Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
Még egy utolsó példa aztán leléptem.
Ott a sokkal kisebb átfogású és nem fix építésú nyakát nyujtogató Nikon kit obi. Erre se mondja szerintem senki, hogy olyan nagy és nehéz, hogy normális markolat nélkül már a szinte használhatatlan kategóriába esne.
Pedig ha megnézzük a szám adatokat ennek is 52mm a szűrőmenete mint a 12-50-ek. A hossza mindössze 3,5mm-el rövidebb (persze csak összecsuktott állapotban és ha nem számoljuk bele a hozzá tartozó vastagabb vázat). Súlyra ráadásul a Nikon 54g-al nehezebb, pedig hát aki fogott már ilyet a kezébe az tudja, hogy azt se éppen levélnehezéknek találták ki.
Más képeken nézni ezeket az obikat és megint más élőben kézbevenni.
Bár asszem ezt már írtam..

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Mikrotik routerek
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Autós topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- CANON EF 17-40 f/4 L USM MEGVIGYÁZOTT DARAB
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Feiyu Pocket 3
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest