Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Lassú Víz
üzenetére
Nyugi, 168 órából áll egy hét, rengeteg tartalék van még abban

Ha határidők, tudnék mesélni. Eddigi rekordom 68.5 órás munkahét. S még lehetett volna tovább fokozni.
S mi az a smily? Kávéra speed?
Jjeahh: Ghost in the Shell pedig még egy ismertebb darab, jó tíz éve még a m.kir. Egyestévé is leadta, (igaz már akkor is volt közel tízéves, asszem 95-ben került vászonra; de a m.kir. Egyestévé komoly animét előtte még sosem adott le, és talán a Nils Holgerson és Maya a méhecske óta animét se nagyon), azt még sokan szokták ismerni a komolyabb animék közül. Ebben a műfajban is van mindenféle, elég nagy a merítés, de nagy számok törvénye alapján előfordulnak jók is.
Na ja, az idehaza elhíresült távol-keleti filmek egy része elég beteg, de pont azért elhíresültek, mert betegek. De ha normálist keres az ember, van olyan is.Koreaiak közül Park Bosszú-trilógiája még egy kemény darab; nekem a három közül a legnyomasztóbb, Sympathy for Mr. Vengeance tetszett a legjobban. De sok más koreait nem ismerek / nem láttam, a japán-tanuláshoz inkább a japán nyelvű a kézenfekvő

Képek: azért van egy kis különbség beállított, de természetesnek ható, természetes környezet; valamint kórházi steril hótfehér, üres, bútortalan, csak egy macska és egy-két tárgy a semmi közepén jellegű képek között. Nekem ezek jellegtelenek. Ha már háziállatos, a Fujirumorson (tudom, már megint a fudzsi
) volt nemrég egy kép, ami nekem tetszett:
Kompozícióilag semmi extra, mégis egy olyan helyzet, olyan színvilág, ami jól megfog egy érzést, hangulatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest