Új hozzászólás Aktív témák

• Throme

veterán

válasz forceberg #98950 üzenetére

Nem tudom mennyire nevetség tárgya a 100-300, mert simán használható obi.
    Az oly "tesójával" elboldogultam ma a budaörsi "érsón", még 300mm alá is mennem kellett, hogy a képen belül legyen Veres Zoltán gépe, pedig az nem olyan nagy repcsi.
    Iso 1600-on felment durva 250-re az ISO (f6.7 sötétség mellett) ;] .
    Nem mondom, hogy nem tévesztett, vagy nem keresett párszor fókuszt az obi 300mm-en.
    Sokkal komfortosabban éreztem magam, mint pár dslr-es az ágyújával, ami nem is biztos, hogy mind tudta az ekv. 600mm-t.
    Családdal voltam, így nem is maradtunk a végéig. Viszont így is sok képet lőttem (köszönhetően a sorozat beállításnak :) ). A földi járművekre, és földön pihenő repcsikre, helikopterekre a 12-45 teljesített szolgálatot.

Szóval, csak semmi kishitűség :N

#98957peppe79: ezért is örülök, hogy már belépő omd gépen megtalálható a programozható gomb, és van olyan opció, hogy elmentett setup-ot 1 gombnyomásra előhívhatok.
    Ha nem vagyok biztos abban, hogy minden beállítás a helyén van, akkor 1 gombnyomás megold mindent. Sajnos nekem is előfordult már, hogy nem értettem miért nem azt csinálja a váz, amit én gondoltam, hogy be van állítva...
    Mondjuk a módválasztó tárcsás user, vagy custom megoldás jobban tetszene, mert akkor készenlétből visszakapcsolt esetben is maradna a beállítás, de így se rossz.

Új hozzászólás Aktív témák