Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szulita28
senior tag
Írtam:
- bővíthetőség (nekem spec ez hiányozna a legjobban; szeretem a GF1+20 f1.7 kombót, de ha CSAK ez az egy obim lenne hozzá, nagyon nyűgös lennék sok helyzetben, h mekkora, vagy épp milyen kicsi a látószögem)
- ha már felvágunk, akkor a Leica (vagy vmi hasonló puncinedvesítő) felirat
Sztem az 1 FE előny ekv. 35 mm-nél messze nem akkora durranás; a kis 20-asnál is elég ritkán jut eszembe, h a DOF-fal bohóckodjak. Egy alapnál, vagy kistelénél más lenne a helyzet. Az FDn 50-nél is igen jól jön az f1.2; egy nagylátónál nem érezném akkora hiányát. 17 f2-őt meg nem nagy durranás csinálni olcsón (hogy mennyiért adja a Pana, az más kérdés, előbb-utóbb a 20-as is beáll vmi emészthető szintre).
A pénz felesleges elköltésének tökéletes eszköze ez a Fuji, ha nem fotózni akar vele az ember, csak janizni
(ha mindegy lenne, mondjuk lehet én is vennék egyet a kislányomnak
)NEX-re meg nem csak gyári obit lehet rakni

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! HP EliteBook 9470M - i5-3G I 4GB I 256SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)