- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Digitális Állampolgárság Program
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Lenovo X13 Yoga gen2 billentyűzetcsere
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- KNOX a Samsung erődje!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DOM (half slim) SSD-k beszerzése egyszerűen
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yushchenko
őstag
válasz Tökmindegy #20297 üzenetére
Nők nem tudnak vezetni. Utálok velük egy úton közlekedni
-
giigz
veterán
válasz Tökmindegy #20297 üzenetére
Nem akarok vitát belőle, legyen ez az én véleményem.
"Legalább annyi idióta pasi vezet autót mint nő" Én nem így látom, írhatnék egy csomó példát, ami így hirtelen eszembejut, nagyrésze női vezetővel kapcsolatos.
"Ez nem nemiség kérdése." De, ez nemiség kérdése. Azért férfiak az autóversenyzők, gondoljunk csak az F1-re, ralira, mert a nők nem ide valóak. Elismerem, hogy vannak jó női vezetők, de általánosságban BÉNÁK, nem autóvezetésre valóak, balesetet okoznak, vagyis nem mindig, mert sokszor sikerül kikerülni. Én pl. haltam volna már meg női vezető miatt, ha nem figyelek fel arra, hogy ezt egy nő vezeti, és figyelek dupla olyan jól.
"Amúgy semmivel sem vezetnek rosszabbul mint mi férfiak" Nyilván erről te is tudod, hogy vicc, 100x rosszabban vezetnek. Pont.
-
orvil
tag
raadasul ekkora uthengert, mint ez ..... nagyon rossz kombinacio es sajnos egyre elterjedtebb .... nap mint nap latok zsir uj x5/x6 max 30 eves szoke picsa vagy 60 eves oszhaju mama .... minek ezeknek ekkora uthenger, sosem ertettem. ez az egesz "csaladi" SUV mania egy baromsag, oriasi koltseg es semmire sem jo.
-
Tökmindegy
senior tag
Na ne viccelj már. Legalább annyi idióta pasi vezet autót mint nő. Ez nem nemiség kérdése.
Amúgy semmivel sem vezetnek rosszabbul mint mi férfiak,mi több nem egy csajszit ismerek aki mellett bátran el is alszom az anyós ülésen,pediglen az nagy szó!Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
giigz
veterán
Miskolci topicban ezt írtam rá... De csak annyit tudok mondani, hogy nő ne vezessen, + BMW = halálos páros...
[ Szerkesztve ]
-
Tökmindegy
senior tag
Ez is ritka ,hogy kigyullad egy autó balesetnél.
Na bakker megelőztek akkor bocsi.
[ Szerkesztve ]
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Yushchenko
őstag
-
latyak17
tag
válasz N-vidi-A #20287 üzenetére
Most a golfba énis az előttem szólóhoz hasonlóan QH féktárcsát vettem és olcsó betétet, minenki magának tapasztalja ki, hogy mennyire kopik nála, nyilván aki szereti a nagy sebességről való fékezést, pl pályán, vagy főúton annak kell a jobb minőségű, de aki városba furikázik HASZNÁLJA a motorfék adta lehetőségeket annak szerintem a Bárdiba kapható legolcsóbb is megfelel.
Hamaroson megyek meglesem mivan a walterkémmel, eddig szerelő nem hívott vszeg nmkell fékmunkahenger..
METABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !
-
-
-
zoo8800
veterán
válasz N-vidi-A #20287 üzenetére
Erre mindenki mást fog ajánlani
Nekem bevált az olcsó fék, konkrétan az LPR és a QH, nincs rá panaszom.
Vannak diszkont autósboltok, esetleg nagyker, ha van kedvezményed. Ilyen helyeken érdemes megvenni.Utóbbira bontót tudok ajánlani, esetleg EBAY.
rip and tear, until it is done
-
-
footy
addikt
MK3-as mondeo van valakinek? Mik a tapasztalatok a benzinesekkel?(2.0) A szelzajt lattam tobb nepiteletben is, tenyleg annyira gaz? Kategoriatarsakhoz kepest feltuno?
-
hobizoli
nagyúr
a hongdak a kategoriaban ma nem voltak a kanyarba' se
több drón kell ;P
-
-
racsingon csupa lám pát dob ki, de izzót nem.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
hdman
őstag
válasz bitpork #20269 üzenetére
racing bazár? Ott aztán halott ruszki katona is van. Nézd meg, hogy mi a tipusa a xenon egységnek, használatiban benne van talán, ugyis most találtad meg, ( ) vagy nézd meg magán a lámpatesten.
Valami D1S vagy D2S vagy ilyesmi...
Ezzel már el tudsz indulni:
[ Szerkesztve ]
Sopron city :)
-
-
Szplöttyy
senior tag
Ha már a lámpáknál tartunk. Azt figyeltem meg, hogy az én szememnek, csak a H4 felel meg. Egy síküveges H4 valami +50es vagy +90es izzóval, hibátlan. De még egy nem síküveges régi autó se rossz. De ezek a H1/H7 dolgok valahogy "nem oda világítanak" ahova kellene, vagy nemtom. De valahogy nem jó egyik sem. A projektoros lámpa Xenon nélkül meg egyenesen egy vicc.
Smoke & Torque
-
-
Én nem felejtek el semmit, max visszasorolom a fontossági listán. Sajnos asszony segítségét kértem és csak teló volt, mozgó kocsi mellett. Ez az eredmény, de majd álló helyzetben is lesz amikor nincs kézremegés kanyar meg miegymás.
Hol érdemes venni ha cserélni akarom?
[ Szerkesztve ]
-
-
-
orvil
tag
válasz bitpork #20219 üzenetére
nem celzas volt, hanem poenos megjegyzes, szivesen olvasgatom a torteneseket, jobb mint a Szomszedok osszes diszdobozban
mellesleg tanulsagos lesz majd azoknak, akik hasonlo jarganyt akarnak venni hasonlo kondiciokkal, mert legalabb lesz egy ember, aki nem a haverja - haverjatol hallotta, erted..... valos kepet igy lehet a legjobban adni/kapni pl a hasonlo koru A6-os jarganyokrol.hdman: no para, sima ugy ... valszeg a stilusom meg szokni kell, becsulettel kijelenthetem, hogy az esetek 0.1%-ban vagyok csak igazan rosszindulatu
-
giigz
veterán
válasz bitpork #20252 üzenetére
Igen, ez az ólród érzés.
Hajdúszoboszló - Nagyhegyes távon mi is mentünk az ólróddal, az valami b@szott szar út, Toyota RAV4 pl. ment vagy 80 körül, átlag autók meg 60-70-nél úgy döcögnek... Mi az ólróddal meg simán mentünk el mellettük 120 körüli tempóval.
Persze ez nem tükrözi a valóságot mert a 206-tal is mentünk ott 110 körül, persze döcögött rendesen, de az tény, hogy az ólród brutálisan jól megy ezeken a kátyús utakon, meg kb. mindenhol.
[ Szerkesztve ]
-
Azt nem tudom elhinni hogy még gyári az izzó egy 2003-s kocsiban.
Megint más. a légrugó jelesre vizsgázott. Földvár-Stadlerfalfa-Petőfiváros-FagyiFalu-Üllés-Bordány vonalon van elég sok xar út. De mintha nem is lett volna rajta 4-5 cm nyomvályú meg kurvasok kráter.
-
Jelenteni valóm van ha még érdekel vkit:
1: A xenon nem fehér hanem kék...kék bazzeg...ment előttem egy piros kocsi, és a lökhárító fölött ahol már csak szórt fény van, belilult a szerencsétlen. Valamelyik nap megméretem valahogy a színhőmérsékletét, mert sztem teccős szín van benn, ami amúgy xar mint állat. Viszont cca 200km után megszokta a szemem.
2: Azért az auditól többet vártam. Nem lehet kinyitni a tetőablakot, mert a terelő ami feljön, teljesen sima, és nem szedi szét a keletkező szelet, ami miatt olyan lesz bent ülni mint egy üstdobban[ Szerkesztve ]
-
G@ben
addikt
Gondolkodtam mostanában, hogy a kocsim hátsó ablakait és a hátsó szélvédőt lefóliáztatom. Csak azért gondoltam rá, mert nyáron hosszú távon szinte elviselhetetlen a meleg bent, mivel nincs légkondi. Szerintetek fóliával mennyivel lenne bent hűvösebb? Érezhető lenne a különbség? Egy Kia Sephia lenne az alany, azaz elég nagyok az üvegfelületek, nem igazán emelkedik az övvonal.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Typhoon47
senior tag
"Education is important but big biceps are importanter"
-
neduddki
nagyúr
HI!
meg kell kinalni az oreget 2.9k-val :- ) kar ezert a mazzagert meg minidg azon filozok:- (
udv
neduddki
mod: m3tr0: hat kecseteln hogy repeticio est mater studiorum, de ma tunnyi kik fejbul:- )
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
m3tr0
őstag
Srácok,
VW Golf IV-ből van PD meg sima TDI, de honnan tudom,hogy melyik melyik?
Az oké,hogy odaírják hahun, de van aki nem írja oda.
Vagy nincs olyan,hogy TDI-ből van 90 meg 110 lovas és a többi PD?
Vagy hogyan vanik ez?Jah és G4-ből van olyan dízel amiben nincs kettőstömegű? (sdi-t kivéve)
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
HI!
az anya mindenit bpcsanat a felszerelesnel leragadtam, csak msot latom az otomatat, a franc essen bele. kar erte:- (
ezt meg mar libnkeltemudv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
footy
addikt
válasz neduddki #20235 üzenetére
Az automata 626-ot mondod hausmanstattenben? Az a váltószéria nem valami buli, az megy a xedos6-ban is és nem nagyon dícsérik. Nem tom melyik cikket mondod, küldd már el légyszi a linket.
Az asszony amúgy arra van hogy dógozzon meg főzzön én meg tudjak koncentrálni a kocsikeresésre -
neduddki
nagyúr
HI!
nezf mar meg azt a qva 626ot ott van a szomszedban es filleres /hraz mejjik felen lakosz?/ asszonnyal olvastattad a PappTibi cikket?
aszony arra van, hogy otot tanajjon, de a dontes az mar a mi kezunk:- )udv
neduddki
-
footy
addikt
válasz neduddki #20225 üzenetére
Hi,
semmi gond nincs velük, csak jó áron találni 6-ost mazda kereskedésben nem nagyon lehet.
Mutatom a jelenlegi kínálatot 5E euroig.Az autoscoutos listát már fejből vágom, elsősorban japánt(Primera-Avensis-M6) nézek én is, de egyszerűen nincs olyan ami passzolna. Vagy mocskos messze van tőlem, vagy pedig fos állapotban van, ami még is fenntmarad a rostán az megkerülte a földet, vagy automata.
ui.: A leobeni M6-ot megnézem jövő héten, de azzal is az a cumi, hogy sedan és megfogadtam hogy nem veszek többet szedánt mert szar pakolni bele, akármilyen nagyra is nyílik az csomagtartó
ui2.: Ez az avensis még passzolna is, csak az asszony nem akarja, meg nekem sem nagyon tetszik, bár lehet ráerőszakolom magam meg az asszonyt
Egyébként kicsit sokallom az árát, pedig a papó 5500-ról indult33as
Ahogy neduddki is mondta, az nem arra való amire én használnám. Se pályára nem jó de legalább pakolni sem tudok bele.[ Szerkesztve ]
-
hdman
őstag
Ez a nagy mindentbele autós topik + Gazsi
-
Szplöttyy
senior tag
Ez már inkább egy össznépi "beszélgessünk az autókról" nem BMW topic, és nem Opel topic, hanem itt mindenki kulturáltan fikázza le a másik autóját, bármilyen is legyen az. Nekem tökre bejön, mikor felnézek ide, mindig olyan érzés, mintha pár sört mellett beszélgetnénk, néha üvöltözve egymással és korsót csapkodva hogy "te hülye vagy b*zmeg!"
Smoke & Torque
-
senior tag
"Köszi az infókat, elolvastam még néhány cikket használt diesel ügyben és végleg letettem róla"
Az a te bajod! Hidd el lehet venni megbízható diesel motoros autót is.
Azért vettem a feleségemnek is sdi motoros Seat-ot! Se kettős lendkerék, se turbó, se EGR szelep meghibásodásától nem kell tartani, mert ugye nincsenek is benne.
Mondjuk nem is megy sehova de legalább keveset eszik nagyon.
[ Szerkesztve ]
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , HIFI WALKER H20 , Sony NW-A105 Walkman , TWS monitor, One , RC Pilot
-
neduddki
nagyúr
HI!
most komojjan egy liftbekes 1.8 kornyeki 2k utanni joszagokkal mi a gond, raadsul sogoroknal, ahol minen masodik sarkon van egy mazzag kereskedes /pl. pitztal legutolso kereskedes vajjon mi?:- )/
udv
neduddki
-
footy
addikt
válasz neduddki #20197 üzenetére
neduddki +hdman
Köszi az infókat, elolvastam még néhány cikket használt diesel ügyben és végleg letettem róla.A VW 1.8(125LE) és 2.0(116LE) szívójáról meg az 1.8 turbójáról van valakinek gyakorlati tapasztalata itt? Passat/A4-ben mennyire dinamikusak, ill. megbízhatóak?
ui.: Nem tudom volt-e már linkelve, de diesel vásárlás előtt érdemes elolvasni:
Féljünk-e a kéttömegű lendkeréktől?
Rizikós dízelek egy Suzuki árából(C5, Mazda, Mondeo vagy Passat? ) -
latyak17
tag
válasz bitpork #20219 üzenetére
Nemáá alig várom hogy épp mi történik, mennyit eszik És alig várom, hogy énis posztolhassam, hogy alakul azt enyém, bár nem egy audi de németnek német
Elvileg holnap kezdik majd kinézek szerelőhöz egy 2-3 órára, legalább ragad rám valami a koszon kívül
METABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !
-
-
orvil
tag
lassan atnevezhetitek a forumot "gazsi kalandjai"-ra
-
LooooL
Beszarok: most takaritom Gazsit es megtalaltam a magyar nyelvu kezikonyvet a kocsihoz meg a navihoz a navi kodjaval egyutt!Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
hdman
őstag
Hidd el, hogy legjobb tudásommal és tapasztalatommal akartam neki segiteni, de amikor meglett a kocsi, voltam vagy 18 éves kis hülye, nagyon nem a fenntartási költségek érdekeltek, hanem az, hogy beletehettem a seggem egy ilyenbe. Nem apuci kisfia voltam, hála Istennek elég sokat vezettem, megbiztak bennem, a szalonbol is én vezettem haza (80km).
A xenon hibája a szerviz szerint elég gyakori eset volt, de a kuplung egyedi. Néztek is, hogy mitől van, pedig tudtunk különbságet tenni a szétbaszás és a sportos vezetés között. Pláne az, hogy az ember azért vigyáz az új kocsira.
Anno az Auto Bildven volt egy cikk, M6 1,8 benzines 100.000km-es tartósteszten. A kötelező szervizeken kivül csak egy izzót kelletr cserélni, ez is mutatja, hogy jó konstrukció volt.
Az ülést ne hasonlitsd össze, meg a sportos haladás is más kategoria nálad
Értem mire akarsz kilyukadni, a költségekbe nem láttam bele, nem is érdekelt, de ha a jelenlegi saját kocsimnál ugyanezt megkérdezed, egy halom infót tudok neked mondani...
peace
-
orvil
tag
ezt irtad "Semmi extrára nem kell figyelned ...."
igaz, szerintem sem kell semmi extrara figyelni egy elso generacios diesel japan autonal, aminel a valto mar 67k elott cseres lett, meg a xenon is feladta.
de a legfontosabbat leirtad, mp3 problema, es a sportos vezetesi stilusnal nem tart a gyari komfort ules.
(az enyemben sport ules van, es ha tenyleg sportosan vezetek, akkor inkabb az ajtokarpit meg a konyoklo amik tartanak)azt, hogy milyen intervallumonkent van kotelezo szerviz, ott miket csereltek es ezek koltsege, futomu allapota 67k utan, szived szerint mit csereltel volna ha nem lesz eladva, erted, ezek az adatok segitenek, es mikor sok "tulaj" osszedobja az infot tapasztalat alapjan, akkor mar lehet gondolkozni, hogy megeri e a forma, vagy tovabbalunk pl honda fele, stb .... vagod mire akarok kilyukadni.
peace
-
dJ Peer
aktív tag
Golfosok!
- Az olajvisszajelző normális, ha gyújtást ráadva kivillan, majd elalszik? Menet közben nem világít.
- A biztonsági öv visszajelző sem jelez semmit?!
- Gondolom a hűtés-fűtés kapcsolóknak is kellene világítani. Mennyire nehéz ezt cserélni, és milyen izzó kell bele?
Köszi! -
-
-
itt van neked egy jógép. oszt alakíthatunk klubot is
-
hdman
őstag
Miért miben lehet neki segiteni? fogjam a kezét amikor autót vesz? Van ezer hibaleirás a neten, én leirtam, hogy nálunk mik jöttek elő. Mást nem tudok neki segiteni, csak tanácsolni, hogy nézze meg a többi user leirását, abból már le tud szűrni dolgokat, hogy kinek mi milyen gyakran hibásodott meg. Amugy 1 ember véleménye már kritikus tömeg?
Akkor te miért nem segitesz neki, beleböfögni könnyű. Pffff...
Új hozzászólás Aktív témák
- Befutott a DOOM: The Dark Ages hivatalos gépigénye
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- Milyen egeret válasszak?
- Ingatlanos topic!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Egyedi gyártású 2 férőhelyes/2 személyes számítógépasztal/íróasztal 150x100x75
- Kétrekeszes, óriásméretű céges postaláda eladó (új, nem használt)
- Egyedi! Mercedes CLA 220 CDI d AMG Sport 7G-DCT.
- VILEDA Cleaner VR 302 porzsák nélküli robotporszívó
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest