- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamagocsi123
tag
Sziasztok. Mazda 6 sport 2.0i 2009 év benzin mi a vélemény ? Megbízható autó ? mik a típushibái a rozsdán kívül? köszönöm
-
Csaby25
őstag
Sziasztok! Mazda 3 hatchback, 2006, 1.6 benzin. Mire kell figyelni a rozsdán kívül? Illetve érdemes ezt választani egy golf, vagy Octavia helyett? Köszi!
-
-
Tamagocsi123
tag
válasz
T0mBd1gg3R #2794 üzenetére
köszönöm a segítséget
-
válasz
Tamagocsi123 #2793 üzenetére
Általában turbós benzinesekben van, kis kivételtől eltekintve. Ez szerencsére szívó.
12 év átrozsdásodási garancia azokra van amiket végig márkaszervízbe hordtak 12 évig, és szigorú feltételei vannak. Elárulom, nem sok ilyet találsz a piacon. -
Tamagocsi123
tag
válasz
T0mBd1gg3R #2792 üzenetére
Köszönöm. A kettős tömegű csak azért kérdeztem mert sok benzines autóban is van ,azt nem tudtam hogy ebben van e.
Elvileg 12 év átrozsdásodás elleni garancia van rájuk.
-
válasz
Tamagocsi123 #2791 üzenetére
Kettőstömegű nincs csak a dízelben, és mint minden Mazdának ennek is 3 típushibája van, a rozsda, a rozsda, és... a rozsda.
Felemelni, aláfeküdni, megnyomkodni, gányolás nyomait, friss alvázvédőzést keresni. -
Tamagocsi123
tag
Sziasztok.Tapasztalatokat várnék 2 gen Mazda 3 1.6 benzin kapcsolatban, mennyire megbízható?Illetve ebben a típusban van kettős tömegű? Mik a típushibák ?Köszönöm
-
Sziasztok!
Kicsit OFF , de autóbuzulás és PH így remélem megfér itt is!Idén is lesz márkafüggetlen ph autós tali Balatonon - minden érdeklődőt szeretettel várunk!
-
GEPESZ66
veterán
A fiam amikor ment Pécsre,elkapta egy jó nagy eső,ami az útra sarat is felhordott.
A Mazda 6 motortere is egy kicsit sáros lett.
Hogyan célszerű tisztábbá varázsolni a motorteret?
Kézzel,vagy inkább mosóba vinni,s ott tisztítsák meg?
Azért kérdezem,mert én még a Suzukin sosam csináltam ilyet,s állítólag az elektronika miatt kényes feladat. -
flegga92
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #2783 üzenetére
Köszönöm mindenkinek. A kiszemelt boltban 5k darabja az irídiumos NGK-nak, szerintem annyira nem vészes ár (pláne,hogy arra 90e km csereintervallum van), szerinte drága, de tuti csak azért, mert látta hogy van 1500-ért is.
Itthoni és külföldi fórumokon többen írták, hogy csak ez a jó bele.
Érdekes, hogy ennyi fajta gyertyát hoz a kocsihoz (különböző méretűeket is). A saját Civicemnél a könyvében van egy NGK és egy Denso cikkszám, más márkát nem is hoznak fel a keresők. -
lemmy71
őstag
válasz
flegga92 #2782 üzenetére
Itt van amit te keresel, iridiumos minek, nem verseny autó az
-
MrSealRD
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #2783 üzenetére
Ezt meg tudom erősíteni.
-
válasz
flegga92 #2782 üzenetére
Bár dízelem van és egész pontos információval nem tudok szolgálni, de miután 5 éve fórumozok abban egészen biztos vagyok, hogy csak az a drágábbik fajta (azt hiszem iridiumos) gyertya jó bele aminek kb 10 ezer darabja, a sima hagyományos, legyen az bármilyen jó minőségű, nem jó bele.
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Ismerősöm megkért, hogy cseréljünk gyertyát a 2008-as 6-os GH 1.8 MZR kombijában. Azt már sikerült kinyomozni, hogy az orosz piacra szánt kocsikban más gyertya van, de több fórumon azt olvastam, hogy gyárilag irídiumos volt benne, viszont a legtöbb autóalkatrészes oldalon a gyárinak jelölt sem az, egyedül az NGK-ból van ilyen.
Mindenképp kell az irídiumos, vagy megteszi ez a Bosch is?Köszi előre is!
-
Milyen árban lehet egy Gh dízel lánc, szíj csere?
-
thefreeman
aktív tag
válasz
Zola007 #2779 üzenetére
Az olajteknő is eltud rohadni, szivároghat ott az olaj. Az 1.6-os megbízható ahogy előttem is írták. Nálunk két év alatt már több mint 40 ezer km ment bele és a motorhoz nem kellett nyúlni. Az első lengéscsillapítók voltak cserélve csak ez idő alatt. Esetleg hallgasd meg, hogy csöröge a lánc, de úgy tudom az sem jellemző.
-
Zola007
veterán
Köszönöm
annyira nem zavar a rohadás, inkább arra voltam kíváncsi mik a kritikus részek és milyen sebességel romlik az állapot.
Tehát ha most megveszek egy 13 éveset, amin már megindult itt-ott, akkor 2 éven belül (amíg meglesz) nem hullik e szét a fél autó
Rozsdától eltekintve miket nézzek meg, ha egyedül megyek az első szemlére? -
ZeroX92P
tag
válasz
MrSealRD #2777 üzenetére
Az a jó kopogásérzékelő az nagyon mostoha körülmények közt lakik, nálam már 160k nál előjött ki kell cserélni aztán jó lesz, nekem még egy első ütközés érzékelő volt a listán, korai modelleknél az konstrukciós hiba, évek alatt befolyik a víz, eloxidál a szenzor belülről. Később gyárott modelleknél kapott a szenzor egy kis védelmet valami szilo szerű anyag formájában azoknál ezzel már nem kell foglalkozni.
-
MrSealRD
veterán
válasz
Zola007 #2775 üzenetére
Igen, szeret rohadni... Az enyém is olyan, hogy foglalkozni kell vele. De ha kap egy tisztességes alvázvédelmet, akkor nem kell aggódni. Meg hát attól is függ hány évig tervezel vele.
Az ajtó alsó része szokott még rohadni, azzal nagyon nem lehet mit kezdeni. Sokan cserélték a komplett ajtót. Én nem érzem ezt kritikusnak... Nálam a csomagtérajtó lámpa körüli szegélye hólyagos picit, de az majd el lesz intézve...
Nézd, igazából lehet válogatni, hogy milyen problémát veszel a nyakadba. Más márkák és típusok esetén megint más hibacsomagból válogatsz.
1.6 benzint hajtok 225 ezer van benne. De nincs olajfogyás. Van egy-két hiba ami érintett pár típust, de nem törvényszerű a bekövetkezés...alapvetően egy tartós megbízható autó... FB csoportban azért olvastam mostanában fura hibákat a dízeleknél...Nálam a kopogásérzékelős típushiba is megvan. Lehet csak a vezetéke korrodált még meg kell nézni. Amúgy 6-7 ezer forint kínából de a szerelése macerás...
Hűtőventilátor és motorvezérlőnél van nagyon nagyon ritka hiba...
Én azt gondolom, hogy ha jól megnézed amit veszel és kipróbálod átnézeted és okés, akkor érdemes ezt a típust venni... bár én azért néha hiányolom a 2.0 150Le-t főleg klímázós időszakban... de ettől még nagyon szépen lehet vele menni pályán is... fogyi meg lábfüggő.
-
ZeroX92P
tag
válasz
Zola007 #2775 üzenetére
Nekem is van, röviden: igen
Kicsit hosszabban: egy 15éves autóról beszélgetünk aminek jórészét németből, az ottani sófürdőből hozzák, a szerelők szeretik zsigerből lenézni és szarozni mert rohad, cserébe műszakilag a benzinesek közel hibátlanok.
Ez a rohadás dolog pedig szerintem kicsit túl van tolva. Tény hogy a társaihoz képest hajlamosabb megindulni sárvédő íveken leginkább, viszont némi alapossággal ki lehet fogni jó állapotúakat. -
Zola007
veterán
tényleg nagyon rohad?
2 szerelővel is beszéltem, mindkettő ezzel kezdte -
MrSealRD
veterán
Igen. 2005 M3.
-
Zola007
veterán
2005 / 2006 mazda 3 kinek van?
-
lemmy71
őstag
Van egy 2003 diesel 121 lovas hatosom most 190.000km van benne (tutira annyi mert zsír újonnan vettem anno). Olyan hibát produkál hogy néha ha megállunk piros lámpánál kigyullad a motorelektronika lámpa és csak vánszorogva megy de néha le is áll az autó, ilyenkor gyújtás le majd újbóli indítás és megy szépen hiba nélkül, a hiba ikon is kialszik. Kiolvastattam a hibát P0093 (üzemanyag folyás, veszteség) megnéztem az injektorokat és csináltam egy tesztet a résolaj kivezetésekre benzincsövet húztam és megnéztem a mennyiségeket, de mind a négy injektornál ugyan az a mennyiség volt (Murphy törvénye hogy amikor tesztelem minden jól működik). Az lenne a kérdésem hogy a gyári mazada programmal megállapítható e hogy pontosan melyik injektorral van a baj? Most a hibakódot töröltettem, az összes elektromos csatlakozót átnéztem, tisztítottam kontakt sprayvel befújtam. Vagy esetleg más lenne a hiba
Amúgy 130 ezernél cseréltem tűzkarikát, akkor bemérettem teszteltettem az injektorokat és mind a négy jó volt, csak a végük volt egy kicsit megkopva elégve, de hát a denso már csak ilyen, azt mondta Uhrin papa
-
UberMutant
őstag
válasz
losangeles #2769 üzenetére
rozsdapörsenés lehet a hátsó ajtó felső ívén a ponthegesztéseknél. a bal tükör nehezen vagy nem csukódik.
-
losangeles
csendes tag
hello, egy 2014-es benzines automata Mazda3 kapcsán kérném a segítségeteket, amiben mindössze 38 ezerkm van. Milyen típushibákról tudtok?
-
-
MrSealRD
veterán
válasz
Doomgiver #2757 üzenetére
Én már elkezdtem gondolkodni, hogy keresek valakit aki 3D nyomtatással előállít nekem egy pár hátsó doblemezt ami szar szövetből van a BK-n és megfogja a sarat meg a vizet. Nem is értem, hogy tehettem oda szövetet...
Sárvédő ívekre nem tudok mit mondani...az olyan amilyen...
-
Djuree
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #2758 üzenetére
engem is érdekelne.
valszeg ritka mint a fehér holló. -
Egyébként tudtok megbízható megfizethető lakatost? Aki nem összegányol, esetleg fotóz közben, és ha nem is néz ki tökéletesen a végeredmény, de megáll a rozsda?
-
Doomgiver
aktív tag
válasz
MrSealRD #2738 üzenetére
Az a baj, hogy el vagytok foglalva ezzel a felület rozsda meg alvázvédelemel. Ez mind okés az alvázra.
Én megnéztem egy 2. generációs 3-ast. Józan paraszt ésszel végignéztem a kritikus helyeket. Ugyan azokkal a megoldásokkal jöttek ki mint az előd ( BK ). Kerékjárati ívek 13 éves korától úgy fognak rohadni ahogy nem szégyen.. Semmi megmozdulás nem történt a rozsda ügyben a 2.gen Mazda 3 nál. Mivel fiatal még így persze. hogy szép meg rozsdamentes. Még..
Viszont megnéztem a 2.gen 6-os Mazdákat is. Elől a doblemez alsó része már külön műanyag borítást kapott ahogy hátul is. Ezek a borítások végigmennek a küszöbön. Ez a széria valószínűleg mérföldekkel ellenállóbb lesz korrózió téren. A HB-nél már látom ahogy a hátsó ablaktörlő alatt milyen szépen fog rohadni ha eléri a kort
Szerintem nem kell ennyire bizakodni az új-újabb mazdákal kapcsolatban.
Mazda = Megbízhatóság + k**aszép vonalvezetések kívül belül + garantált rozsda
-
MrSealRD
veterán
válasz
gothic20 #2755 üzenetére
Tesómnak 2009-es 2L-es van. Baja még nem volt vele... Amúgy jó az a 150 paripa... Másoktól sem hallottam problémát. Elvétve olvastam olyat, hogy van akinél ette az olajat a 2L-es motor, de hogy BK vagy BL, azt most nem tudom. Viszont ezeket nem venném komolyan, mert nem volt szó egyéb körülményekről...
-
gothic20
aktív tag
Lenne még egy kérdésem. Lenne egy 2.0L is kicsit drágábban. A 2L is olyan megbízható mint az 1.6-os ? Vagy inkább maradjak az 1.6-os nál?
-
Sziasztok!
Adott egy 2007-es évjáratú Mazda 5 CD110. Sajnos a jobb első lengőkar cserés lett.
Milyen márkát javasoltok?SIDEM márkát néztem a Láng autónál (ide van céges kedvezmény) de foggalmam nincsen ez milyen márka?!
Tud ebben valaki segíteni?
-
gothic20
aktív tag
Rendben 16-os méret lessz. Olcsóbb rá a gumi és a felni sincs kitéve akkora veszélynek.
Kár, hogy 205/50 a méret 17-es felninél nem 215/45 az olcsobb lenne -
Moleman
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #2750 üzenetére
A nagyobb rugózatlan tömeg miatt is meggondolandó a nagyfelni, pl CX-5-ön a 17-es és 19-es alufelni között 4 kiló különbség van, ami már erősen érezhető.
Az enyémen 17-es acél van télen-nyáron, az pont a kettő alu között van súlyban (26 kiló). -
-
MrSealRD
veterán
válasz
gothic20 #2747 üzenetére
Nekem BK-m van. Én két 16-os felniszettet kaptam. Az acélon volt téli, az alut üresen. Egy darabig gondolkodtam, hogy nyárinál 17-re váltok... Aztán a drágább gumi miatt vetettem el. Meg azért mert annyira hulladékok az utak minősége, hogy egy-egy kátyúban eltűnik a fél kerék. Mostanában leteszem a hajam olyanokat látok. Így inkább maradtam a ballonosabb guminál... Kevésbé vágja a szét a futóművet... Kétségtelen, hogy esztétikailag a 17 jobban mutat, de a 16 is elég szép tud lenni.
-
-
gothic20
aktív tag
Na úgy néz ki, hogy lassan meglesz a kocsi.
15-ös felni van rajta. Szerintem ez lessz a téli méret.
Nyárra viszont valami sportossabbat szeretnék.
A 17-sel sokat romlana az úttartása? -
lemmy71
őstag
A meleg zárt garázs az igazi ellensége az autóknak
fűtött garázs annak az autónak való amit csak mutogatsz de nem használsz
Nekem a dupla garázsom fűtetlen és van benne automata szellőztetés, de télen amikor hó van nem állunk be, mert még így is sok hőt ad le a két autó és hiába a szellőztetés érződik a pára, ami szépen keveredik az olvadt sóval. Legalább melegszik a kocsi még letakarítjuk a havat, öt perccel kell hamarabb kelni
-
dbocskai
tag
Sziasztok!
Néztem egy 2017/10 havi CX-5-öt, Revolution Top felszereltséggel.
Pár kérdésem lenne a felszereltségről:
- Ez már full LED fényszóró? Adaptív?
- Van benne már adaptív tempomat?
- Sávtartó automatika van benne? Középen tart, mint a VW-k vagy csak beljebb lök, ha már átcsúsznál a másik sávba? -
MrSealRD
veterán
A felületi rozsdáig még nem vészes. Ha rendesen le van tisztítva a felület és minőségi anyaggal, kap egy tisztességesen elvégzett alvázvédelmet, akkor nem lesz baj...
-
-
gothic20
aktív tag
Sziasztok
Autó vásárlása előtt állok. A kiszemelt egy 2012/13 as mazda 3, 1.6-os benzines.
Abban szeretnék tanácsot kérni, hogy mire lenne érdemes figyelnem a típussal kapcsolatban.
köszönöm előre is -
-
lemmy71
őstag
-
aleister
veterán
A belga és francia import autókról mit érdemes tudni? Fenyegeti őket a német mintára való túlsózás?
-
Krix CS 1.6
csendes tag
válasz
ddjtomyy #2724 üzenetére
Szia.
Nekem egy dízel GJ facelift előtti 2.2D 150 lovas Revolution felszereltségű Mazda 6-om van.
Egy éve vásároltam 103.000km-rel (előző tulaj autópályán tette bele ezt a mennyiséget 3 év alatt), magyarországi, szervízkönyves, most 116.000km van benne, főként városba használtam, kétszer voltam vele Horvátországba, meg egy tucatszor Bp-Kecskemét oda vissza távolság autópályán. Eddig nagyon meg vagyok elégedve vele (5.9 liter fogyasztás). Garanciába a jobb és bal tükör volt cserélve mert nem csukódtak be illetve a bluetooth modul volt cserélve mert nem jegyezte meg az USB-n legutóbb hallgatott zene számát.
Tavasszal kapott alvázvédelmet a ceglédi Bíró fényezőnél, de amúgy abszolút nem látszódik rozsdásodás rajta.
Gyári gumikat szintén tavasszal cseréltettem le (19-esek)
Láncot jövőre tervezek cseréltetni, ha lejár az 5 éves garancia.
Ha rendszeresen volt olajcsere akkor szerintem nem lehet gond (akár 10e kmként). -
Moleman
addikt
válasz
ddjtomyy #2724 üzenetére
Városba szerintem öngyilkosság a dízel. Lehet, hogy 1 millával drágábbak a benzinesek, de ez nem véletlen, azt a millát idővel rá kellhet költeni a dízelre.
Amúgy ilyen felhasználás mellett nem is zabál a benzines, kikapcsolt startstoppal 6.5 körül eszik a benzines CX-5-öm városban. Csak autópályán 140 fölött nő meg az étvágya, de akkor se sikerült 8 liter fölé tolni. -
ddjtomyy
tag
Üdv mindenkinek!
Autóvásárlás előtt állok, a minap ráakadtam egy 2013-as Mazda 6 2.2 dízel, 150 lovas, full extrás példányra 3 millió forintért (Hollandiából származik),megnéztem, kiprobáltam, nem hallottam, hogy zörgött volna valami,ti mit gondoltok megéri? Rengeteget olvastam a neten róla, vannak akik azt mondják ezek is rohadnak mások hogy ezek már nem. Másik meg a motor, egyesek azt mondják a hogy ezek az első gen. SKYACTIV-D motorok még nem az igazijak... kivancsi lennék a ti véleményetekre/tapasztalotokra.
Még egy annyi , hogy itt is visszaolvastam jó pár oldalt, és láttam többen is emlitík az olajpumpát meg a láncot.
A kocsit városba használnám, és havonta 1x-2x max 3x "nagyobb" távra (300km kb)
Igen, tudom, én is inkabb benzinest vásárólnék, de egyszerűn nem talalok egyet sem a piacon... mivel a maximális keret 3,5 millio forint lenne. Ennél többet nem szeretnék kocsira költeni)
-
Csabee.
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #2650 üzenetére
Ez nagyon dúrva. Nem hinném el ha nem látnám..
. Állítólag az új cx5 is rozsdásodik!
-
thlaca
csendes tag
Sziasztok.
Nem tudjatok kb mennyi a markaszervizben a connect frissitese?
Koszi😊🍺 -
venom8888
őstag
Sziasztok. Tudtok valamit mondani a 2014 es mazdarol? jok azok az autok,vagy meghibasodasra hajlamosak. esetleg valami tipus hiba?
-
Krix CS 1.6
csendes tag
Sziasztok! Mazda 6 gj 2013 első kamerát szeretnék ami parkoláskor aktiválódik a gyári konzolon (1-esbe pl.: 5km/h-ig vagy amikor a parkoló radarok mivel R-be a tolatókamera kapcsol be) valami hasonlót szeretnék esetleg valakinek van már hasonló vagy aki műszakilag érhet hozzá? Köszi
Erre gondoltam az emblémába:
[link] -
dzoli87
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #2714 üzenetére
Én a 380.000,- forinthoz viszonyítottam ugyan ezt nem írtam, hogy az majdnem az autó fele.
Persze ettől még vannak jobb és rosszabb állapotúak és tényleg vannak, akik amennyire csak lehet vigyáznak rá, köztük én is. 200.000,- lakatolás + 105.000 alváz és üregvédelem(Rusztika Bt.) egy 17 éves autóra.
Ahogy megvettem az összes futómű elem(lengőkarok, lengéscsillapító, rugók, féknyergek stb..) cserélve lettek 48% kedvezménnyel volt csak az alkatrész több mint 350.000,-, így nem merném kijelenteni, hogy nem imádom a sajátomat. -
válasz
dzoli87 #2713 üzenetére
Az hogy lehet kapni 450-ért dízel mazda6-ost nem jelenti hogy mi itt akik vigyáztunk rá eladnánk annyiért, az, hogy csak annyit adnak érte nem jelenti hogy csak annyit ér, annyiért inkább akkor marad. Ha más nem átrugdosom műszakin és még 2 évet kibír aztán majd lesz valami.
-
lemmy71
őstag
válasz
dzoli87 #2711 üzenetére
Az enyém vagyis a nejemé
2003 121 pacis diesel hatos (manuál). Én most februárban innen rendeltem egy új Luk szettet, (kettőstömegű-tárcsa-nyomólap-csapágy-csavarok) Cikkszám: 600 0211 00 ez névre szóló számlával bruttó 220.000ft volt utánvéttel házhoz szállítva. Bárdinál ugyanezért a szettért kedvezménnyel bruttóba 380.000ft baráti árajánlatot adtak
-
dzoli87
aktív tag
Sziasztok!
Nekem van egy 2002-es 6-os, kuplung csere előtt állok.
Nem tudjátok, hogy ki a gyári beszállító esetleg? -
Index fórumon már megkérdeztem, de nem volt válasz, talán már ez a topik is pörög annyira, hogy valaki tudjon segíteni, reménykedek SzaboZE márkatársban
Audio rendszer kérdésem lenne nem Bose 2004 hatossal kapcsolatban.
Szóval alapvetően elégedett vagyok a hangminőséggel, de azért picit bővítenék rajta, de azért annyira nem hogy megvegyem a tizenéves bontott bose szettet vagy fejegységet cseréljek több tízezer forintos beépítő kerettel..
Első kérdésem, hogy a nem Bose hifinél kimegy-e a jel a tükörnél lévő csipogók vezetékein? Ezt szerintem könnyen be lehetne pattintani bontóból, ha van jel.
A másik kérdés a mélynyomó. Azt tudom, hogy nincs mély kimenet a hifin, csak az első vagy hátsó hangszórók jelét lehetne megcsapolni. Ezt hogy kell? Illetve a vezetékezésből mennyi van kiépítve? Azt tudom, hogy a bose-n az erösitő az anyósülés alatt van, ez hajtja a 4 normál hangszórót. Innen vagy a hifitől megy a kábel a pótkerékhez az aktív mélynyomóhoz? Még egy olyat esetleg megvennék bontóban, ha valahogy rá lehetne juttatni a jelet. Van még egy használt sal 240 wattos erősítőm amit úgy kaptam bár még ki sem próbáltam.
Van valakinek jó példája a fent nevezett átalakításra? -
Moleman
addikt
Ha a hirdetésben a Challenge tudja az Attraction dolgokat, akkor rosszul van feladva a hirdetés.
Hónapokig árultak egy "Emotion" valamit (3, 6, CX-5, már nem emlékszem), de közben Attraction volt (vagy valami annak megfelelő külföldi darab, kint mások a csomagok és az elnevezések is, Angliában pl a Challenge-hez hasonló SE-L a legkisebb).
6-osból amúgy én is az Attractiont céloztam régen, főleg mivel én benzinest akartam, és az a legnagyobb, amiben még volt a 145 lovas motor a hosszabb végáttétellel. A facelift nekem nem jött be, eltűnt a középső könyöklő, nem találtam a helyem benne. -
thlaca
csendes tag
Sziasztok Mazdások!
Szemezek egy 6-os 2015 év végi Attraction felszereltségű Mazdával. 53ezer kilometeres es 5milliot kernek erte.
Szerintetek megéri? Leginkabb erre a felszereltsegre ertem, mert igazabol benne van minden ami nekem kell, de azert ami hianyzik az az automata refi,kulcsnelkuli bejutas meg talan a tolatokamera(bár a radar is eleg), ja es a radar is csak hatul van.
Revolution meg már nagyon draga (mindenkepp facelifteset szeretnék).
Es nem tudtok ilyen 'felokositasokrol' ?
Lattam par hirdetest ami mondjuk egy challenge autó de tudja az attraction dolgokat, illetve az attraction a revolutiont.
Szerintetek ezek kamuk voltak?
Koszonom elore is 😊 -
lemmy71
őstag
Persze előbb utóbb úgy is kiderül de akkor már mit csinálsz, annyi bebuktad és kész
Én valamikor 94 ben vettem egy Mazda 323F bg 1.8 -t, törve volt de gyönyörűen megvolt csinálva semmi gitt, meseszép "ferrari" pirosra volt újra telibe fényezve, gyári Mazda gt küszöb szpójler bbs felnik stb bitang jól nézet ki. Kecskeméten vettem friss műszaki stb. Hazahoztam másnap átírattam, egy nyarat használtam, mivel bagóért vettem ősszel meghirdettem jó pénzért hátha szakítok rajta, pik pak el is vitték valahová a Nyírségbe
Hat év múlva behívattak a rendőrségre, kiderült hogy a kis mazda lopott volt
Kérdezték kitől vettem, még majdnem engemet akartak megdádázni hogy nem tartottam meg az akkori adásvételi szerződést, persze a kecskeméti cég azóta már megszűnt a telephelyén lakópark épült
Jó kis történet, sajnálom azt aki megvette de én semmit se tudtam az egészről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- LEGO klub
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest