Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
jjeahh
üzenetére
"pár hónapja még a topiklakók 90%-a panasonic-os volt, annak a nagyja meg valamilyen G-t nyúzott"
Mennyi pálinkát ittál

Szerintem elég kiegyenlített volt az arány, sőt, talán az utóbbi évben többeknél volt Oly (OMD-vonal, majd most nemrég az EM10, EPL5 akciók).AMD: a gond az, hogy bár olcsóbbak, de nem hoznak hasonló teljesítményt, sajnos. Ha olcsóbban kell, akkor irány a használt-piac, 1, 2, de akár 3 generációval korábban is vannak még bőven elég erős 4magos modellek, én is egy régi i5 750-est használok még.
MrChris: bőven sokkal 100 alatt... az IPS-es 23" fHD Dell U2311H-t újan pixel-garanciával talán 70-ért vettem, utána volt az még 60 is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest