Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyimorc
senior tag
Nyilván beakad - ha szűk a táska -, hiszen hátralóg. Sokkal jobban látni az EVFt és kényelmesebb is ezen át nézni, bár túl sok tapasztalatom nincs azzal amit alapból adnak a géphez, mert nekem rögtön megvolt mindkettő és egy próba után egyértelmű volt, hogy ezt fogom használni. Tartottam tőle, hogy majd beakad, leesik, elhagyom, de ez nem történt meg.
Valaminek útban van, azt hiszem a kisvaku fel és levételekor, de azt is kb csak akkor használtam mikor kipróbáltam, hogy használható-e vezérlőként. Szóval a gyakorlatban nem látom hátrányát.
AF: nekem X100 van az OMD mellett, más fujival nincs tapasztalatom, de az AF sebességről azt gondolom, hogy a hétköznapi gyakorlatban mindkettő jó, ahol viszont igazán fontos lenne a gyors és pontos AF ott egyik sem. (Könnyen lehet, hogy egy belépő nikon dslr is megbízhatóbb lenne pl sportfotónál. Már bánom, hogy anno mikor volt az is, sosem próbáltam, mert olyankor mindig a D300-zal fotóztam)
Egyébként az OMD és X100 is meggyőzött arról, hogy mennyire nem az első reviewkat kell elolvasni. (nagy részük alig több mint fizetett hirdetés) Sokkal fontosabbak a userek hosszú távú tapasztalatai után született beszámolók, de azokban sem az a rész, hogy miért jó a gép - ezt tudjuk a reklámokból
- hanem az, hogy miért rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Milyen monitort vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Godox X3N kioldó (NIKON)
- Canon M50 Mark II fényképezőgép 5 objektívvel, konvertekekkel, kiegészítőkkel
- Manfrotto karbonszálas kameraállvány (MT057C4) + magnézium gömbfej
- Eladó Nikon D500, 17-55 mm 2.8, 18-140 mm 3.5-5.6, markolat, tartozékok egyben vagy külön
- Think Tank MindShift Gear PhotoCross 15 hátizsák
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- hanem az, hogy miért rossz.