-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az 1.8-as belsejét sem nevezném csirke ólnak.
Egyébként rongyosnak kinézőt is rendbe tudsz rakatni 10 ezerből autó kozmetikában, utána már csak vigyázol rá, viszont a különbözet megmarad alkatrészekre, egy kis hangrendszert is nézhetsz, ülés huzatot...arra is pénz kell, hogy "bele költözz"
De pont a belső külleme az utolsó, amit nézned kell kocsi választásánál, főleg képek alapján.
A stílo egyébként fogyasztás szempontjából is jó választás lehet. De a legegyszerűbb, amit mondtak: próbáld ki őket, ne vásárolj, csak menj el, ülj bele és teszteld meg, akár autó piacon, akár kereskedésben.. -
_NCT
addikt
válasz Tökmindegy #21994 üzenetére
Nekem ezek tetszenek, ami mondjuk nem csirkeól belülről....
-
Bati0501
őstag
Sziasztok!
Egy-két hete,amikor benéztem ide,pont vki linkelt egy Bravot-az újat.Na azóta nagyon megtetszett. Olvasgattam már róla teszteket+népítéletet,elég jókat írtak róla.
Innen van vkinek tapasztalata velük?Főleg az 1.4-es motorral szeretekkel. -
Tökmindegy
senior tag
Hol 800 -850 ? 5-600 ért szépek vannak
Nekem régen volt Tipo dízelem,azzal soha semmi baj nem volt pedig használtam vagy 3 évig. Szerintem jók a Fiatok aránylag jól felszerelt vasak és olcsók. Kezdő autónak ideális.
1
2 ha menni is akarsz
Rengeteg van lehet válogatni kedvedre.
Haveromnak nemrég vettünk egyet ,abszolút meg van elégedve vele,jó a futómű,a motor,elektromos ablakok,mitököm,aszongya nem bánta meg.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
_NCT
addikt
Voltam már úgy, h kiválasztottam 1-2 típust, de mindig ért csalódás. Ez volt 1-es fókával, megane-al, ebben az árkategóriában nem volt normális, mind leharcolt bontószökevény volt, amit úgy tekergetett vissza a nepper, mint az anyjába a f*szát.
Szóval ezért tapogatózok más felé most. Clio-t próbáltam ma, annak a váltója nagyon nem tettszik, vagy legalábbis amit próbáltam nem volt olyan precíz váltója mint a fókának pl.
Ezért kérdeztem Mazdát, japán is, felszerelt is, olcsó is. Stilo nekem is tettszik, 2002 körüliek mennek 800-850 körül :S Ez is kicsit túl van árazva, mármint a fiatalabbak....
-
törölt tag
Hogy egy kis támogatást is kapj, a Fiat Stílónak tetszik a külseje és a vezető+ anyós ülésből még az 1.2-es 6 sebességes is kellemesnek tűnt a maga korlátaival együtt (akkor 5 éves volt). Hogy mennyire tartós meg mennyire macerás, aztat már nem tudom, nem nagyon foglalkoztam vele, csak egy órát volt hozzá szerencsém
-
-
-
_NCT
addikt
Fiat Stilo-ról mi a véleményetek? Érdemes foglalkozni vele? (Sorry a sok kérdezősködésért, gyűjtöm az autókat, amiket érdemes lenne(-e) megnéznem)
[ Szerkesztve ]
-
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Max. 350-400 e a keret (+átírás), két felnőtt, két pici gyerek, naponta 35-40km vegyesen, mit javasoltok?
Legyen Fiat Punto I-es 1.1-es benzines motorral (esetleg egy kicsit leharcolt II-es) vagy Seat Ibiza 1.0i E benzines ?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz bitpork #21979 üzenetére
Kénytelen vagyok, mivel hétvégén nem sok esélyem van alkatrészt beszerezni. Nem beszélve a kevéske időről.
Neduddki: Te most mit nem értesz? Mondom ajánlatot kaptam rá. De 1. nincs szükségem rá 2. Ki mondta, hogy azt venném meg? Mikor ebayről 1/3 áron lenne.
Na most már felejtő...
-
neduddki
nagyúr
válasz MunezXBK #21976 üzenetére
HI!
ugyanmar kerlek ha ez okosba von aakkor nem lenne valtoval kuplungal egyutt 215k-mal tobb:- )
udv
neduddki
p.s. ertem en hogy nem erted az ironit, de akkor lweglabnb ne egesd magad:- )))
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
-
neduddki
nagyúr
válasz MunezXBK #21966 üzenetére
HI!
me nem okosba veszed ahogy itten szokta mondani, mindent filelreke...
udv
neduddki
mod: kornelka: nemleelm, de majd kapsz finykipeket, stangli-t meg kerd meg fenykepezze lea ujat, mert az elmut 3 evbe eloszor nincs uj yartja a haznal:- )))
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
_NCT
addikt
-
-
Manitou
veterán
Na műszaki tegnap letudva, ma meg elintéztem a forgalmicserét, most már helyesen átsorolva a jó környezetvédelmi kategóriába. Műszaki 21 k volt elővizsgával , szerintem korrekt ár
-
a_tesz
Korrektor
válasz Kornel #21962 üzenetére
Szerintem ha valós a km benne, akkor bőven ráérsz még gyertyát keresni. Mellesleg 105k km-re a 20k nem sokkal több, mint a 30k km-re a 4k. Csak egyszerre kellemetlen kiköhögni, bár egy kettős tömegű lendkeréknél még így is sokkal barátibb az összeg
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
neduddki
nagyúr
válasz Kornel #21962 üzenetére
HI!
a honda a ngk-t javaja a totoya a densot, kezelesibenmind a ketto mindekttohoz, szeronted?:- )
szerintem nyugodtan de elotte azer nezd meg hogy van -e ertkmeudv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz Kornel #21956 üzenetére
HI!
ebay uk, us, vetelben beszelj Motkannyal, segit
talatam egyszer egy spark plug kisokost megkereem Nkedudv
neduddki
mod: denso vk20as a valtoja /fejbol mondom ellenprizd le/ arra is erdemes nezni
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz neduddki #21955 üzenetére
majd itthon kiégetem, jövő héten kap egy pályát akkor, viszont gyertyán mit kell majd nézni? ha nem tiszta, vagy őz barna az elektróda, akkor kuka?
tudsz olcsón bele való gyertyát, mert ha cserés, akkor vevő lennék egy szettre, nincs kedvem 20-25k-t kiadni érte[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz Kornel #21924 üzenetére
HI!
aha, szaladj fel a GG-re mire hazaersz kikormolja:- )
egreszt maigkkiersz meg vissza az oleg rendes otopajja +mire mgmaszod oda vissza tiszta esz, gyertjat ki es nezd megudv
neduddki
-
-
-
-
Laraxior
titán
* Nem minősül átalakításnak és nem igényel előzetes engedélyezési eljárást, ha az előző
felsorolásban csillaggal megjelölt adatok - a jogszabályban foglalt határértékeken belül - 10 %-nál nem nagyobb mértékben azért változnak meg, mert
- a járműre kiegészítő karosszéria elemet (spoiler, stb) szerelnekKi dönti el ezt a 10%-ot? Mert én vettem toldatot az enyémre, de semmiféle papírt nem kaptam. Az oké, hogy a kipufogókhoz majd adnak, de ehhez akkor nem kell semmi? Mehet rá nyugodtan?
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Szplöttyy
senior tag
válasz Laraxior #21940 üzenetére
Hát a KPM-es tuti, hogy ott helyben leszopat, ha meglátja az Iveco csigát a szívódízel kis golfon. Vagy ha messziről kiszúrja a Swiften a coolert a lökös mögött De amúgy levizsgázik okosba, csak azért egy bukócső, egy rendes sportfutómű, az már nem olyan dolog.
Mod: ismerős is úgy járkál papíron 1.6D a golf, a gyakorlatban 1.9TD kívülről csak hátul a két vaskos cső a feltünő.
[ Szerkesztve ]
Smoke & Torque
-
Szplöttyy
senior tag
Én megnézném, 2okból
1. A km valószínűleg valós, ez már jó pont
2. Mert nagyon tetszenek ezek az Almera-k. De ez mondjuk nem P1, hanem P2, mert az új lámpás már, vagy rosszul tudom?(#21933) TaaT:De ez sem most, az a baj, mostanság már egy jó 1.9TD-t se lehet bepapírozni az 1.6D helyére.
Smoke & Torque
-
-
_NCT
addikt
Ez az auto megerne egy megnezest,vagy ne is faradozzak?
-
neduddki
nagyúr
válasz Dell XPS #21930 üzenetére
HI!
az enymebol az ngk 25Mm utanjott ki mert kivancsi voltam az densora is, kb mint az uj a kulsonyomoon kivul /csomagtartban megtekintheto:- )/, amit max tudok az az ex-carinankban 50Mm es semmi gond nem volt vele
az alap irridium es platinak alt 60-80Mm-esek, a specialsok 100Mm foleudv
neduddki
mod: #21923 TaaT : ne tetezd eleg ennyio is:- (
[ Szerkesztve ]
-
Szplöttyy
senior tag
válasz Dell XPS #21930 üzenetére
Az összes suzukiban ilyen van, és 105e ként kell cserélni, de sokszor többet is elmegy. Mármint az új Suzukikba Ignis, és utána.
(#21928) TaaT: Ezt a Borát ismerem, de ez P rendszámos, úgy emlékeztem, ahhoz meg túl sok papír nem kell. Bár én is erősen gondolkozom, hogyha úgy alakul akkor P rendszám lesz. És akkor lehet sötétíteni még a szélvédőt is, meg lehet az utólagos xenon is.
Smoke & Torque
-
Dell XPS
veterán
Segítsetek egy kicsit, milyen gyertya az ami 105e km-t tud??
Üdv, Dell XPS
-
Szplöttyy
senior tag
Jut eszembe, kérdeztem már hasonlót, de;
Itthon mennyire lehetséges engedélyt szerezni, lepapírozni, egy:
-szívó autó turbósítását
-bukócsövet
-4pontos öv+ülés (ehhez elég műbizonylat, nem?)
-nagy fék, hátul is tárcsafékesítés, stb.Szóval?
Smoke & Torque
-
Kornel
veterán
válasz neduddki #21920 üzenetére
mivel most volt lecserélve, ezért csak következő cserekor (de legfeljebb november végén, amikor már hidegebbek lesznek) váltok 5w30-ra.
viszont az előző témához visszakanyarodva a kipufogóm nekem se fém tiszta, ez jelenthet valami gondot? Gyertya még nem volt cserélve, kiszedjem, megnézni, hogy milyen? Elvileg 105k-nál kell csak cserélni... ha jól meghajtom, esetleg az segít neki? Elvileg sokat ment városban a kocsi, most van benne 60k.[ Szerkesztve ]
-
Tökmindegy
senior tag
válasz Dell XPS #21908 üzenetére
Jaja. Ebbe úgy beletehénkednék asszem.
De van egy 2.0 es ami ígéretes darab ,egyelőre szimatolok,nem hajt a tatár. De tetszik ez a bódé ,meg most is pug van ,nekem nincs a franciákkal bajom amúgy.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Dell XPS
veterán
Nem tudom mennyi km van a kocsidban, de én kerülném az öblögetést, ha csak nem indokolt . Belefutottam 1-2 esetbe, amikor jót akartunk (tiszta, szép, meg minden) és utána be-be villan az olajnyomásjelző, úgy hogy egy sűrűbb olajcsere intervallum jobban hozza az eredményt, de lehet hogy nem látom át egészében a dolgot.
Üdv, Dell XPS
-
Szplöttyy
senior tag
válasz Mágus2 #21914 üzenetére
Hmm, érdekes, Suzuki M13A, 78ezer van benne, gyertyát 105nél kell cserélni, viszont az olajat már igencsak kéne cserélni. Eddig teljesen fémtiszta volt belül a kipufogó(opelesek irigykedtek is rám) most picit mintha kormos lenne, mondjuk mentem tartósan 160felett 4edikben, picit kitisztult, de nem olyan szép fémtiszta mint volt.
(#21916) TaaT:Ilyen az olajam nekem is.
(#21917) neduddki:Pedig elvileg 105ezrenként kell cserélni. Legalábbis a könyve szerint.[ Szerkesztve ]
Smoke & Torque
-
neduddki
nagyúr
HI!
idezem magam:"na latod az nagyon nagy baj lenne, de bisztosar vezem, hogy nem: - )" es akkor ki si emlhessuk a masodik felet, hogy ezen sepn laccik, hogy ez egy hasznalt olaj
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz Szplöttyy #21899 üzenetére
HI!
gyun eszembe multkor mutatta a szerelo, hogy az ignis 40Mm alalt elfogyasztotta a gyarban beletuszklt irridium gyertjat, kicsi tmeg is lepodtem, hogy ignsdi gyariiklag irridium pilaccsal gun ki:- )
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz Tökmindegy #21901 üzenetére
HI!
koszi, de nem vagyok mester, a Mesterem az a tribomokusok az, de en nem: - )
udv
neduddki
mod: ha jol em,lexem miota lengyelben is keszul castrol olaj, azota nem lehet kiverni az embrek fejebol, hogy a ams szinu kupak/olaj esetleg mas szagu az nem hamisitott es ugyanojjan jo csak mashl keszult:- )
[ Szerkesztve ]
-
Dell XPS
veterán
válasz Tökmindegy #21903 üzenetére
A benzinesekhez volt szerencsém (2.0), és én meglepődve tapasztaltam hogy nem volt vele gond. Amikor az ismerősöm megvette zokogtam, de ahogy írtam meglepetést okozott, kivétel a fogyasztása. Rendszergazda fizetése elbírta.....
A HDI-től óvakodnék.... V6 os 3.0??Üdv, Dell XPS
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz Tökmindegy #21903 üzenetére
Felejtsd el. 150 000km után széthullik ebben a nehéz bódéban.
-
hdman
őstag
-
Tökmindegy
senior tag
Mr.Grincs miatt kedvet kaptam egy ilyen 407 es hez, van ebből ez az 1.6 HDI. Erről a mociról van tapasztalata valakinek? Ez csak kérdés mert egyébként fosok tőle,igazából inkább egy 1.8 .2.0 benyásat nézegetek,de megakadt a szemem egy V6 os 3.0 en is.
No szóval milyen lehet ez a moci ?Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Tökmindegy
senior tag
Na utánanézettem és neduddki mesternek tökéletesen igazsága vagyon.
Castrol olajnál a magyar oldal egészen másokat ad meg mint a német.
Enyémbe is 10V 40 lett beletéve,mert azt adta ki, a sváb meg 5v40 et ad meg hozzá.
Még jó ,hogy cimbi az eladó srác ,oszt mondtam neki ,hogy izibe adjon csak gariba ebből a jobbacska olijból,meg egy új szűrőt Azt a hét meg a nyócát.[ Szerkesztve ]
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Home server / házi szerver építése
- Külpolitika
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...