- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
chris-v
senior tag
válasz
Csabee. #1754 üzenetére
Tavaly óta lehet rendelni, csak most nem volt egy darabig.
(#1755) h1mpi:
https://www.facebook.com/groups/magyarmazda6klub/ -
chris-v
senior tag
válasz
Csabee. #1700 üzenetére
Döntsd el magad, mi a megfelelő
A nyomaték öl, nem a fordulat -
h1mpi
félisten
válasz
Csabee. #1641 üzenetére
Pont ilyet akartam rendelni netről
Én mindig a vasúti töltés másik oldalán parkolok, a 5-6-os kapuval szemben kb. Ott van egy átjáró és kb. 5 perc séta. Haza felé se szívok a dugóban. Ezt olcsón megúsztam, mert volt tisztelet jegyem, de 4K-t nem adtam volna ki érte szívesen, nem volt nagy szám... -
-
h1mpi
félisten
válasz
Csabee. #1468 üzenetére
Azok olyan karcok amiben a körmöd elakad. Ezek csak mikrokarcok amit a mosásnál a mosókefében vagy a szivacsban lévő homokszemcsék okoznak. Ezért kapja a nano waxot utána mert az egy kemény felületet képez rajta és utána megvédi. Aztán fél évente már csak 5K huf-ért fel kell frissíteni a waxot.
Ajánlom ezt a topikot itt vannak a megszállottak
-
SzaboZE
addikt
válasz
Csabee. #1365 üzenetére
Attól függ mennyire használod ki az autód menettulajdonságait. 50-nél egyenesben nem lesz különbség
De a kanyarokban jobban ott marad az autó, az úthibákat jobban fogod érezni és egy picit a fogyasztás fog változni. Sok függ attól is, hogy a 17es kerék mennyivel lesz nehezebb a 16osnál. Igazából az lenne a jó, ha nem lenne nehezebb...
-
-
-
Pistu77
csendes tag
válasz
Csabee. #1219 üzenetére
A kinezetevel nincs is bajom. Nagyon szep, mutatos. De a legkenyelmetlenebb es legpraktikatlanabb dolob amivel valaha is bevontak az ulest. PL tegyel ra egy kicsit nehezebb kemeny negyzetes dobozt es mikor veszed ki huzd meg egy kicsit. Na onnantol mar szep se lesz az az ules.....
-
-
válasz
Csabee. #1107 üzenetére
Itthon sajnos jóval drágábbak ugyanazok. Nyilván, hiszen ugyanonnan hozzák, csak rárakják a saját hasznukat is.
Tudom, hogy sokkal jobban járnék egy fiatalabbal, nekem is az a vágyam, de anyagilag most ez van. 4-5 évet kell kibírnia.
De majd nézegetem azért az ígéretes példányokat, hátha sikerül lecsapni valami jó vételre...
-
válasz
Csabee. #1105 üzenetére
Nincs már idő gyűjteni, hamar kell az új verda.
Ráadásul ahogy néztem, sokat kellene gyűjteni, hogy tényleg jobb legyen. Végignézve a kínálatot, mindegyik rozsdál ennyi pénzért, amit hirdetnek. 2008-tól vannak olyanok, ami képen nem látszik, hogy rohad (aztán személyesen megnézve, lehet, hogy az is). De azok már jóval drágábbak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest