- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Index fórumon már megkérdeztem, de nem volt válasz, talán már ez a topik is pörög annyira, hogy valaki tudjon segíteni, reménykedek SzaboZE márkatársban
Audio rendszer kérdésem lenne nem Bose 2004 hatossal kapcsolatban.
Szóval alapvetően elégedett vagyok a hangminőséggel, de azért picit bővítenék rajta, de azért annyira nem hogy megvegyem a tizenéves bontott bose szettet vagy fejegységet cseréljek több tízezer forintos beépítő kerettel..
Első kérdésem, hogy a nem Bose hifinél kimegy-e a jel a tükörnél lévő csipogók vezetékein? Ezt szerintem könnyen be lehetne pattintani bontóból, ha van jel.
A másik kérdés a mélynyomó. Azt tudom, hogy nincs mély kimenet a hifin, csak az első vagy hátsó hangszórók jelét lehetne megcsapolni. Ezt hogy kell? Illetve a vezetékezésből mennyi van kiépítve? Azt tudom, hogy a bose-n az erösitő az anyósülés alatt van, ez hajtja a 4 normál hangszórót. Innen vagy a hifitől megy a kábel a pótkerékhez az aktív mélynyomóhoz? Még egy olyat esetleg megvennék bontóban, ha valahogy rá lehetne juttatni a jelet. Van még egy használt sal 240 wattos erősítőm amit úgy kaptam bár még ki sem próbáltam.
Van valakinek jó példája a fent nevezett átalakításra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bitcoin topic
- Villanyszerelés
- Milyen notebookot vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Robot fűnyírók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest