- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
forceberg #97123 üzenetére
Anno én a 80-90-et is sokalltam érte, inkább vettem 190-ért egy 8-18-at, ami elvileg minden tekintetben veri (árban, méretben és súlyban is sajnos).
Tény, hogy az ultra nagylátó a rendszer gyengesége. Kicsi a kínálat, de az legalább drága.
Stauffenberg: az Oly minden szigetelt PRO cuccára megadja, igaz hogy hivatalosan csak az IPX1-et. Most rákerestem és ezt találtam:
"Now, what does IPX1 actually mean? Well, according to Wikipedia, the X means that there is not enough data to determine the extent of solid particle protection (the dust-proof part) and 1 means protection from dripping water, which is equivalent to 1 mm rainfall per minute. So, Olympus might be one of very few makers that make any actual claims about the resistance of their product, but as you can see, those are not particularly bold claims."salesman: "Az Oly teljesen kompatibilis a Lumixxal?" - elvileg igen, kivéve a gyártóspecifikus dolgokat, pl képstab és programozható gomb/renesztárcsa. Gyakorlatilag lehetnek anomáliák, de a konkrétumok, csak akkor derülnek ki, ha kipróbálod. Én használok Pana vázon vegyesen objektíveket, de nincs nagy baj, alapvetően jól elvannak egymással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Új játékmenet előzetest kapott a Neo Berlin 2087
- Autós kamerák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Canon 20-35mm f/3.5-4.5
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. ( 777 / 3800 / 6400 expoval)
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM A (Nikon F) + dokkoló
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest