- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ontheground: Egyszerű internetrádió vevő vékonykliens,retro gép alapon 64MB CF/SD/Pendrive-ra
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Tomasz72: Jimi home multiméter
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Peethy
üzenetére
Tudomisén

Nem a ph-apró a fő fotós piactér, itt mindig is csak a kínálat egy töredéke jelent meg. De máshol is láthatóan megcsappantak az eladók, meg talán a vevők is. Jó dolgokra azért még ugranak, ld. pár napja a 12-35-öst és 12-40-est is elég gyorsan elvitték -- a 12-35 egy ideje már fenn volt, de a 12-40 gyorsan ment, igaz jó ára is volt. S nem csak ez, mostanában elég sok a fura alkat is. Van itt az apróban egy 47k-s PL3-hirdetés mellett egy másik, aki 120k-ért tette fel a kitet... Láttam másik hirdetést is, ahol nagy betűkkel írta, hogy ÁRCSÖKKENÉS, de még mindig a bolti ár felett volt. Ezt a múltkorit nem is meséltem, pár hete feltett valaki egy rádiós távkioldót. Írok is gyorsan neki, Bp-en jár-e. Jár. Akkor hol és mikor vehetem át? Nem válaszolt 3 napig. Írok megint. Bocs, de már van rá vevő. Hávazze, mintha én nem megvenni akartam volna... Meg az is, amit Studi mesélt: vki vmit kínált, úgyhogy hívta, hogy menne, erre mondja oké. Mikor odaérkezik, közli, hogy bocs már eladta.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest