Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
MrSealRD
üzenetére
Tényleg szépen megy, egy-egy előzésnél még mindig elvigyorodok néha, egy 98 lovas Almerából ültem át.
Ha nem sajnálnám rá a pénzt, kapna még egy okosabb futóművet, érthető módon nem hazai terep neki a kanyarvadászat. Magasra tette a lécet, emiatt is szeretnék jobbat/erősebbet következőnek, hogy ne sírjak utána. Vezettem új CX-5-öt, az már nehezebb, kicsit lomhább, többet is fogyaszt, nem igazán kívántam rá.A BL MPS jó móka lehet, bár annyiért meg már lehet kapni Skyactivot is, mostanában jár le a garanciájuk, lehet csippeltetni.

Unokatesómnak volt GH kombija, a dízelmotort és a xenont folyton kapcsolgató "DRL modult" leszámítva nem volt gond vele, bár korát és árát tekintve kicsit régimódi a beltere.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Volkswagen Lupo 2002-es évjáratú eladó.
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ha nem sajnálnám rá a pénzt, kapna még egy okosabb futóművet, érthető módon nem hazai terep neki a kanyarvadászat. Magasra tette a lécet, emiatt is szeretnék jobbat/erősebbet következőnek, hogy ne sírjak utána. Vezettem új CX-5-öt, az már nehezebb, kicsit lomhább, többet is fogyaszt, nem igazán kívántam rá.
T0mBd1gg3R