Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-08 20:34:45

LOGOUT.hu

Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9506) philoxenia válasza ottkar (#9504) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Az 5500-al bármikor szembeállítom az azonos nagyságú Z2-esemet. :P
Eleve elegáns és kis kompaktokról volt szó, mi köze hozzájuk a Fuji 5500-nak?
Nekem egyébként nem volt még a kezemben gép csak Neked, a fogásáról fogalmam sem lehet, a fogam között tartva csináltam vele nagyjából kilencezer képet. Akár hiszed akár nem, például az is szempont egy gépnél, hogy néz ki.
A P50-emet viszont például azért választottam, mert van rajta fogás, másként inkább a Pentax Z10 lett volna, és mielőtt megjegyzed, hogy ezzel nem lehet fényképezni, igenis lehet, nem a gép teszi a fényképészt. Nem fogom állandóan magammal hordani a K10D-t, vagy akár a Z2-t sem, de a P50 mindig elfér a táskámban.
Mert vannak még olyan emberek is, akik nemcsak azért mennek el otthonról, hogy fényképezzenek, de sosem lehet tudni, mikor akad a szemem elé egy téma, amit nem akarok kihagyni.
Egyébként az 5500 az tulajdonképpen hol van ehhez a géphez, mert majd annyival nagyobb a kis kompaktoknál, mint ez nála.
Ha szerinted meg női táskába nem való fényképezőgép, az a Te dolgod, azért inkább ne nekem magyarázd, hogy miért, hanem annak a pár millió nőnek, akinek van a táskájában. :)

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.