Hirdetés
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
Új hozzászólás Aktív témák
-
narumon
őstag
válasz
hegyimorc
üzenetére
Ilyen esetekre két táska a megoldás. Egyik amiben minden elfér, a másik a mindennapokra, de azt, hogy veszek egy nagyot és utána azt hurculom ha kell ha nem, elég rossz megoldásnak tartom.
Én nem ezt mondtam. Én veszek egy nagyot amit hurcolok ha olyan helyre kell menni - a mindennapok alatt nem tudom mit értesz de ha elmegyek a városba sétálni, vagy valahova "elszaladok" akkor meg egyáltalán nem viszek semmilyen táskát. Minek vinnék?
(Azt meg már csak zárójelben, hogy aki "'ott áll bután" az általában azért áll bután mert nem gondolkodott, ezen pedig az sem sokat segít ha cipeli az egész hóbelevancot.)
Hát ezek szerint te nagyon előrelátó vagy. Én holnap megyek egy Hotelről/ben kell reklámot csinálnom, de ennyit tudok róla. Elmegyek 200km-t úgy, hogy nem ismerem a fényviszonyokat, nem láttam még a szobákat, a terepet meg semmit. Ha te ezt előre át tudod gondolni és kiválasztani, hogy mi fog kelleni akkor gratulálok. Sajnos én nem vagyok ennyire ügyi ezért bepakolok mindent (még gépből is kettőt viszek), és majd ott látom mire lesz szükség...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Assetto Corsa EVO
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest