Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdman
őstag
-
-
neduddki
nagyúr
válasz Dell XPS #21930 üzenetére
HI!
az enymebol az ngk 25Mm utanjott ki mert kivancsi voltam az densora is, kb mint az uj a kulsonyomoon kivul /csomagtartban megtekintheto:- )/, amit max tudok az az ex-carinankban 50Mm es semmi gond nem volt vele
az alap irridium es platinak alt 60-80Mm-esek, a specialsok 100Mm foleudv
neduddki
mod: #21923 TaaT : ne tetezd eleg ennyio is:- (
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Szplöttyy
senior tag
válasz Dell XPS #21930 üzenetére
Az összes suzukiban ilyen van, és 105e ként kell cserélni, de sokszor többet is elmegy. Mármint az új Suzukikba Ignis, és utána.
(#21928) TaaT: Ezt a Borát ismerem, de ez P rendszámos, úgy emlékeztem, ahhoz meg túl sok papír nem kell. Bár én is erősen gondolkozom, hogyha úgy alakul akkor P rendszám lesz. És akkor lehet sötétíteni még a szélvédőt is, meg lehet az utólagos xenon is.
Smoke & Torque
-
Tökmindegy
senior tag
válasz Dell XPS #21908 üzenetére
Jaja. Ebbe úgy beletehénkednék asszem.
De van egy 2.0 es ami ígéretes darab ,egyelőre szimatolok,nem hajt a tatár. De tetszik ez a bódé ,meg most is pug van ,nekem nincs a franciákkal bajom amúgy.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
neduddki
nagyúr
válasz Dell XPS #21852 üzenetére
HI!
gyakorlatilag a BP az egeyteln aki komojjan veszi az acea eloirasait
udv
neduddki
mod: a hamisitott castrol tortenet ellenben ki nem kopik a otoszerelokbol
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
bitpork
nagyúr
-
törölt tag
válasz Dell XPS #21771 üzenetére
Igen egy AUDI, BMW, MERCEDES, márkák nagyobb kockázati besorolást kapnak
Ez volt a konkrét kérdés. A Lanos vs Swift-ből indult, pusztán márka alapján megemelkedik-e, de megválaszoltad, baleseti statisztikákat néznek. Meg színt. Akkor igaza van kornelka-nak, annyi magyarázattal, hogy a statisztikák alapján kapnak +/- jelzést a biztosítóknál a különböző márkák A többit már valahol sejtettem, tudtam, illetve logikus volt. De hogy a szín is számít? Akkor átfújatom por szürkére a piros vasat...az mínusz 4 ezer évente?
Kösz még egyszer mindenkinek Neked is kornélka -
törölt tag
válasz Dell XPS #21756 üzenetére
A kérdés az, hogy mi játszik szerepet egy autó kötelező biztosításának megállapításánál. A biztosítást kötő személy egy dolog, az autót érintően mi befolyásolja? Évjárat, teljesítmény (gondolom a köbcenti nem, csak az abból adódó nyomaték), felszereltség, mindezeken felül az számít, hogy milyen márkáról van szó? Tehát akinek Audija van, az hajt és tolakszik, tapossa, ezért sokszor okoznak Audival balesetet statisztika szerint, ezáltal több rá a biztosítás, mint egy ugyan olyan évjáratú és teljesítményű-felszereltségű Passatnal?
Ez ugyanígy kivetül Suzuki Swift kontra Daewo Matiznál? Vagy Lanosnál?
Melyikre több a kötelező: 1.6-os Suzuki Swift, vagy az 1.6-os Lanos? (ha ugyanaz az évjárat, a teljesítmény közel azonos, a felszereltség szintén).
Köszönöm a választ
Mód: gondolom, hogy az autó tömege is számít...a könnyebb az olcsóbb vagy a nehezebb?[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz Dell XPS #19571 üzenetére
HI!
nem, de ha a mazdaotosra gondolsz. az a tribologusz szeritn egy hasznalhatalan katyvasz messzire kerulendo tele tevedesekel
en a acea08as olajokat szedegetemudv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz Dell XPS #19557 üzenetére
H!
aha erem:- )
aki ijjen otot vesz az erre felkeszul, es valszeg mar az eleej meghozza az elhatarozast, hogy hajlando megtenni az aldozatot, melesleg kopoalktreszekkel nincs gond, csak amikor erdelyben szilverszter ejszak oszetortek akkor kezdodtek a gondok, ami masfel evig tartott
ami erdekes, egy krokusz2-t vettek sos-ban, es azt adtak el inkabb, marad a xedos6udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz Dell XPS #19552 üzenetére
HI!
szavaid ertelmet kulon kulon ertem, de hogy mit akarsz kihozni arrol lila kodom sincs???
udv
neduddki
mod: donor: "véradó; szerv adományozója"
[ Szerkesztve ]
-
a_tesz
Korrektor
válasz Dell XPS #19549 üzenetére
Azt akarja mondani, hogy kell egy másik autó, lehetőleg papír nélkül, ami aztán ott áll a kertben, és ha valami elromlik az eredetin, gyorsabb és főleg olcsóbb kiműteni a donorból a szükséges alkatrészt.
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
SZATA
senior tag
válasz Dell XPS #18085 üzenetére
Köszönöm az infókat!
Javítani vinni akkor nem lehet vontatva gondolom – sejtettem.
Ha pl. pár hónapig nem vizsgáztatom le, akkor átírásnál az okmányirodában nem kapok forgalmit? Mivel bizonyítom, h az enyém? Vagy arra van a törzskönyv, azt azért kapok? Bármikor vihetem vizsgázni, vagy van rá vmi határidő amíg le kell? -
zsid
senior tag
válasz Dell XPS #18084 üzenetére
Nemrég láttam a mobile.de-n egy E38 750i benzin-gázos gépet 511 000km-rel. A képeken szebb volt a belseje, mint azoknak, amiket a használtautón hirdetnek 200k km-rel. Egy olyat simán vállalnék. Ha a kopó dolgokon kívül nincs más gondja, akkor miért ne?
Munkatársamnak van egy 2.8-as Renault Masterja. Valami 12 éves, nemzetközizett vele, 1 000 000 felett jár, és még nem volt megbontva a motorja. Porlasztókat, váltót már cserélt, de komolyabban nem volt még belenyúlva.
<tRucKdriFteR>
-
dJ Peer
aktív tag
válasz Dell XPS #18046 üzenetére
'98/9, "Preis ist 2200€, nicht weniger, 2200€, wem es zu viel ist, bitte nicht anrufen."
2200, és nincs alku.Elég határozottnak látszik, és csak 10km-re van, onnan, ahova megyünk.
El kell menni, meg kell nézni, meg hallgatni.Bízok a németekben, és, hogy nem mernek trükközni. Főleg, hogy magánszemély.
[ Szerkesztve ]
-
bambi33
csendes tag
válasz Dell XPS #17665 üzenetére
Értem én, a kötelező köröket meg kell futni. Csak az a baj, hogy általában a károsultnak a kára sokkal nagyobb, mint amit fizetnek. Na meg csak gondoljunk bele az ezzel járó idegeskedéssel, kellemetlenségekkel heteken keresztül..és még sorolhatná az ember.
De ez van, ezt kell szeretni, nem lehet mit csinálni.Nem szeretem a hazug, inkorrekt embereket...
-
-
bambi33
csendes tag
válasz Dell XPS #17651 üzenetére
Szép kilátások. Nagyon gáz, ha ilyesmi történik. Ezért fizet az ember mint a katonatiszt, ha gáz van, akkor szorítsd össze a fogaidat és nyelj egy nagyot. Ez kb. olyan mint a tb fizetés. Életed végéig fizeted, csak kórházba ne kerülj!!!
Nem szeretem a hazug, inkorrekt embereket...
-
Bigemperor
senior tag
válasz Dell XPS #17644 üzenetére
Szerintem Te értettél valamit félre.
Én csak a szabálysértési ügyek menetéről szálltam vitába Veled.
Nem írtam semmi olyant a kárrendezés menetéről, ami a Te hsz-eiddel összeköthető lett volna.Innentől kezdve nem is "oktathattalak" ki semmiről, alfa156-nak írtam az eljárásról csupán. Amúgy sem a stílusom a kioktatás. Amit a külföldiekkel kapcsolatban írtál, talán a Te szűk pátriárkádban így volt, de azért ez nem mindenhol igaz, hála Istennek! Valóban ez jogszerűtlen gyakorlat lehetett ott.
Amúgy én nem gyúrok rá az ügyfélszerzésre a topicon, ezért nem is kérek pü-t, hanem ideírom a véleményem zanzásítva, ennyi.[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Bigemperor
senior tag
válasz Dell XPS #17621 üzenetére
Olvastam,de amire hivatkoztál a szabálysértés kapcsán, erős csúsztatás. Nem az a baj, ha segíteni akar valaki, csak nem mindegy hogyan. Amúgy szerintem nem is voltam személyeskedő. Ezen a topicon van azért jópár jó arc, akik komoly pengeváltásokba bocsátkoznak egymással, de nincs sértődés közöttünk, azt hiszem.
Nem minősíteni kívántam, csak nem szeretem az inkorrekt válaszokat.Egy "külföldi elem"-mel bíró ügyben, pláne ha nincs kötelezője az illetőnek, jóval bonyolultabb a helyzet, mint ahogy az általad hivatkozott írásodban szerepel. Nemzetközi kárügyintézéssel is foglalkozol ezek szerint, mert úgy tűnik.Én -egyebek mellett- peres tapasztalatok alapján vagyok bátor nyilatkozni, ennyi. Az ügyfelezés kíváncsi lennék, holt történik.[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Bigemperor
senior tag
-
őstag
válasz Dell XPS #17591 üzenetére
A rendőri intézkedést lezárták helyszíni bírság kiszabásával, minket meg megnyugtattak, hogy minden rendben van az autó papírjaival, biztosításával!
Ezt követően bevittük a Néró M5-be, ők felvették az Unionnal a kapcsolatot. 1hét múlva megtörtént a kárfelmérés az Union részéről. Most 19-én telefonon elmondta az ügyintézőnk, hogy átadják az ügyet a MABISZ-nak, mert a szerbek azt igazolták vissza, hogy nincs biztosítása. Megállapították a kárt, közölték, hogy a roncsot már értékesíthetjük. Ennyi. Pénteken próbáltuk telefonon elérni a MABISZ-t, de lehetetlen volt, így írtunk nekik egy e-mailt... a visszaigazolás megjött, hogy megkapták, olvasták, de válasz még semmi. Ennek fényében holnap megint megpróbáljuk felhívni őket, ha nem sikerül, akkor személyesen befáradunk hozzájuk. Jobb ötletem nincs. A poén, hogy erről az egész biztosítós herce-hurcáról még egy db papír sincs a kezünkben. Szánalmas, hogy 3hét alatt ennyit tudtak intézni!
Az, hogy nekem ez alatt a 3hét alatt milyen plusz költségeim keletkeztek az autó hiánya miatt, az senkit sem érdekel majd természetesen. Baromira elegünk van már!!Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
andrás47
senior tag
válasz Dell XPS #17362 üzenetére
Szia !
Köszönöm válaszod,tehát a Focus akkor jó választás lehet ezt néztem,valami hasonló lenne jó [link],de ha lehet inkább majd nem kombit keresek,meg a Honda is,bár annak is elég húzós az ára,abban meg City-t ,arról nem sok mit tudok még,a Civic valószínű jobb választás lehet.
Üdv !
Kia tulajdonos van itt fent mennyire elégedett ?
-
őstag
válasz Dell XPS #17536 üzenetére
szia
először is köszönöm a segítséget
úgy történt egészen pontosan,hogy lent a Pesti rakparton megyünk a Lánchídnál tartunk éppen jön a Zebra gyalogos lelép én megállok nem mentem gyorsan már előtte lassítottam,mert láttam,hogy le fog lépni!
szóval megálltam a zebra előtt ez a vadbarom meg fékezés nélkül vagy 50-nel belém rongyolt a Nissan Navara terepjárójával, akkora volt a csatt,hogy engem úgy ahogy volt átlökött a Zebrán még szerencse,hogy a gyalogosnak volt annyi lélekjelenléte,hogy vissza ugrott!
(Megjegyzem egy házaspár volt gyerekkel)
utána lepapíroztuk,megírtuk a betétlapot kihívtuk a Rendőr éber őreit majd ők is dokumentálták az eseményeket le fényképezték Stb...majd mindenki ment dolgára kb 3 óra mulva!
(majd két óra volt mire kiértek a rendőrök,majd 40 fok volt pont a legmelegebb) de ez már innen nézve a legkevesebb gond![ Szerkesztve ]
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
neduddki
nagyúr
válasz Dell XPS #17381 üzenetére
HI!
a majd 15evesen aladott Carinank az uj tutajnal 3/4 ev alatt futott 30Mm-et, majd kicsivel visszafogta es ujabb 3/4ev 20Mm es azota is imadja es hajkurassza, kell ennel jobb ajanlolevel?:- )
udv
neduddki
mod: olajfojashoz: Giuliettan -2-3foktol mindig csopogott, ez alaptetl volt:- ) carian motrotere azt kerezte a vevo, hogy mikor volt mosva, en soha, de felhivtam a szerelonket, O sem, mert csontszaraz volt, Civic-en akkor van olajnyomha olajcsere utan nem torli le az elkoveto, pedig ez is egyfojjtaban van mosva:- )
[ Szerkesztve ]
-
andrás47
senior tag
válasz Dell XPS #17294 üzenetére
Szia !
Köszönöm válaszod.
Igen van azért pl,egy Ford Focus,de erről meg egy szerelő ismerősöm beszélne le,azt mondja bármit csak ne Fordot,mert a szerelhetősége a legrosszabb,de igazán ez lehet őt érinti,nem engem.
Valamint még számításba jöhet Honda,Kia,ezekről is kevés az információm,Suzuki bár az kicsinek tűnik,van valami ami nagyobb,és nem arany áron abból?
Még a Toyota lenne de az már drága úgy gondolom,valami megbízhatót szeretnék...Üdv !
-
1F2X5
csendes tag
válasz Dell XPS #17336 üzenetére
mai autóknál nagytöbbségében 120 000km környékén nagynyomású befecskendező fejeket kell cserélni.
Ismerettségi körben gyors fejszámolás után 10-12 1.9pd és 2.0pd jetta/passat/a4-ről tudok. Nagytöbbsége 2006 vége és 2007 elején vette amikor mi és egyikben se kellett cserélni. Valaki már 250k km felett jár.
Annyira szeretem amikor a rémhíreket terjeszti valaki. Nem kannás gázolajat kéne tankolni és akkor nem lennének gondok.
28-ig külföldön vagyok. Ritkán/nem leszek net közelben.
-
sunahunter
senior tag
válasz Dell XPS #17090 üzenetére
A Legend Szegeden van egy srácnál, a 69-es meg idehaza valami német vadász birtokán, állítólag használaton kívül, csak díszként. Kb. 4x annyit kaptam érte mint amibe nekem került. Azért adtam el elsősorban, mert nem bíztam benne, hogy nem hull-e szét pl. a fék az erdőben. Hiába volt felújítva, régi vas, eltörhet bármi. Ott nem ment el csak, ahol nem mertem nekiindulni vele. Volt vele pár sztori. Nem volt benne kézifék, én meg nem csináltam, ezért rendszerint erdőben lejtőn nekiálltam orral egy fának, ne guruljon el. Igen ám, de kiderült, hogy egész úton nem volt töltés, a lámpák leszívták az akkut, nem indult be! Orral a fán, szopás, hátra semmi esély megmozdítani. Hazagyalogoltam, motorfűrészem nincs, fejszével robogón vissza. Autó kitámaszt, fejszével fa kivág. Ökör módon, mint a hód szokta, majd autó meggurít, szerencsés módon a hátsóhíd felakadt a csonkon... Alámásztam, faragtam megint vagy fél órát. Robogó be hátra, meggurít, indul, hazáig meg sem áll. Máskor erdő közepén láttam meg, hogy a karburátorból illesztési hiba miatt csepeg a benzin a forró kipufogócsőre... Érdekes autó volt, ballábbal nyomtam a gázt induláskor, jobb lábbal meg a padlón az önindító gyári taposóját.
Na, megyek aludni, csak most volt kis időm bő lére engedni(#17091) hdman: Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Dell XPS #17085 üzenetére
Én a múltkor láttam két gyönyörű Lgendet a kupufogósnál. De ilyen igazságos izomtibi tulajaik voltak akik szemmel láthatóan nem törődtek az autókkal csak az volt a lényeg hogy legyen rájuk nagy (igénytelen ronda kétoldali) kipuff hogy legyen hangjuk.
Honda tulaj vagyok de szomorúan konstatáltam hogy ezen embereknek is vannak ilyen csodás autóik.
Legendre nagy kipuff te jó ég...Més que un club!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest