felső kategóriás autót látok a forgalomban. Előttem is ment a minap valami egy S merci. Az a 15éves 700k-s kategóriás W140. Egy 30körüli tag vezette. Ámokfutott vele országúton kőkemény 80-al. Ahogy megelőztem rögtön visszaelőzött. Nem bírta ki az önérzete, hogy egy kis pöcsköszörű megelőzi az ő luxusautóját. Párom főnöke (német) megengedhetne magának bármilyen autót (mercit, audit, bmwt, jaguárt bármit ...). Tudod mit vett? Egy benzines Opel Insigniát mert leszarja. Csak nálunk vannak ilyen pitiáner forintbaszó emberek. "Vegyünk egy nagy kocsit mert hát azért csak ciki a 3éves Suzuki, de fú az elég sokat fogyaszt majd. Nem baj majd kevesebbet használjuk. De az se jó mert azt látja a szomszéd. Aztán kipattan az isteni szikra: gázosítsuk el".
F@xnak vesznek 10forintos emberek 100forintos autót? Ha tankolni se volt pénze szerinted hogyan szervizeltette? Azért egy tuaregnél ha vw ha nem kiba. vastagon fog a ceruza ha javíttatni kell rajta bármit. Se tankolni, se szervizelni nincs pénzük. Bravó. Némelyiknek a háza is úgy néz ki, hogy be se hánynék az ajtón de nagy kocsi! Az kell! Szegénységi bizonyítvány powa...mod: menj végig egy Budapesti lakótelepi parkolón. Nem ritka, hogy az autó többet ér mint a lakás amiben a tulaj lakik. Kifelé élő látszatemberek...
[ Szerkesztve ]
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
zoo8800
veterán
válasz bitpork #19493 üzenetére
Eleve a dízelmotor is a spórolás következménye. A büdös, kereplő dízel is méltatlan egy luxusautóba, mégis azzal veszi 9/10 ember. Kifelé azt mutatja, hogy van pénze a tizenmilliós kocsira, de a fogyasztás már nem mindegy, hogy 8 vagy 11 liter.
(Hiába kultúráltabbak a mostani dízelek mint rég, a benzinestől még mindig messze járnak)
rip and tear, until it is done
-
bitpork
nagyúr
válasz zoo8800 #19490 üzenetére
De akinek számít a 2/3-s (pfejj, megint az az átkozott politika) fogyasztás, ne ilyen kocsit vegyen már. Ismered az angol kifejezést: like a boss! Ha kifelé mutatsz, akkor mögötte legyen is valami.
Ezen az alapon várom a lambó meg ferrari gázosításokat, mert ugye 2/3 ....Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
8th
addikt
válasz hobizoli #19471 üzenetére
"Renault Wind Coupe Cabrio Roadster 1.2 Turbó extravagáns sportkocsi eladó!"
Sportkocsi... az. Ez a torszülött "Twingo" kb annyira sportkocsi mint az 1.6-os Opel Tigra.
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
latyak17
tag
válasz MunezXBK #19487 üzenetére
Akkor mekkora kemény leszek a benzines 1.8as golfommal hahaaa
MÁS: HA ez valós akkor ez egy egész jó gép nemde? Kedves apámnak nézem naponta kb 70 kmet hajt bele a munkahelyére (70km oda vissza) és minden második héten csak első faluig megy, kéne neki egy viszonylag nagy kocsi, mert hát 5en vannak, dízel mert az kifizetődő, és egy normális megbízható kocsi... Vélemény tapasztalat? a2.0 motor csak miattam mert utálom a mostanit, hogy nyomon és nem megy, remélem ez valamivel jobb
METABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !
-
neduddki
nagyúr
válasz Napfénysüti #19485 üzenetére
HI!
en bejartam az otos evoluciot es kikotottem a csucson:- )
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
latyak17
tag
De ha már gáz, és már ennyire kell neki akkor pl: ismerősnek audi A6ba pótkerék helyére vagy valami ilyen helyre építették be igaz kisebb mint ez az ecetes hordó, de akkor taljes egészében az övő a csomitartó, mondjuk az már más kérdés, hogy akkor a pótkereket hova az istenbe tette.. lehet alulra valahova vagy a gyerekülés alá.. én sose értettem miért kell neki 2.4 es benzinmotor amikor városba jó ha eléri a 45ös tempót, de most erre még gázos is lett.. mondom egyre rosszabb.. de mondjuk az tetszik, hogy a rendes tanknyíláson megy bele a gáz is marha feelinges lehet megállni a nagy tartály mellet és tankolni.. főleg, hogy nem csomagtartóban kell bohóckodni..
latyak17'
-
hdman
őstag
válasz MunezXBK #19464 üzenetére
Összekeversz valakivel
Amúgy én sohasem voltam fogyasztásbubus, eszik annyit amennyit eszik, nem érdekel. Soha nem mértem, hogy mennyi az annyi, csak kb-ra tudtam. Most kiváncsi vagyok, ténylegesen mennyi,mivel a BC nem irja, és ugysem lenne pontos, de azért igy látni ezt a madárétvágyat, na az nem rossz És ezt persze ugy, hogy rendesen megyek, ahogy irtam, nem szeretem a totymorgást, klima is volt, ja és végig két személy
A multkor ezt a forgalomlassitos, autópályán 100zal menős állatfajt kidumáltuk, gyűlölöm őket...
Remélem a kresz nem csak a gyorshajtást, hanem az indokolatlanul lassan haladókat is bünteti majd!
Sopron city :)
-
hobizoli
nagyúr
Utolagosan beeepitheto a cucc:
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
több drón kell ;P
-
neduddki
nagyúr
válasz Kornel #19460 üzenetére
HI!
tudom, csak hah akad aki elerti:- )
udv
neduddki
mod: Suti: na de kerlek elomenyek kimaradtak? oke kicsit szegyellem magam /ez nem igaz ogazi kek olasz cafka volt:- )/
sot tetezem egy gransziaval: es ha talalsz egy 98nyari autopiacot, akkor a 405os pozot lelsz benne, az 6 eves szerelem volt /tobb, maig imadattal gondolok ra:- )/[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Kornel
veterán
válasz bitpork #19465 üzenetére
én azért szeretem, ha keveset fogyaszt az autó... de az már több, mint idegesítő, amikor városban 35-40 között tötyögnek, és még mondja a magáét, amikor elmegy az ember mellette... pont tegnap találkoztam egy ilyennel, km-es sor állt mögötte, és csodálkoznak, hogy dugó van, és nem lehet haladni. de legalább biztos keveset fogyaszt.
-
hdman
őstag
Ma csak 12km-t mentem városban klima nélkül, szóval eddig 232km 11,58literből: 4,99L és még nincs sárga, még megy lejjebb.
Ennél még kevesebb is lehetne ha tényleg figyelnék a fogyirekordra, nem 5,6 barra fujt gumikkal, és 1200as fordulaton 5-ösbe járok, hanem rendesen megyek, normál guminyomással.
Sopron city :)
-
-
neduddki
nagyúr
válasz Kornel #19451 üzenetére
HI!
ez nem az a Giuliette volt, henam az elod, hatsokerekhajtas, valto-difi hatul tarcsak kozepen mint az utodon: 75
udv
neduddki
-
latyak17
tag
Ha már itt tartunk a kis Walterbe bepakoltam a 2 "új" hátsó lámpát, az "új" ködlámpa, de sajnos elkövettem a hibámat..vettem bele előre 2 új indexet, mert abban is volt természetesen víz volt... nos hát vettem bárDiba 2 első fehér indexet, nos egyik már megadta magát mikor bele akartam illeszteni a szintén utánagyártott prizmát, úgyhogy holnap visszaviszem, mert amúgy is jön még egy prizma meg 2 oldalindex.. remélem cserélik, mert ez hihetetlen..:S
-
a_tesz
Korrektor
válasz Kornel #19451 üzenetére
Nekem is volt már szerencsém hozzá, igaz 2.0jtd, azt hiszem 170 lovas. A futóműve nekem is nagyon bejött, de a motort én kukáznám belőle, valami rendes benzinessel jó kis kocsi lehet belőle.
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
Kornel
veterán
válasz neduddki #19449 üzenetére
Jut eszembe, 2 hete vezettem egy 1.6 JTDM-2 105 LE Giulietta-t, hát mit ne mondjak, elfogadnám, még a fogyasztása is megfelelne, 6. ban százzal 4,5 meglenne
Csak nincs 6 MHUF-om rá, meg ha lenne is sajnálnám
De aki ennyit szán egy autóra, bátran ajánlom, egy élmény volt. -
neduddki
nagyúr
HI!
tejjesn korrekt, a Giuliettamn a fenyezo majdnem igy fujta telibe alvazedovel a hatso tarcsakat, betetcsere lett
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz bitpork #19443 üzenetére
HI!
ne nyugtalankogy nekem a 3ev 3.5M, na jo abban mar benne minden pl: 900k a benzin ill. az indulo 1.65Mes ar is
udv
neduddki
-
bitpork
nagyúr
Kornelka: nem olcsó, de ha mindent megcsinálok akkor lesz egy majdnem új kocsim. Pár 100k megint garantált.
Tökmindegy: 2003
-
Tökmindegy
senior tag
válasz bitpork #19438 üzenetére
Hány éves is ez a gyöngyszem?
Ja eszembe jutott 2003 as .
Az a baj ezekkel a korú autókkal tapasztalatom szerint,hogy 10 éves koruk körül (tök mindegy milyen ,ki gyártotta stb) sorscsapás szerűen jönnek az újabb és újabb problemák. Én ezért max 5 től 9 néha 10 éves korig használok autót ahogy eléri a bűvös két számjegyet a kora már adom is el.[ Szerkesztve ]
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
bitpork
nagyúr
Tárcsák cserélve. Jelentem most meg az 1ik féltengelyről derült ki h ratyi
-
Qru
MODERÁTOR
Félig off, de ez durva bukás volt: [link]
#nincsbennetarcsi
-
8th
addikt
válasz Dare2Live #19393 üzenetére
"kit érdekel állam bácsinak mi érdeke?"
A Yarisod üzemanyagtank térfogatát szorozd be a benzin literenkénti jövedéki adójával. És az csak egy teli tank. Átlagos éves futással inkább ne számold ki mennyi mert szálkás agyfaszt kapsz, hogy mennyi pénzt lehúz rólad az állam a nagy büdös semmire.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Csabee. #19426 üzenetére
Nem mindegy bizony. Matemtikusokat foglalkoztatnak minden biztosítónál akik szépen a statisztikai adatokból kibányásszák, hogy mely napokon van több baleset, milyen színű autók törnek gyakrabban, stb.
zsid: Úgy vagyok vele, hogy inkább most fizessek kevesebbet mint kitudja mikor.
#nincsbennetarcsi
-
tomcsi23
veterán
Itt egy kép. A felni melletti, illetve a tárcsa külső peremére gondolok rozsda ügyben. Igaz, ez már majd 3 éves, és olyan 26e km van benne, de már fél év után is majdnem így nézett ki. Van néhány gyári is, ill. utólag is lehet olyat venni, ahol le van kezelve a tárcsa egy réteggel és nem kezd el rozsdásodni.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
zsid
senior tag
" Ha esetleg van rá mód, akkor egy idősebb rokon nevére kell kötni (pl szülők), úgy még olcsóbb (ha nem túl öregek még)"
Ja, csak ilyenkor nem gyűlik a bónusz, ezt mindenki elfelejti. Aztán amikor végre a saját nevére köt egyet, akkor csodálkozás lesz, hogy miért A0 és miért annyi a biztosítás.<tRucKdriFteR>
-
neduddki
nagyúr
válasz latyak17 #19415 üzenetére
HI!
sasch megbiszhato marka /kivev ha carina kormanymurol van szo:- (/, hasznald egessegel
udv
neduddki
mod: Csabee.: inkabb koltozz falura /az alndo lakcim szamit/, mer tha mas neve kotod a buso eletbe se lesz bonusod, hatrany a dolognak, hogy allando parkolasid nem lesz
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Januárra tervezek egy 2.0-ás Mondeo-t vásárolni. Azonban első autóm lesz és Budapesti is vagyok 5 év jogsival.
Mennyivel drágább a kgfb ha Budapesti vagyok? Ha nem Bp-i lennék mennyivel lenne olcsóbb?
Üdv: Csabee.
-
TaaT
nagyúr
válasz MunezXBK #19409 üzenetére
Elővettem a négyesgolfom gyári olajos lengéscsillapítóit (most 4db gázos Monroe Sport gátló van a kocsi alatt) és betolni fele annyi erő kell mint kihúzni...
szal mind2 irányba van ellenállása/csillapítása (kifele nem is kicsi) de egyik irányba nagyobb
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
-
törölt tag
válasz Szplöttyy #19361 üzenetére
A 80-om mellett az ár, a megbízhatóság, a viszonylagosan jó kinézet (beltérrel együtt, szeretem a műszerfalát is pl) és a vezethetőség+ a nagyon alacsony alkatrész árak szólnak. Jó érzés vezetni, stabil az út tartása, de pl a gázpedál nagyon szűk helyen van, az ülése meg...volt Temprám, annak a foteljei is kényelmesebbek voltak ettől. Túl keskenyek az ülései és az oldaltartás is egy rakat izé
A golf külsejével fel tudja venni a 80-assal a versenyt, a beltere már túl puritán nekem, vezethetőségre viszont jó volt megint csak jó volt (a 100-ast is írhatnám), a bx külseje nem jön be, meg az sem, hogy túl nagy benne a tér, vezetés közben sehova nem tudtam tenni a könyököm, stb.
A saját sorrendemben a 100-as audi mindent nézve győz a golf és a bx előtt A 80-asommal és az audival pedig nem vagyok elfogult, akkor talán lennék "80-asom fan", ha lenne elég pénzem gyári állapotot felül múlóvá tenni
Látok egy-két "makulátlan" audi 80-ast (meg 100-ast), amiért megdobogósodik a szívem, de azok még mindig drágák. S van egy pár golf is, amibe szívesen bele csücssennék a sajátom kocsim helyett (igényesen meg vannak csinálva, nem agyonra tuningolt redna zörgők), legfeljebb kevesebbet nézegetném a műszerfalat -
latyak17
tag
válasz neduddki #19410 üzenetére
igazából, akkor jó nekem az olajos, nem fogok soha cuccolni, se utánfutózni max 4 embert, de azt meg bírja ezis a gyári ilyen benne, nem fogok akkor gázosat venni, ha 20 éve jó volt akkor nekem is az lesz most, ráadásul jó márka ez szerintem
-
-
neduddki
nagyúr
válasz MunezXBK #19409 üzenetére
HI!
egeszn veletlenul a gazos gatloban nem azert van a gaz, hogy ne habosodjon fel az olaj, ezaltal nagyobb terhelesnel is megmaradjon a csillapitas?
udv
neduddki
-
latyak17
tag
nah, ezen a héten lesznek nagyobb változások a kis golfon, hátsó fék generál, két hátsó olajos lengéscsillapító csere, ha minden igaz 4 rugó csere is lesz mert kicsit ferde a kocsi..a lengéscsillapító olajos SACHS szerintem jó választás a gázos már drágább, de szerintem egy 20 éves kocsinak ezis nagy változás
megjött a két hátsó lámpa, sajnos a bontós degenerált, és a sérülésmentes szó nála mást jelent.. jobb oldali repedt, de legalább nincs benne víz, ködlámpa is jó remélhetőleg... délutánra jönnek meg a fehér indexek előre és a két prizma, már nagyon várom megfog szépülni a kicsike eleje már csak egy szerelőt kell kerítenem aki megjavítja vagy becsukja a tetőablakot Sajnos a szerelő aki csinálta volna nem volt túl lelkes, és talán jövő héten lesz egy kis időm címszóval rájöttem, hogy neki ez a meló nem pálya igazán.. ezvan..vanmég rajta kívül szerelő nem para
ennyi voltam mára
-
neduddki
nagyúr
válasz Napfénysüti #19401 üzenetére
HI!
kiemeltek em szoktak erdekelni, de mit Salamon toke:- ) itt a lista
udv
neduddki
mod: van meg ket suzuki oszintenek tunnek a kieltekkoztt, ill. ha ez nincs szethajtva
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
Úgy 250k-ig mi a nyerő, Swift? Esetleg más?
Més que un club!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest