Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vape1
csendes tag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Azért a félreértések elkerülésére, én a beltérben energiatakarékos izzók fényében fogócskázó gyerekekre írtam, hogy az nehéz ügy vaku nélkül, legalábbis nekem EPL5+duplakittel vaku nélkül nem ment. Amióta megvan a 45 1.8, azóta jobb a helyzet, portréra szuper, csoportképet meg nem ezzel kell. Viszont 2 méterről egy babát fényképezni gyenge fényben számomra tökéletes. A Pana 20 1.7-et is próbáltam, és a hangja, illetve a sötétben nem kifejezetten gyors AF ellenére mégis az lesz talán a következő (esetleg a Pana 25 1.7, ha végre kapható lesz). Szóval nem lebeszélni akartalak, hanem jelezni, hogy azért ez sem tökéletes megoldás, de egy erős jót bőven megérdemel, és ár/érték/méret/használhatóság szempontjából számomra ez a vonal vált be.
EM10II helyett EPL5/EPL6-ot vennék most is duplakitben (110k) + egy használt, de garis oly 45 f1.8 (kb 60-65k). Esetleg ahogy írtam, majd a [Pana 25 1.7].
Tanuláshoz meg szórakozáshoz akár elég a duplakit is, amihez veszel egy olcsó Heliost (50mm f2.0 kb. 3-6eFt), ebay-en rendelsz kb 2400Ft-ért egy adaptert, és lehet hátteret mosni meg művészkedni, meg nem ugráló babát manuálisan fotózni. Az Oly 45mm előtt egy Minolta MD 50 1.7-et használtam adapterrel, és sokszor a játék kedvéért most is inkább azt, vagy a Helios 44M-4-et veszem elő a 45 1.8 helyett.

Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Phanteks Enthoo Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest