Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Törpilla
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
madgie
üzenetére
pár hónapja még a topiklakók 90%-a panasonic-os volt, annak a nagyja meg valamilyen G-t nyúzott, most meg már szinte szégyen egy pana, és folyton megkapom, hogy a jó ár érték arányú g3 helyett jobban tettem volna, ha a nemlétező pénzemből vettem volna egy om-d-t vagy egy fujit 56-ossal, még akkor is, ha elégedett vagyok a panával is
én nem vagyok geek meg pénzember sem srácok, csak egyszerűen fotózni akarok... és fogalmam sincs milyenek az amd cuccok, de ha olcsóbban hoznak hasonló teljesítményt ide vele 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- VR topik
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én nem vagyok geek meg pénzember sem srácok, csak egyszerűen fotózni akarok... és fogalmam sincs milyenek az amd cuccok, de ha olcsóbban hoznak hasonló teljesítményt ide vele