Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Ettől függetlenül ha már kompakt akkor én jobban tudnék értékelni egy GH2 szenzoros kis Panát fix 20/1,7 obival, amit kikapcsolásnál be tud húzni a vázba és az egész nem nagyobb egy LX5-ösnél, no de ez én vagyok."
ezt a ricoh fogja megcsinálni először a 24-70-es APS moduljával a GXR-hez, de remélhetőleg ezzel is divatot teremtenek. egyébként én sem azt mondom, hogy az X100 az evolúció csúcsa, no de érdemes megnézni, hogy milyen mezőny közé érkezik... hát, hats off to Fuji, ami engem illet. és igen, másolja le a pana, és legyen ilyen szintű váz m43 szenzorral és cserélhető obikkal, sőt, másolja le a nikon, meg mindenki más is.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + 512GB // ÁFÁS számla // GARANCIA //
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest