Új hozzászólás Aktív témák
-
alite
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #1195 üzenetére
Szepen lehet vele haladni a mostani metaban, talan utoljara Thanos-nal ereztem ezt meg fenykoraban.
Szerintem twitter-rol szedtem meg elozo szezonban, de egyszer nem jott szembe a ladder-en. 99.5, innen mar csak begurulok..
-
-
Dr.NX
addikt
Erre a deckre nem nagyon szoktak számítani, ahogy ebben az esetben sem, amikor T5 végén 20-0-10 volt nálam.
Elég ritkán adja ki, mert fel kell jönnie mind a három fő lapnak sorrendben, de ha bejön, akkor még a Citadel nélkül is meglepi.
Igazából én sem sejtettem, hogy ekkora lesz az első lane.Elfogadom a sütiket.
-
alite
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #1191 üzenetére
Adom az ötletet! Magik-et mikor kiraktad volt egy wtf moment nálam..
Ilyenkor mikor nem net deck jön szembe picit megzavarodok mindig..
-
alite
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #1189 üzenetére
-
alite
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #1182 üzenetére
Mostanában mi is összefutunk naponta..
98.3 épp itt, nálad mi a helyzet?
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
Dobi 562 #1185 üzenetére
Ma nekemis megvolt a 4x egymás után ráadásul olyanokkal szokott 2-3x összehozni gyors egymásutánban aki tuti sera counterrel jön. Próbálkozok már ilyen varázs dolgokkal is , hogy minden meccs után várok 10-20-30 másodpercet ne legyen regame , de eddig nem igazán vált be ez a módszer se
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1182 üzenetére
Tegnap este zsinorban 4-szer mentunk egymas ellen Knull and Void nevu jatekossal, ezt a mutatvanyt meg sosem sikerult elotte vegrehajtani, zsinorban 3 volt az eddigi rekord.
Raadasul Galactus-t jatszott szegeny, az elso menet utan nem volt nehez counterelni.
-
Dobi 562
addikt
válasz
NyalokAA #1181 üzenetére
Eddig legnehezebb szezon szamomra. Nekem a rank 90 a cel az 500 aranyert. Nem valoszinu hogy kepes leszek elerni a 100-at.
Elso heten megvolt rank 85.
Kovetkezo heten a hetvegi event utan 75-re zuhantam.
Kovetkezo heten visszamasztam 84-re majd a hetvegi event alatt 73-ra zuhantam.
Ezen a hetvegen erot vettem magamon es nem probaltam tech-elni a featured location-ra csak maradtam az eddig jatszott deck-eknel es most ujra 84.7-en vagyok.
Dracula/Modok Discard, Sera Surfer illetve egy erdekes deck Stature-al akit mult heten nyitottam ladabol, ezekkel megyek.
Ha a 90 meglesz akkor boldog leszek, nem akarok ragorcsolni meg nem akarok valami unalmas meta deck-el jatszani (mint peldaul az Electro/Sandman/Leader ramp).
Egyebkent erdemes Iceman-t belepakolni szinte az osszes deck-be, Galactusnak meg az Electro Ramp deck-eknek is megkeseriti az eletet, mert teli vannak magas energia koltsegu lapokkal, igy nagy esellyel a ramp (Electro vagy Wave) lesz jegelve es onnantol kezdve hatranyban vannak.
-
winery
aktív tag
Én ma nem játszok,már reggel nyitottam ládát (kaptam egy sablon variantot), maradt 45 credit szóval mára ez kifújt. 93.7en vagyok .
Holnap viszont lesz a token kedd 650 aranyért 600 token és elérhető lesz a Token boundle 5000 aranyért 4500 token , szerintem emiatt sokan szereznek új lapot amivel majd várják a megváltást az Infinity felé, ebből fakadóan remélem sokat fognak hibázni . Illetve azt se feledjük aki eléri a Infinity rangot az már nem jöhet szembe .
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
NyalokAA #1181 üzenetére
Én sajnos nem. Voltam már 1 kockára tőle patch előtt. Azóta voltam már 88 és 99 között mindenhol. Kb. minden egyes kockáért vért kell izzadni a patch óta. Leírásban elvileg csiszoltak a MMR-en, illetve a matchmakingen, hát nagyon jól sikerült. Már vannak playerek, akik köszönnek annyit játszottunk együtt. Mindenki full tryhard. Komolyan úgy érzem magam, mint az amerikaik black friday napján az áruház előtt. Mindenki tolakszik, hogy beférjen infre, de kb. lehetetlennek érzem. Bukni lehet lefele, de amúgy 1-2 kockát lehet pöcögtetni órákon át. Ez már nagyon nem fun. Most 91.5-ön vagyok.
[ Szerkesztve ]
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
NyalokAA
aktív tag
Hétvégén elérte valaki az infinitet ? nem volt időm játszani , de most nekiugrottam 97-98 között vergődők látványosan
Elég kaotikus a meta a Galactusokkal , az ongoing deckekkel meg a lockdown kártyákkal . Nem tudok annyi és annyiféle tech cardot már betenni a seraba amire szükségem lenne , de ha be is rakom nem sikerül időben felhúzni
-
alite
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #1176 üzenetére
Most 89.2, de meg nem utottem meg a 90-t a szezonban, szoval remelem hamarosan 95.
Tegnap indultam meg igazan, talan behozom utolso heten, de vannak ketsegeim..
-
alite
senior tag
CsiguszMaxim, egesz korrekt volt ez a ket meccs igy reggel, 2 cube oda, 2 vissza..
-
Dobi 562
addikt
válasz
mike1334 #1170 üzenetére
Big bad-ek közül szerintem érdemes mindegyiket, mert ők mindig 6000 tokenbe fognak kerülni. Én más kártyáért nem adok ki 6000-et max 3000-at mikor leesik series 4-be.
Ezt neked kell eldönteni, hogy neked megéri-e. Szerintem nagyon mókas Galactus deck-el menni de sokan nem fognak szeretni és az esetek nagy részében retreat lesz a vége.
-
mike1334
veterán
válasz
Dobi 562 #1169 üzenetére
Akkor nem érdemes megvenni Galactust? Nincs Knullom, se Nimrodom. Eddig Series 5-ből Thanost vettem meg, de annyira ő se adja. Seraval jutottam a legtovább, illetve a zoo deckeket szeretem, mind a kettő eléggé változatos tud lenni. Még olyan 1000 token kell Galactushoz...érdemes inkább mást megvenni? Silver surferem pl nincs.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Dobi 562
addikt
válasz
mike1334 #1168 üzenetére
Szerintem annyira nem gáz a helyzet, a meta szépen igazodik. Egyre több a lane control deck, Thanos control is igéretes, Sera Surfer Goose-al és Cosmoval száguld a létrán Galactusok ellen meg rengeteg az Iron Man ami szintén nem barátja a bolygópusztítónak.
Legutóbbi Q&A marvel snap zone-ról:
Q: Are you concerned about the play pattern of Galactus?
A: Glenn “Galactus decks shouldn’t be one of our strongest or one our most popular, because the gameplay is polarizing both emotionally and mechanically. If these decks do exceed our desired ranges, which are lower than our typical range for balance action, we’ll make some kind of adjustment.” -
mike1334
veterán
válasz
Dobi 562 #1165 üzenetére
Fasza, pinneltem, jövő hétre kigyűlik a token, tehát tuti kap vmi masszív nerfet. Kíváncsi vagyok mi lesz, tippre vagy az lesz, hogy csak középre játszhatod ki, vagy nem játszhatod ki oda, ahol a másik játékosnak nincs még kártyája/4 kártyája van, vagy lemegy az ereje minuszba.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Dobi 562
addikt
válasz
ClydeBeka2 #1166 üzenetére
Én az ellenfelek egy részének a neve alapján tudom mit játszik, annyiszor sorsolt már össze az MM.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz
NyalokAA #1158 üzenetére
Az a vicc, hogy én rank 55 körül mozgok most és ott is mindenkinek Galactusa van, csak nekem nem... Ez a CL szerinti matchmakinget én kicsit BS-nek tartom.
Amúgy az is érdekes, hogy új patch óta én is többször összefutok ugyanazokkal, rank 55-n!!!
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
Dobi 562
addikt
válasz
NyalokAA #1158 üzenetére
Galactus figyelőlistára került, mert az utóbbi 2 hétben nagyon megnőtt a népszerűsége, de emiatt elég sokan elkezdtek kontroll-t játszani. Megértelek egyébként, nekem is a halálom ha ugyanaz ellen az 1-2 deck ellen kell játszani.
Sera control-ba belefér Goose vagy Cosmo, az segíthet Galactus ellen.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
NyxNyxNyx #1155 üzenetére
Közben ez már nem is jó, egy helyben tiporgok. Nagyon sok ramp-et látok és a Professor X-ek száma is megnőtt tegnap előtt óta. Amikor tudtam mászni mindenhol Galactus volt, most sehol.
Az a baj, hogy nem teljesen tudom mi jó mi ellen, ramp-et nincs kedvem játszani. Lehet valami sajátot összedobok, aztán maximum leesek kicsit.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
válasz
CsiguszMaxim #1161 üzenetére
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
CsiguszMaxim
senior tag
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
NyalokAA #1158 üzenetére
Most nekem is nehézségeim vannak. Először 99.9 rol csusztam 97.1 ig. Aztán tegnap 99.2 ről 93.5 ig. Szerintem alaposan át kell értékelném, hogy mi változott, mert szénné szivatnak. Ráadásul rohadt élet, hogy a játék figyeli a deckedet. Már sokadjára fordul elő, hogy egy paklit játszok hosszú ideig és megvan hogy nagyjából milyen ellenfeleket kapok. Aztán váltok pl egy saját készítésű Deckre és egyből olyan paklik jonnek szembe, amikkel hetek ota nem találkoztam. Illetve az is fura, hogy van vagy 8-10 játékos akikkel rendszeresen összedob. Ez már tuti az illuminati
-
válasz
NyalokAA #1158 üzenetére
Én az ehavi ladder grindot kb 5 napja kezdtem el. Eleinte próbáltam Thanosozni utána darkhawk, szépen leestem 65, majd fel 72-73. Most 2 napja tolom én is a Doom/Odin/Sandman verziót és feljöttem 86-ra. Nagyon sok metadekket simán elrak Homokember egymaga, szerintem ez a verzió simán tier 1. Hja meg bocsi én futtatok leadert is, hááát szerintem ez így megint táp..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
Dobi 562 #1157 üzenetére
Engem kezdenek bosszantani , hogy mást se látok csak electro-wave-galactus-knull vagy electro-wave-dr.doom-odin itt ott egy kis sandmannel megspékelve
98-ról visszaestem 95 re mert ezek ellen seraval kb felesleges is próbálkozni ( más decket meg nem vennék most elő ezzel toltam az egész szezont ) már azon gondolkozok kicserélem angelat cosmora hátha segít
-
Dobi 562
addikt
Kinek hogy tetszik az uj peccs?
A matchmaking erezhetoen jobb lett, a meta is valtozatosabb.
Leader is back, vigyazni kell, Deathwave, Doomwave, Sandman Electro ramp is hasznalja mar.
Leech megkapta a neki kijaro nerfet, erre visszahoznak egy hasonloan toxikus szart... Ez csak sajat velemeny szigoruan! Egy biztos, nem vagyok hajlando jatszani se Leader-t se Leech-et, semmilyen korulmenyek kozott!
-
winery
aktív tag
válasz
CsiguszMaxim #1148 üzenetére
Remélem nincsen harag
nekem a mai nap úgyis bukó
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1148 üzenetére
Koszi! Nekem ez a lista jott be:
Chavez segit kicsit, hogy Galactust gyakrabban felhuzd idoben, Daredevil kell egy jo eros 5. korhoz.
Wolverine csak azert van benne mert marha jol nez ki, egyebkent talan Kang jobb lehet helyette vagy Cloak helyett.
Shuri nerf elott ezzel csapattam, hasonlo a tiedhez. Masodlagos win condition volt a Shuri--->Destroyer--->Taskmaster vagy Destroyer ----> Death ----->Taskmaster
Shuri nerf ota nem mentem vele.
-
Dr.NX
addikt
válasz
NyxNyxNyx #1149 üzenetére
Valamit reszelhettek a matchmakingen, mert most tudok nyerni meccseket.
A hét elején lementem 59-ről 51-re.
Bár most toxic decket játszom, lehet hogy az segít nyerni.
Próbálom megverni a Galactus paklikat, ami nem mindig könnyű, de ha sikerül, akkor megy a wink.Elfogadom a sütiket.
-
NyxNyxNyx
addikt
Eljutottam 85-re, most tetszik a meta, változatos. Minden verhető.
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1145 üzenetére
Megosztod a decket?
-
winery
aktív tag
válasz
CsiguszMaxim #1145 üzenetére
Most éppen 95.8 de voltam ma már 97en is . Én csak sera control paklival próbálok mászni , ma lett meg a CL 3000 és pool 3 ból 9 lap hiányzik .
Nincsen Komolyabb lapom mint , Galactus vagy Thanos , de hamarosan ez változik.
Mikor olvastam a neved , egyből leesett,hogy a fórumról vagy
[ Szerkesztve ]
-
winery
aktív tag
válasz
CsiguszMaxim #1143 üzenetére
Jelen , jó volt
igaz a paklid durva
-
lm83
őstag
Na most reggelre már megjelent, ki is veszem Wakanada forever-t.
Most jön a dilemma, hogy akkor ezután nyissam az összes ládát, hogy kiessen a többi 3 hiányzó kártya még, aztán akkor 2 hét múlva megint üres lesz nálam ez a lehetőség egészen a következő series drop-ig.
Vagy várni a nyitással 2 hétig, akkor kivenni még egy kártyát és utána nyitni a ládákat.
Persze akkor meg már megint lehet majd tartalékolni a következő drop-ig, ha megvan az összes s3 kártya...
De ha meg így nyitsz, akkor nem tudsz nyitni sok token-t... -
Dobi 562
addikt
Hat ez a Leader ez undorito, ezt nagyon kar volt feltamasztani.
-
lm83
őstag
Akkor megvolt a series drop elvileg?
Csak mert frissítés után sem jelent meg egy ajándék s3 kártya lehetősége nálam...
Még mindig azt írja, azt már kivettem.... -
Dr.NX
addikt
Shuri:
[Previous] 4/2 – On Reveal: Double the Power of the next card you play.
[Update] 4/2 – On Reveal: If you play your next card here, double its Power.Leech:
[Previous] 5/3 – On Reveal: Remove the abilities from all cards in your opponent’s hand.
[Update] 5/3 – At the start of turn 6, remove all abilities from cards in your opponent’s hand.Lockjaw:
[Previous] 3/2 – After you play a card here, swap it with a card in your deck.
[Update] 3/2 – After you play a card here, swap it with a card in your deck. (once per turn)America Chavez:
[Previous] 6/9 – You always draw this card on turn 6, and not before
[Update] 6/9 – Starts on the bottom of your deck. Draw this on turn 6.Jubilee:
[Previous] 4/1 – On Reveal: Add a card from your deck to this location.
[Update] 4/1 – On Reveal: Add the top card of your deck to this location.Leader:
[Previous] 6/7 – On Reveal: Copy all cards your opponent played to the location right of here, but on your side.
[Update] 6/2 – On Reveal: Copy the enemy card(s) with the highest Power played this turn, but on your side.Májusban mindenki megkapja Kitty Pride-ot ingyen, ha jól értelmezem.
Kitty Pryde:
[1/0] You can return this to your hand to gain +2 Power.
New Design – Kitty Pryde:
[1/0] When this returns to your hand, +2 Power. Returns at the start of each turn.Elfogadom a sütiket.
-
Dobi 562
addikt
Eles a patch, szegeny Lockjaw-t jol kihereltek, ha ezt tudom hogy jon akkor meg a hetvegen csapattam volna a JaneJaw deck-emmel.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden #1130 üzenetére
700 goldos, 1200-as nem eshet. Én is arra pályázok ami neked van, az néz ki legjobban szvsz vagy az alap skin.
-
válasz
Dobi 562 #1129 üzenetére
A season passből eshet 1200 goldos skin? /mondjuk ez az, szal ezek szerint igen/ Én is pont ma vettem meg boltból az áhított Galactus skint (:
-
Dobi 562
addikt
válasz
Dobi 562 #1127 üzenetére
Mr Negative-ra valtva elso 2 jatek ugyanaz ellen az ellenfel ellen (destroy-t jatszott) majd zsinorban 4 kulonbozo ellenfel Sera Controllal.
Majd egy ellenfel akit nem tudom mit jatszott mert feladtam egybol es szerintetek a kovetkezo ellenfel mit jatszott? Sera Controlt...
Rank 78 elerve
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Hogy jon ki a matek mikor 20 egymast koveto jatekban 8 ellenfel Galactust jatszik?
Amit a meta report szerint egyebkent a jatekosok 7%-a jatszott rank 80 kornyeken az elmult 7 napban.
Discard-al mentem, de ennek nagyon rossz matchup Galactus, valtottam deck-et de tovabbra is zsinorban kapom oket.
Lehet elo kell venni Mr Negative-ot Iron Man-el? Azt szoktak szeretni.
-
Dobi 562
addikt
válasz
ClydeBeka2 #1123 üzenetére
Egyébként nekem a Dan Hipp féle rajzok nem tetszenek.
Mostanában nyitottam Dan Hipp Attumát, Lady Syf-et, Onslought-ot, Wasp-ot.
Peach Momoko-s Mystique és Knull viszont durván jól néznek ki. Knull-t ma meg is vettem a variant shop-ból, nem bírtam ott hagyni.
-
alite
senior tag
válasz
ClydeBeka2 #1123 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint fejlesztők azt nyilatkozták, hogy a bundle variantok exkluzívok és nem kerülnek be a shop-ba.
-
ClydeBeka2
őstag
Azt tudjátok esetleg, hogyha ez DanHipp-es bundle kifut akkor bekerül a variant rotába? Mert kedvenc kártyám a Dino és gyűjtöm a variantokat rá, de 2900at nem áldoznék be rá.
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1120 üzenetére
Ugyanezt a deck-et játszottam én is. Csak egy idő után Mbaku helyére Nightcrawlert raktam mert a kutya szerette Mbakut visszaadni Wasp-ért cserébe.
85-ig ezzel a deckel mentem fel, de múlt hétvégén ezzel is zunantam le 80-ra, azóta nem mertem elővenni.
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
Dobi 562 #1119 üzenetére
A tilt az sajnos nagy ellenfél. Én is azt gyakorlom a játék eleje óta, hogy tudni kell megállni.
A fenti 6. körös galactussal mentem fel olyan 80.ig azóta meg ezzel:
Annyi csak, hogy Iron Man a mostani hétvégére van igazolva, amúgy Giganto az állandósAz MVP viszont egyértelműen Baku
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1118 üzenetére
Ezen a hétvégén én vagyok balf**sz, megpróbáltam új deck-eket a location eventre. Patriottal nyertem zsinórban 4-et és elhittem tudok vele játszani. Utána bebuktam vele 8 kockákat mert az ellenfél utolsó körben kirakta Super Skrullt.
Majd decket váltottam és megint elment 8 kocka mert az ellenfélnek 4 kártyája volt a location-on, ezek közül bármelyik 3-at megüti Rogue, én nyerek. Rogue kiválasztotta a 4.-et.
Ezután már gondolom tilten voltam mert túl frusztrált lettem és szar döntéseket hoztam.
Ilyenkor kellett volna abbahagyni, az a baj ma van időm csak játszani.
Neked gratulálok a 95-höz! Mikkel mész?
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
Dobi 562 #1116 üzenetére
Nem lehet, hogy belemész olyan helyzetekbe is amiből alapvetően retreatelni kellene? 75 felett én is elkezdtem tapaztalni, hogy olykor mocskos szemét tud lenni a játék, és ez mintha tényleg hullámokban jönne, de fegyelmezett játékkal plusz sok matekkal el lehet ezeket kerülni. Igaz hogy néha 20-30 mecsen keresztül vagyok + - 2 szintben de sose voltak ekkora szánkók, mint nálad. Most 94-en vagyok, de a hétvégét én se erőltetem, mert a deckben nincs ongoing.
A másik, meg ami még lényeges lehet, hogy lényegében 2 deckkel játszok össz vissza az egész szezon nagy részében és rengeteget számít mikor egy huzamban 200-300 meccset ugyan azzal tolsz. Sokan követik el azt a hibát, hogy 40-50 "10 cube előre 10 cube hátra" játék után decket váltanak, pedig tapasztalatom szerint onnan indul meg a tanulási görbe igazán jól.Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
Dobi 562
addikt
Jók a hétvégi location eventek, az előző vasárnapi 85-ről 80-ra zuhanásom után tegnap újra 85-ön voltam.
Most megint 80-on.
Nem baj, majd jövő hét végére megint visszamászok 85-re.
-
NyalokAA
aktív tag
Zabu 3000 tokenért jó deal?
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1111 üzenetére
-
Dobi 562
addikt
Ujra rank 80 felett.
78---->80 Galactus es Iron Man + Monkey + Patriot
80---->82 Mr Negative + Monkey3 nap szoporoller utan helyreallt az RNG, le tudom rakni 3. korben Negative-ot, felhuzom Galactust, a Location-ok sem akarjak minden aron hogy az ellenfel kartyaival jatszak meg nem zarnak ki 2 helyszinrol 1 jatek alatt
-
ClydeBeka2
őstag
válasz
CsiguszMaxim #1106 üzenetére
Szintén Pixel... Csak Captain Marvel
-
duckload
aktív tag
válasz
Tyler Durden #1107 üzenetére
"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
válasz
CsiguszMaxim #1106 üzenetére
Én most kussolok, egy pazar Maximus skint sikerült nyitnom
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
Dobi 562 #1104 üzenetére
Nem lehet , hogy a season pass card back a háttere ? a kettő között csak a háttér színe a különbség a season passos kék az infinite arany és kék. ( bár előző szezonban 70-80 között én is nonstop infinite card backesek ellen toltam
)
Tegnap kaptunk ajándék variantot és megint egy drax jutott nekemmár van belőle 4 fajta , annyiszor nem játszottam még ki összesen a lapot ..
-
Dobi 562
addikt
Rank 77-en miert jatszok Inifinite jatekosok ellen? Nem az elso olyan jatekost kaptam ellenfelnek akinek a mostani szezonban megszerezheto Infinite card back volt berakva...
-
Dobi 562
addikt
válasz
NyxNyxNyx #1102 üzenetére
En a Lockjaw Thanost szerettem mert amikor megvettem Thanost akkor lett tier 1 es az ujdonsag varazsa mellett az is ott volt, hogy brutalisan eros volt a deck.
Shuri Zero-t kiprobalas szinten toltam talan 30-40-et amikor Shuri meglett, majd le is raktam mert borzaszto unalmas vele a jatek. Tegnap csak azert vettem elo, mert meg mindig az egyik legerosebb deck es mondom ezzel visszafarmolom a kockakat. Hat nem...
Jo, hogy emlited a Dino-Hawk-ot tegnap nagyon sok ellenfelet kaptam akik azt jatszottak es peldaul LockJaw deck-ek ellen nagy elonyben vannak, mert en zsinorban kaptam vissza a kutyatol Korg es Rock Slide koveit.
Kozben eszembe jutott, hogy elozo szezonban nagyon jokat mentem ezzel a deck-el ami Pool3 es pofon egyszeru es lass csodat:
Ugy latszik nekem nem ez valo, nem a ShuriZero fele tul bonyolult kombo deck-ek.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Dobi 562 #1100 üzenetére
Sose szerettem semelyik játékban meta paklival játszani, jobb érzés meglepni a másikat, mint hogy mindenki tudja, hogy mit fogsz csinálni. Ebben a játékban ez kifejezetten igaz.
Általában keresek egy meta paklit és magamra alakítom.Most hogy rá próbálok menni az infinite-re netdeckeltem egy Dino-Darkhawk decket de el is engedtem, mert közben tier2 lett és ismerik már ezt is. Valószínűleg ez nem fog sikerülni, még most érek a 60-hoz
. De legalább haladok.
-
Dobi 562
addikt
válasz
duckload #1099 üzenetére
Hétvégi event legvégén 2 szintet visszahoztam Patriottal, azóta nem nagyon húzom fel őt. Rá is hagytam.
Lockjaw Thanos ellenfél viszont mindig leLeech-el 4-5. körben, én meg amikor rápróbáltam a deckre tegnap köveket nem tudtam húzni 4. kör előtt...
Jó amúgy a decked nagy a kisértés hogy kipróbáljam de akkor tovább zuhannék szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ukrajnai háború
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Tamron 28-200 mm F/2.8-5.6 Di III RXD Sony E bajonett
- Steelseries Arctis 7P+ Garanciával!
- iPhone 11 Pro Max I 64GB I Asztroszürke I Független I 82% Akku
- Anycubic 4Max Pro 2.0 - upgrade extrákkal, tökéletesen működőképes
- Lenovo Legion Y540-15IRH 15,6" i5-9300H / Nvidia 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 512GB SSD / 512GB HDD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest