- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
"hát a napellenzője tényleg elmehet a jó q anyjába.... "
kicsit megvédem, tudva hogy ebben biztosan kisebbségi véleményen vagyok. Egészen most a 12-40 érkeztéig ez volt nálam az éjjel-nappal, bármikor bevethető mindenes, látószög, fényerő, képminőség végett, szóval gyakran csak ezt vittem magammal, és napellenzővel épp olyan hosszú hogy a G5-re rakva pont kitöltötte a kis oldaltáskámat. Obisapkával nem is kellett szórakozni, táskába ki-be rakosgatásnál a frontlencse tökéletesen védett volt. Valamint pont baromi kényelmesen tudtam fotózásnál bal kézzel ráfogni és két kézzel stabilan tartani a gépet. Azt is elfogadom hogy sokakat zavar hogy a design oltárán (nekem legalábbis bejön mint forma) feláldozták hogy visszafordítva rá lehessen csúsztatni az objektívre, szerencsémre ezt a visszafordítást amúgy sem kedvelem. Szóval én azon kisebbséghez tartozom akik nincsenek kiakadva a Panára ezért a döntésért

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ASUS ROG Z890-E Gaming Wifi lap Intel Core Ultra 7 265KF procival akciós áron garanciával eladó!
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 17 Ultra Starlit Green 512GB használt karcmentes garancia 2029.03.05.-ig + Photographer Kit
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest