Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
több drón kell ;P
-
adalbert1
veterán
Ebben az egészben az a vicc, hogy a Ghost a kisebb, olcsóbb modell. Ha ott lennék, hogy Rolls Royce-t vegyek, akkor csak a Phantomot venném, az olcsóbb modell valahogy ellentmond az egész szellemiségének (legalábbis szvsz). Arra azért kíváncsi lennék, hogy itthon hány olyan ember van, aki 70 millát kp-ban le tud tenni (arról ne is beszéljünk, hogy szerintem minimum milliárdos vagyon kell ahhoz, hogy valaki ilyen drága autót megengedhessen magának).
-
MunezXBK
nagyúr
válasz psycroptic #18394 üzenetére
Google vagy bemész egy papír-írószer boltba.
-
psycroptic
őstag
Sziasztok!
Magánszemélytől való vásárláskor honnan lehet adásvételi-szerződés mintát letölteni? Olyat amilyet az okmányiroda is elfogad?
Köszönettel:
psycropticPSNID: Tomy83PS
-
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz dJ Peer #18388 üzenetére
Van egy-két árulkodó jel. Nem jár egyenletesen a motor alapjáraton, fémes kalapálás hallatszik a váltó felől, amikor városban a lámpához közeledve lassítasz, esetleg alapjáraton. kuplung pedál pulzál amikor teljesen ki van nyomva(kis pulzálás remegés még belefér lassú felengedésnél, ezt minden TDI csinálja). Nagyon alacsony fordulatról rángat az autó. Meg lehet mérni mennyit enged forgásirányban a rugó, de ezt már gyakorlottabbak végezzék.
-
hobizoli
nagyúr
több drón kell ;P
-
Balupapa
senior tag
hunvótá?
jó sokmindenről lemaradtál
összefoglalva:
a pd-k szarok
a cr tdik is.
rick megvette a multiplát cngvel.- tuti tipp a tükör nélküli autózás (-0.5liter)
Bitpork all roadot vesz
vki kerek lampas polot is akar venni
autonavisok tesztet irtak egy ismerős kereklámpásároljah én meg pont 1 hét mulva dobbantok
stb stb
[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
8th
addikt
Ma belépek erre 3112 új hsz. Fasza. Szerintem nem olvasok vissza.
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
hdman
őstag
válasz Kornel #18374 üzenetére
Városban dinamikusan használva+klima: kb: 6,2-6,5l
Országúton én óra szerint 100-110-zel szoktam haladni, 2000-2100-as fordulat van olyankor, kb. 5,2-5,5l (saccra, mert nem szoktam ennyire pontosan mérni)
(corsa sajnos nem mutatja a pillanatnyi fogyasztást)
Sopron city :)
-
hobizoli
nagyúr
több drón kell ;P
-
hdman
őstag
történetet meg végképp nem kell megértened, nálad okosabbaknak se sikerült
Szerintem senkinek sem sikerült. Az a tény, hogy itt nincs mit megérteni, mert egy orbitálisan nagy baromság tippet tettél be. Leégne a fejem a helyedben, te pedig még idejössz rá okoskodni
-
Balupapa
senior tag
_-=*WheelWhores*=-_
-
Rick4
félisten
Nem baj, hidd csak azt hogy igazad van, gáz meg gáz között se akarj különbséget tenni, a történetet meg végképp nem kell megértened, nálad okosabbaknak se sikerült. Nincsen nekem mániám, kivéve persze pár vérpistin jót röhögni. Másért úgyse érdemes idejönni már.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
hdman
őstag
válasz Kornel #18370 üzenetére
De sajna van benne És elég drága...
Mondjuk legalább láncos a motor.
Igen én nap mint nap hajtok ilyen motort sajátban is, cégesben is (150km/nap). A motor tökéletes a corsában is (160k), és a Puntoban is (87k) hibamentes, nem eszi az olajat, a corsa picit füstöl, de az a box miatt van, nélküle kicsit, a Punto szinte semmit.
aero.: mondjuk lehet egy szoftverfrissités kellene neki, szegény nagyon kelletlenül indul. A Corsa sokkal élettel telibb, könnyebben felpörög,pedig az csak 70 ló a Puntó 75 lovával szemben. Teljesen más a hangolása.
Ha már szóba jött a Punto, a héten megvolt a kuplungcsere, 81k volt szereléssel együtt, most tökéletes, a leállitáskori rántás is kisebb lett, mondhatnám hogy megszünt. A kettőstömegűnek még semmi baja nincs, hál' Isten.
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
(#18368) Balupapa : győzzetek meg, hogy az 1,3 mjet jó konstrukció. egy előnye biztos van, nincs a kocsiban kettős tömegű lendkerék.
Akkor várom a tapasztalatokat, akinek ilyen motorja van, bármilyen kocsiban is. Nekem a grande punto tökéletesen megfelelne, csak a motortól félek kicsit, nem akarom rákölteni a kocsi árát még egyszer, apránként se!
-
-
Kornel
veterán
Ha már fogyasztásnál járunk.
Sok-sok autó megtekintése után 2 típus maradt a pakliban, ami között döntenem kell.1. Grande punto mjet 1,3
2. swift 2 1,3Ki melyikre szavaz? Felhasználás főleg országút 100 körül.
Szempontok: biztonság, fogyasztás, megbízhatóság. Csomagtér méretbeli különbsége nem fontos. -
neduddki
nagyúr
válasz RaPiDsHaRe #18330 üzenetére
HI!
esmerosnk van egy tolado1 1.6 75 lo, de mivel nincs ara igy asztan anm akrjak eladni, de ha kapank egy tisztesseges ajanlato szeritem emgvallank tole, vegig egy kezben, elosszro deft-bp-t jarta par evig, majd bp telephely, folyamatosan karbantartva /nem lenneke mglepodve, ha most /aszem/ 16evesen is seat szerviz:- )/ /megintcsak aszem/ 260Mm valos km
udv
neduddki
mod: ja eladas oka: oktavia 2 3 ev 27Mm
ben11: jo szemezgetesr: bof: 74 Gasoline 4,79 7,73 12,56
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
ben11
őstag
Sziasztok!
A P2-es 1.5-ös Almerák mennyit esznek kb város,országút,vegyes? Akinek van tapasztalata kérem ossza meg velem!
-
bitpork
nagyúr
Szvsz a státusz szimbólum itt teljesen mást jelent mit a világ sok részén. Itt minden az ami a hétköznapi, bérből fizetésből élő emberek többségének megengedhetetlen. Én úgy látom h a sok 10 milliós autók azok, de 5 millió alatt semmi nem. Pusztán mi vagyunk szegények.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
aero.
veterán
válasz laszlo168 #18341 üzenetére
Ott van a kormányon. Remélem nem iróniának szántad, mert annak rossz volt.
Amúgy a válasz egyszerű: hogy megmutasd, mennyi pénzed van.Vehetsz 7-es BMW-t is, ugyanaz, csak nem annyira "lágy". Amúgy teljesen jó ár, egy S65 AMG is ittkörül van, csak abból sosem lesz státusszimbólum.
[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
válasz hobizoli #18344 üzenetére
Azt is teszem...és cserében a valódi élményautózás a jutalmam. Nem szorongok kicsi kasztniban, nem okoz gondot ha pakolnom kell, és megkapom a luxust. Teljesen mind1 h egy összegben venném meg 10kk-ért, vagy egy használtra költök.
-
törölt tag
válasz MunezXBK #18340 üzenetére
A szétbombázást már láttam egy-két helyen, tényleg fejvakarós hatású művelet
Érdemes a legdrágábbak közül megvenni pl ezt a bizonyos készletet? Elvileg le van írva, melyik hány km-et bír...pl az 50 ezer körüli áron kapható csak fele futás teljesítményt tud, mint a 100k-s?[ Szerkesztve ]
-
hobizoli
nagyúr
több drón kell ;P
-
törölt tag
válasz MunezXBK #18329 üzenetére
[link]
28 ezertől 136 ezerig lehet látni a vezérműszíj készletet A legdrágább sem 155 ezer. A munka díj viszont valóban lehet annyi, ha 12 órát kiszámláznak rá..
(#18324) Mr.Grincs: Volt a családban, annyi különbséggel, hogy az avant volt, szerettem benne utazni és vezetni is élmény. A fenntartása lehet több, mint egy Suzukié, de nem is mondja rá senki, hogy fapados, nyöszögős, nem megy...[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
válasz hobizoli #18334 üzenetére
Ha vki egyben akarja megcsináltatni , valóban jelentős kiadás. Szerencsére esetileg szokott csak elkopni, és akkor csak egyesével kell cserélgetni.
Meg az se mind1 h ha meg van csináltatva és nem gyilkolja az ember akkor jó eséllyel hosszabb időre meg van oldva a gond. És mutass egy olyan kocsit ahol megúszható a teljes felújítás picipézből.
[ Szerkesztve ]
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék, autó vásárlás ügyében: Golf III-as(szerviz könyves) vagy inkább Seat Toledo még az elsó generációs. Golf-ból egy dizel-t találtam, Toledo-ból pedig egy benzinest amit érdemes lehet megnézni.
Melyik kocsinál mire érdemes óda figyelni a vásárlás előtt? Típus hibái vannak-e ezen típusok -nak?
A dízel-nél mit kell/érdemes kötelezően cserélni a vásárlás után, vagy mit érdemes átnézetni? -
MunezXBK
nagyúr
-
Mr.Grincs
veterán
Komplett futómű mennyi? Tételesen, gondolom, vw és audi kb egy árban lehet.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
bitpork
nagyúr
válasz Mr.Grincs #18324 üzenetére
Ugyan nekem passat de az is 2.5. Nincs olyan hónap h vmit ne kelljen költeni. Ha más nincs akkor a fasza magyar utak miatt 8k futóműbeállítás, de ha nem egyszerre van pölö a 4 futómű felújítva akkor az is havi 20-40k.
-
Mr.Grincs
veterán
Ez végülis jó vétel is lehet nem? Leírja mi volt, meg is lett csinálva... stb...
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
bitpork
nagyúr
Hínye az az első fotó de kár volt...pedig szép a jaószág.
-
orvil
tag
válasz Mr.Grincs #18302 üzenetére
maga a tipus:
sokat eszik, alig megy, valtoja rizikos, futomuve alultervezett, 12 eves leharcot kozepkategoria apropenzert, ennyit is lehet varni tole.
ha keveset akarsz menni vele, havi 500-1000km, akkor ideig - oraig koltes nelkul el lehet vele kurzolni, ha az allorajtot elfelejted. alapbol van valami nyomateka, azzal lehet jatszani fogyasztas szempontjabol.
futomufelujitas normalisan a kocsi aranak a fele alsohangon, es valszeg log a futomuve mindenhol.
motor elketyeg, de ne varj csodat, valszeg mar szet van taposva.
de a legfontosabb dolog le van irva, a tv menet kozben is megy.ez az auto:
kepek alapjan egesz jol nez ki, ugyesen van befenykepezbe, semmi szilikon, es nincs is halalra vaxolva. ha 4kilo elment valtofelujitasra, miert aruljak? szep alufelnik, gumi ergo dragabb lesz. a bor ules hianya nalam jo pont, mert ez az ules kifejezetten kenyelmes es evek alatt sem hasznalodik az anyaga lathatoan.ki lehet fogni a jot is, korultekintoen kell vasarolni, legalabb 2 atvizsgalasra el kell vinni, 2x sosem mondjak ugyanazt, tobb szem tobbet lat. nem vicc, 1 bevizsgalas a 0-val egyenlo, mint emlitettem volt a markaszerviz sem garancia mikor ok is penzbol elnek, raadasul ilyenkor durvan szeretik lefikazni/fenyezni a kocsit, attol fugg a szerelonek mije van es szimpi vagy esetleg ellenszenves. ok is emberek.
csak a felreertesek vegett, a diesel auto nem rizikos, kimondottan megbizhato szerkezet.
a HASZNALT TURBO DIESEL AUTO A RIZIKOS!!! -- remelem erezni a kulonbseget.
bizonytalan forrasbol oreg turbo diesel --- 80%-ban bukta, a maradek 20% meg itt henceg hogy micsoda auto.
ok sosem csereltek izzitogyertyakat, csucsokat, sosem allittattak be a kocsit az eloirt intervalumokban, nem kellett turbot felujitani a 2-300ezer km alatt mint fent olvasom?
perszepersze, de majd a kovetkezo gazni abban a hitben veszi meg ezeket a csodakocsikat, amik a mese szerint 6 litert esznek, hogy elete uzletet kototte meg, es sosem kell kolteni. na, majd neki kell csak igazan kolteni, heheh, tapasztalat szerint o fog allni annak a bizonyos szajjal kenyeztetett testresz vegen.raadasul budos, hangos, erzekeny .... pont ezek hianyoznak mindenkinek
-
neduddki
nagyúr
válasz Szplöttyy #18316 üzenetére
HI!
Tagtadom, ceges citrony platoson kivul 13 eve volt utoljara fransziahzo kozom, utanna megvilagosodtam es jottek a japok:- ) ellenebn kozeli emerosknel sok franszijaja van es neha sokat rohogok
Mesterem elott csak tisztlegni kell:- )))udv
neduddki
mod: 406 nagy szerelm volt a 6 ev 405srdturnyo utan, amig nem volt szerencsem latni a hdi javitasast, ill, futomu erzekenysg, kedvenc docemsem 206os elktromos balheit /eltuno alpjarat 3 szerviz kapitulalt/, atomjaira hullo 307esek, szoval leszoktam:- ) a regi xud dizelek meg mindig nagy szerelm
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
sunahunter
senior tag
-
neduddki
nagyúr
válasz rep3at #18311 üzenetére
HI!
igen, de nagyonnezesd at, a kormanyuvet kulonosen, jo allapotuk pillanatok allat elmennek, totoya forumot nezegesd. javallot a liftbek
mit karsz tudni rola?udv
neduddki
-
hdman
őstag
-
Balupapa
senior tag
-
rep3at
őstag
1.6-os Carinát ajánlja valakit? Nagynénémnek ilyen kocsija van, külsőleg nagyon bejön, szerinte nagyon megbízható és jól fogyaszt. Szép példányok vannak 600e körül..
Forward thinking. كرر
-
sunahunter
senior tag
beismerésre meg végképp ne számíts
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz MunezXBK #18305 üzenetére
HI!
"Mindenki ezt a diesel rizikós szöveget nyomja" hun irtad hogy nem ujrol van szo? nem azt irtad, hogy a adagolos dizlet emlegetted, hanem ugy unblok
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz Mr.Grincs #18302 üzenetére
HI!
bof: 43 Gasoline 8,23 11,01 13,61
udv
neduddki
mod: MunezXBK: igazad van az uj dizelt fillerekbe kerul javitani...
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
A benzines audikról mi a vélemény? A6 2.8
Hamár a dízelek rizikósak../ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest