- Yutani: 20 év a Prohardveren
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Lassú Víz
üzenetére
már nem tudom, most dög vagyok megkeresni, valszeg a kusza oly menüben ilyen fejjel úgysem kapnám meg, ha tényleg van egyáltalán
de mindegy is, a lényeg az, hogy a gx1-en elkészült képeken nem lehet visszanézni az élességet rendesen, ugyanakkorára belenagyítok a képbe mint az oly-n, a panán full homályos, az oly-n pengeéles..gondoltam a beállításokban van elcseszve valami, mert így gáz egy kicsit. persze lr-ba felimportálva tökéletesen éles a kép szal szerintem a raw beágyazott jpeg-jével kell legyen a gond...vagy nem tom 
scarabaeus, jmakk: ja lehet, most nincs itt nálam, de gondolom akkor lassabb sorozatot lő, és/vagy hamarabb feltelik a puffer, és a kártyán is plusz helyet foglalnak a bónusz jpeg-ek vagy nem? + a pc-re felimportálva is minden fotóból dupla lesz
szal csak ezért nem hiszem, hogy érdemes raw+jpeg módban kattogni
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-Link TX401 PCIe Hálózati Kártya - 10Gigabit!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de mindegy is, a lényeg az, hogy a gx1-en elkészült képeken nem lehet visszanézni az élességet rendesen, ugyanakkorára belenagyítok a képbe mint az oly-n, a panán full homályos, az oly-n pengeéles..gondoltam a beállításokban van elcseszve valami, mert így gáz egy kicsit. persze lr-ba felimportálva tökéletesen éles a kép szal szerintem a raw beágyazott jpeg-jével kell legyen a gond...vagy nem tom