Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
jobban passzolt hozzam
vegulis en most ket dologra hasznalom a fenykepezot, a csaladot fotozni, es utazni. amit nagyon szeretek a fujiban, az az xt1 vaz (dedikalt tekerentyuk!), es a karakteres 35os obi. a tobbi gyk azert van, hogy szeleskoruen hasznalni tudjam a rendszert, de ennyi ido utan sem kotodom hozzajuk. mivel a fiam harom eves, eddig nem nagyon utaztunk, igy 95%ban a 35os volt AZ obi.ami nagyon hianyzik: kismeretu stabilizalt fixek, turaobi. mftn vhogy jobban megtalaltam magamnak a megfelelo konfiguraciot. pl:
utazni, es nyaralni 14-150 + 20 mankozni.
amikor a fotozas mellekes, csak kell vmi: csak 20as.
csaladra: 25 1.4harom obi csak, de lefedek mindent 98%ban, fujival 4 obival sem megy ez, es a 35on kivul minden benga nagy. de nem akarom elsietni, meg azon is gondolkodtam, hogy az xt1+35 kombot megtartom, es kirandulni veszek csak mast, de ez az en szintemen szerintem felesleges luxus. majd visszakeresem a regi rawokat, hogy mennyit lepnek vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
vegulis en most ket dologra hasznalom a fenykepezot, a csaladot fotozni, es utazni. amit nagyon szeretek a fujiban, az az xt1 vaz (dedikalt tekerentyuk!), es a karakteres 35os obi. a tobbi gyk azert van, hogy szeleskoruen hasznalni tudjam a rendszert, de ennyi ido utan sem kotodom hozzajuk. mivel a fiam harom eves, eddig nem nagyon utaztunk, igy 95%ban a 35os volt AZ obi.