Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
Új hozzászólás Aktív témák
-
:AMF:
senior tag
válasz
Peethy
üzenetére
A ttl nekem inkább kényelmi funkció, de mivel legtöbbször nem hajt a tatár, így ráérek állítgatni a manuális vakut is. Egy idő után meg már úgyis tudja az ember, hogy hova tekerje a fényerőt adott helyzetben és fényviszonyok között. Szóval egyetértek, használat alatt nem olyan jelentős a különbség. Illetve a pana vázzal amúgy sem tudom madzag nélkül használni. :-)
3rd party ttl vakuból én csak metz-et láttam, illetve a nissin 466-ot. De ezek nagyjából a használt oly 36 áráért mennek, akkor meg már inkább az oly.Madgie: nekem is megfordult a fejemben, hogy eladom, mert ritkán használom. De tuti megbánnám, mert ha mégis kell a gyorsaság és ttl, akkor a kis oly jobb bármelyik manuálisnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Automata kávégépek
- BestBuy topik
- Autós topik
- Rekordrajt ide vagy oda, elbocsátások jönnek a Battlefield-stúdióknál
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BMW topik
- További aktív témák...
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest