- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Vigyázzatok a jófogással!!!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dobi 562 #1799 üzenetére
Thx! Néztem, amúgy tényleg elég elb@szott ez, kíváncsi leszek most az esti patch élesítésével kiveszik e vagy javítják e, nem lett ez tesztelve..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden #1796 üzenetére
Szép nyitás!
Mindegy mibe rakod Jean-t mert bugos, nem lehet counterelni és fel sem kell fordulnia, már működik a képessége. Nálam auto-retreat ha kirakják.
-
-
alite
senior tag
válasz
Tyler Durden #1796 üzenetére
Grat! Hasonló szerencsém volt hétvégén, nyitottam kb. 25-t, esett két S5 (Tribunal, Iron Lad), majd egy S4 (Stegron).
-
-
Meglesz
lm83: tokenem jelenleg 0, így pár ládát kéne nyitnom még a mostani rendszerben is, illetve skin vásárlás miatt goldból is csak 640 van.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Dr.NX
addikt
válasz
Tyler Durden #1791 üzenetére
A 103 ládádból nyitsz ma este 40-et és lesz 4 db Series 4/5 lapod, Jean Grey included.
Elfogadom a sütiket.
-
pachito
őstag
válasz
Tyler Durden #1791 üzenetére
Ha behoznak egy ekkora volumenü újítást, azt valószínüleg nem azért teszik, hogy maguk alatt vágják a fát.
Hogy a végén ki jár jól? Felesleges számolgatni, ők már megtették helyettünk. -
válasz
NyalokAA #1787 üzenetére
Akkor miben jobb az új ládarendszer? 103 ládát tároltam el és nyílván token meg gold a fő amivel érdemben lehet vásárolgatni, emiatt kérdem, hogy az új akkor kinek éri meg?
-
NyalokAA
aktív tag
Nekem most ezek jönnek be a várható csomagokból
Shang Chi-s finomságok 3500 gold
Love&Thunder ez sajna 10 dollár
de 3 avatar 3 variant meg 2 hátlap + booster ennyiért még éppen megérheti
+ugye minden kedden lehet majd 1400 goldért venni 1000 tokent ( személy szerint kicsit sokallom 1-1 be jobb lenne
)
[ Szerkesztve ]
-
BBUN52
tag
Az alábbi linken valaki csinált egy elég komoly irományt az új rendszerről (sajnos melóban nem tudtam rendesen megnyitni és elolvasni)
[link]
Ebben az is benen van hogy mely ládák lesznek spotlight ládák, azokat nem érdemes kinyitni a többit érdemes lehet.Le van benne vezetve 3 esetben kinek miből mennyi esett régen és mennyi fog esni újonnan (1, S3 100 S4/5 50 %, 2, S3/4/5 100 %, S3 incomplete).
A token és gold csökkenés elég durva...Innentől kezdve a különböző bundle-ök keményen zsebbe nyúlósak lesznek...
-
NyalokAA
aktív tag
Egyszerű pedig . Amennyiben szeretnél tokent \ goldot betárolni akkor érdemes az összes ládát kinyitni a változtatás előtt. Patch után a bejövő credit nem lesz se több se kevesebb viszont token és gold csak szökőévente jön majd f2p
-
lm83
őstag
válasz
Tyler Durden #1785 üzenetére
Meghogy akkor most nyitni, vagy nem nyitni, ez itt a kérdés?
-
-
BBUN52
tag
Mi most az elfogadott álláspont?
Gold-credit-token? Mit érdemes elkölteni, mit érdemes megtartani az új láda rendszer miatt? -
Dr.NX
addikt
Megjött a 200 credit a weekend mission bug kompenzálásaként.
Elfogadom a sütiket.
-
Dobi 562
addikt
Remek, gratulálok külön azoknak a fasza gyerekeknek akik azért tolják a Goose + Jane kombót és viszik a mecseket a bug miatt. Azt meg hogy még tolja a kacsintós smiley-t a boomer snap-el, inkább nem kommentálnám.
Kíváncsi vagyok befolyásolja-e ez a bug a mai "nagy patch"-et.
-
Dobi 562
addikt
Fasza nagyon, még fel sem fordította Jean-t de már érvényesül a hatása... középre rakta Jean-t.
És persze tolta a kretén a kacsintós smiley-t meg a boomer snap-et.
Kellett nagyon ez a lap is a játékba, most hogy elkezdték kiszedni a lekorlátozós szar location-okat majd a jàtékosok megoldják a szívatást az új lapokkal.
[ Szerkesztve ]
-
winery
aktív tag
Jó reggelt!
Hátha ez a lap se indul túl jól ! -->katt
-
Dobi 562
addikt
Nekem nagyon bejön de borzasztó időigényes, mikor tudásban azonos szintű ellenfél ellen megyek van, hogy majd fél óráig gyűrjük egymást mire eldől.
Ennyi idő alatt letolok vagy 5-6 normál rankedet.
Előző szezonban egyszerűen nem volt időm, hogy végigtoljam. Infinite 4. ellenfélnél jártam mikor vége lett a szezonnak és bent maradt 2-3 infinty ticket is.
Időhiány miatt már nem próbálgatok deck-et épìteni sem, mert nincsenek rá napi szinten óráim, hogy tesztelgessem.
Ráhagyom a tartalomgyártókra, akik amúgy is ebből élnek.
-
BBUN52
tag
válasz
Tyler Durden #1774 üzenetére
Létezik credit limit? Na ezt is jó tudni...
Más: Mást nem zavar hogy mennyire felmentek az árak conquest shopban? Volt erről szó hogy az első hónap az "beetetés lesz"? Csak megszerezném a variant lapot, de a 9 vásárlás nem kicsit lett drágább mint amilyen volt az előző hónapban, kicsit sokkolt a dolog.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden #1774 üzenetére
Koszi!
Nekem sosincs 10k kreditem mert mindig van skin amit fejlesztek.
Galactus azert erzodik konnyunek most mert senki nem szamit mar ra, annyira kevesen jatszanak vele, a Destroyeres verzio egyebkent (ami linkeltem is lentebb) szerintem jobb mint a Knull-os, mert ez vegul is nem Galactus deck, hanem Destroyer deck, masodlagos wincon Galactus-al.
A mai hot location event-en nagyon lehet vele hasitani mert a hot location miatt nem kell ramp kartyakat jatszani.
-
Congrats mindkettőtöknek, jó hamar meglett (: Én most lightosabban adom elő keveset játszom, ennek ellenére Galactus most eléggé adja 73-ról simán felmentem 84-re. Knullom még mindig nincs, helyette most Destroyeres verziót játszok Nimroddal. Igazából nem is nagyon érzem a Galactus nerfet, eddig ahogy írtam is sima volt a ladder. Gondolkoztam rajta, hogy HE-vel megyek, de előző seasonben kicsit sok volt vele a game, ezt meg most élvezem. Viszont mást nem zavar a 10k credit limit? Állandóan elérem, mert csak olyan kártyát fejlesztek, amihez van értelmes skin, viszont most 2 hete nem kapok semmi értelmeset a store-ban..
-
winery
aktív tag
válasz
Dobi 562 #1771 üzenetére
Nekem egy Arnim Zola+ párduc szivattyú volt . Első helyszín Limbó , második valami semleges , harmadik District X.
4.körben jött a snap .ok
5. kör lerkja parducot . Rendben 6 kör Zola nekem van 22.es Hulk plusz még pár lap fogható.
6 kör ahogy írtam.
7 . Újból Zolaszerencsére csak 4 kocka bánta .
-
Dobi 562
addikt
Köszi!
Igen, nálam is a végén már kevesebb volt a bot.
Hela bot-okra rá mertél snappelni? Hiba nélkül jàtszottak jó párszor, Invisible Woman nélkül. Minden körben raktak ki lapeldobató lapot és Helát sosem láttam, hogy eldobták volna de 6. körre mindig náluk volt. Kétszer adakoztam nekik 4 kockát, utána többet nem snappeltem ellenük.
-
NyalokAA
aktív tag
Tegnap toltam pár proving groundsot, phoenix forceal elég beteg dolgokat játszottak ki ellenem
phoenix force + multiple man / human torch. Szegény stormom elég haszontalannak érezte magát
Van most 6300 tokenem erősen szemezek hit-monkeyval , de már csak 1 hét van patchig lehet nem most kéne kidobni az ablakon
Jean Grey-re mik a jóslatok ? Silver surfer reneszánszát fogja élni vagy annyira nem lesz jó a kártya ? Többi kártya nem tűnik izgalmasnak a szezonból -
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1763 üzenetére
Ha már úgyis van 4 db 3 energiás kártya akkor lehet érdemes lenne elmenni Sera + Surfer irányba?
-
CsiguszMaxim
senior tag
Ja tényleg.
Nem végleges még a formája, illetve metától függően lehet még sok evolúciója. A cél az volna (bár tudom nagyravágyás), hogy metától függetlenül konzisztens tudjon lenni conqestben. Ezért is a location control az archetípus, mert annak elvileg mindegy milyen pakli van a túloldalt, ha nem hagy teret a másiknak kijátszani. Chavez-t és Doom-ot érzem még bizonytalannak, de egyelőre nem tudok jobbat. Illetve lehet kiderül majd a tapasztalatok alapján, hogy teljesen jó ez így.
Volt még egy másik elképzelés is ,ami az ellenfél oldalán szórakozik a lapokkal, de ahhoz kevés a lap jelenleg sztem a snap repertoárjában. (greengoblin, debri, black widow, viper stb.) A másik meg, hogy az a destroy deck-ek ellen elvérzik.
[ Szerkesztve ]
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
Dr.NX
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1761 üzenetére
Negasonicot én még szerintem nem is láttam, annyira underrated.
És most lássuk a decket!Elfogadom a sütiket.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Sziasztok! Mostanában elég tartalék lángon van nálam a snap de ez a conquest mód nagyon jó lett. Egész másfajta pakli kell egy ladderhez meg egy conquesthez. Épp emiatt az elmúlt időszakban a játék dekképites oldala fogott meg rendkívül. Egy ideje reszelgetek egy location Control decket, és bár jól teljesít de a HE lockjaw deckek ellen rendre elvérzek, mert túl sok pontot pakolnak le. Azt hittem hogy sang chi majd megoldja a problémát, de csak a dolog felét képes kezelni sajnos, amikor én fordítók másodjára. Most reggel viszont leesett a húsz fillér és rájöttem ki lesz az inverze az utsó körös Hulk ellen . 3 costert negasonic szerintem ebben a metában egy zseniális lap akár Storm alá, de főleg utso körre. A fordított sang chi effekt (sajna csak egy lapnál, de power korlát nélkül) sztem hiánypótló.
[ Szerkesztve ]
-
ClydeBeka2
őstag
válasz
ClydeBeka2 #1758 üzenetére
szerk: kb. 20 perc után kidobott, mintha semmi se történt volna, Marvel Snap én igy szeretlek
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
-
Dobi 562
addikt
4. ellenfelnel Infinity Conquest-en az RNG azt mondta nem. Ellenfel Move deck-et jatszott es bedobta egyik location-nak Kun-lun-t ami +2 power-t ad annak a kartyanak ami ide mozog. A vicc az, hogy meg igy is nyertem volna de az RNG megint azt mondta nem. ellenfel Silk-je ket lehetoseg kozul arra ugrott ami megnyerte neki.
Izgalmas volt pedig 3-3 kockan voltunk.
-
Dr.NX
addikt
Ez az Evolved Janejaw tényleg nagyon jó!
Nem tudom már, hogy innen másoltam-e vagy más csoportból.
Viszonylag könnyen elértem 93-ig úgy, hogy előtte két hétig (!) fibrilláltam 81 és 83 között.
Féltem, hogy nagyon lutri lesz, mert ugye három random roller is megy benne, de azért kicsit gondolkodva szépen hozza a számokat.
A malac a kedvenc disruptorom, nagy flash amikor semlegesíti Death-t, Doomot, Zolát, Leadert, Sera-t, Ultront, Galactust. Cserébe nálam az ellen malacosított többször Infinautot és Gigantot is.
Biztos, hogy fog kapni valami nerfet, legalább valami cost emelést.Elfogadom a sütiket.
-
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
Tyler Durden #1748 üzenetére
Amennyiben van olyan bundle / variant amit meg akarsz szerezni goldból vagy kártya tokenből akkor még érdemes lehet most kinyitni a ládákat.Patch után kb zero gold és token fog bejönni , ha f2p játékos az ember
[ Szerkesztve ]
-
-
Dr.NX
addikt
válasz
Tyler Durden #1746 üzenetére
Attól függ mit szeretnél.
Elvileg július 11-től jön majd az új Spotlight Cache rendszer.Elfogadom a sütiket.
-
Nem nagyon követtem le a dolgokat mostanában, a betárolt ládákat érdemes már nyitogatni?
-
Dobi 562
addikt
Ha uj deck-et akarsz probalgatni akkor menjel csak Proving Ground-ot az teljesen tet nelkuli.
Gold-ban es Infinite-ban mindenki tryhardol ezerrel, ott nehez boldogulni off-meta deck-el.
En tegnap a Bounce-ot vettem elo csak mert nem jatszottam vele reg ota es nem lattam Wave-et, erre egymas utan ket ellenfelnel is volt Wave.
Conquest Infinite-ban 3. ellenfel fog majd jonni ha egyszer lesz annyi idom rendesen hogy leuljek jatszani, tegnap este 30-40 percig tartott az elso ket gyozelem, annyira szoros volt mindketto. Good Cards Stature vs Wongoing es Good Cards Stature vs HE Lockdown).
[ Szerkesztve ]
-
BBUN52
tag
válasz
Dobi 562 #1743 üzenetére
Tegnap éppen Conquest volt.
Kipróbáltam volna egy Nimrod Destroyer kombot, erre kaptam egy Pure HE-t armorral és Gooseal (valamint 4 meccsből 2szer az a location ahova nem lehet 4-5-6ot rakni), majd egy Hazmatos HE jött szembe.
Aztán váltottam Surfer deckre, kaptam még egy HE-t, itt igazából már nekem volt ki a tököm nem is kellett volna nekiindulnom, aztán utoljára kaptam egy vlmi random deckkel felálló playert a surfer deckem ellen.De előtte nap is Collector-Fury decket akartam volna játszani 2-ből 2szer kaptam Lockdown HE-t. Utána mentem egy lockdown HE-t én is egy másik locdown HE ellen, na az mókás meccs volt, körről körre ugyanazokat a lapokat játszottuk ki, volt valami fura bája akkor ott, de utólag inkább creepy volt.
Kicsit toxikusnak érzem a metát, és ez még kb 2 hétig így is marad.
-
Dobi 562
addikt
Lockjaw ellen Shang-Chi, Bounce ellen lockdown vagy Killmonger/Wave. Pure High Evo ellen Luke Cage. Lockdown ellen Lockjaw és be is zárult a kör.
A good card Stature és a Surfer deck-ek a tech kártyákkal most szerintem elég flexibilisek, hogy ne legyenek hátrányban senki ellen.
Conquest vagy Ladder egyébként amiről beszélünk?
-
BBUN52
tag
Ki mit ajánl HE ellen? Kicsit kezd unalmas lenni hogy 5-ből 4 meccs valamilyen HE variáns ellen megy.... És sok deck nem feltétlen tudja felvenni a versenyt velük...
-
ClydeBeka2
őstag
válasz
Dobi 562 #1737 üzenetére
Köszi! Vegyesen Sera Surfer és ez az Electro Ramp variáns:
Cache nyitás szempontjából úgy döntöttem a pár ezer kreditemnek a felét elköltöm most, abból kijön HE (remélem nem nerfelik!!!), másik feléből majd jöhetnek az S4-S5 lapok.
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
Dobi 562
addikt
Spider 2099-en aki gondolkodik, hogy megvegye:
A kepessege egyszer hasznalhato egy jatek alatt, tehat ha visszakerul a kezedbe pl Beast altal es kijatszod ujra, akkor masodjara mar semmit sem fog megsemmisiteni. Mozgas utan az ellenfel kartyai kozul veletlenszeruen pusztit el egyet.
Szvsz ez a kartya csak annak er 3k tokent aki balna vagy move deck enjoyer. Egyetlen dolog amiben jobb mint Shang-Chi, az a 6 power.
-
Dobi 562
addikt
válasz
ClydeBeka2 #1736 üzenetére
Szép! Mivel tolod? Ne feszülj rá nagyon az Infinite-ra és akkor meglesz.
F2P-ként is szerintem érdemes tartogatnod a ládákat mert több kártyát fogsz nyitni az új rendszerben.
De például ha a goldot valamelyik bundle-re gyűjtöd amit kinéztél magadnak és nem sok hiányzik akkor lehet megpróbálnám összeszedni még most a ládákból.
Apropó! Itt vannak végre beárazva az új ajánlatok:
A Death variánssal szemeztem de 75$ az brutális.
-
ClydeBeka2
őstag
Na elérkeztem 93 fölé én is, sose voltam még ilyen magasan a ladderen, sőt 80 felett se. Van még 1 hét, hátha meglesz az Infinite. BIztos mindenki Conquestezik, azzal viszont ladder miatt nem volt időm, pedig 4 arany ticketet kéne lenyomni.
Közben gondolkodom, hogy összegyűlt a 6k token és pinelve HE, de félek, hogy pár hét és nerfelik.
Valamint ott a következő patch és kb semmi token nem fog jönni, mint F2P (a Goldról már nem is beszélek!). Erről mi a véleményetek? Most gyorsan kinyitni mindent és tokenban tárolni, vagy várni és S4-S5 kártyákat nyitni?LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
alite
senior tag
-
Dobi 562
addikt
Probalgattatok az uj Nick Fury deck-eket? Szerintem nem versenykepesek a jelenlegi metaban, hiaba rak le 2 nagy Devil Dino-t, Evolved Hulkkal vagy a buffolt Shuri + Red Skull-al nem tudja tartani a lepest. Ahogy High Evo Lockjaw-val es Bounce-al szemben sem, mindketto sokkal tobb pontot tud lepakolni.
Tier 2 also hatara - Tier 3-ra tippelnem es letrazashoz funolni jo ha nem veszed komolyan a jatekot.
-
válasz
Dobi 562 #1726 üzenetére
Huhh jópofának tűnik a dekk ezt szerintem én is betesztelem. Disznót első kanyarban nem vettem meg, de már látom én is, hogy kelleni fog, néha taknyosra szivattak vele..
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1728 üzenetére
Múlt héten nyitottam Stegron-t de még egyet sem mentem vele.
-
Dobi 562
addikt
Most volt időm Conquest-et játszani, vereség nélkül végigszaladtam rajta.
Valószínűleg ez most az egyik legerősebb deck Conquestre. Lehet szerencsém is volt az ellenfelekkel de 4 kockánál többet nem veszítettem.
Doom és Odin kikerült, helyükre Giganto és Dracula érkezett. Doom az nem feltétlenül a nerf miatt nem kell bele, sokkal levesebb a lockdown deck.
Giganto és Infinaut tökéletes célpont az ellenfél disznójának, valamint Draculához is.
A disznó segít sokat az ellenfél játékának akadályozásában és értékes információforrás. Ellenfél Galactus-a minden menetben disznósítva lett, biztos boldog volt.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden #1724 üzenetére
Köszi!
-
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden #1721 üzenetére
-
válasz
NyalokAA #1718 üzenetére
Ládát én pl régóta nem nyitok, mert számomra nincs értelme. Goldom van, lapok megvannak, pénzem szintén. A tokénekkel kell kezdeni amit, mert ilyen 5k-s ultimate variant meg 6k-s lapokat kb nem nagyon fog az ember venni.
PS: most néztem meg 75 laden csücsülök jelenleg
-
pachito
őstag
válasz
NyalokAA #1718 üzenetére
Én néhány signature variantot szeretnék megszerezni pár laphoz, viszont ebben a rendszerben, ilyen kevés token és gold gain mellett nem nagyon tudom már elképzelni hogy valaha is 6000 tokent költsek egy kártyára.
Mivel réges rég S3 complete vagyok ezért minden 4 reserve-ből 2-ben 100+100 token lesz a jussom, ami nagyon-nagyon kevés. Mennyi ez, 1000 token / hó? És máshonnan nem eshet..
Goldot F2P-ként meg csak rank 90-en meg conquest shopban tudsz majd szerezni.
Összességében több a pozitív, mint a negatív de a token árakat (6k - S5, 3k - S4, 5k - ultimate variant) mindenképp mérsékelni kellene szerintem az új rendszerben.
Az, hogy a gold gain jóval kevesebb lesz egy kicsit fájó, de ezt a részét személy szerint szívesen cserélem a több basic kártyára. -
Dobi 562
addikt
válasz
NyalokAA #1718 üzenetére
Augusztusban kap majd a Discard nehany fincsi uj kartyat, rafer a frissites az archetype-ra!
Ahogy en latom kevesebb tokenre lesz szukseg mert tobb kartyat lehet nyitni, ugyanez igaz a variant-okra is. En nem sajnalok kolteni ra, de megertem azt is aki sajnalja ra a penzt.
Nekem az nem tetszik, hogy elkezdtek kiadni ilyen ertektelen bundle-okat mint a 3x value DarkHawk, ami mar egyebkent meme lett Twitteren es Discordon. Remelem nem sokan vettek meg es akkor a 2nd Dinner elgondolkozik rajta, hogy erdemes-e ilyeneket berakni.
Sajnos jo par jatekos posztolta, hogy ok csak azert is megvettek de tudjak hogy ez iszonyat lehuzas...
Most erre gyujtom az aranyat:
-
NyalokAA
aktív tag
Akkor 07.11-ig nem érdemes ládát nyitni ( twitteren írták akkor lesz patch )
Reggel gondoltam játszok egy kis discardot nem toltam vele hónapok óta , de spiderhammel a metában nem a legjobb ötlet voltDobi 562 adtak is meg el is vettek . Annyira kevés gold fog jönni nehéz lesz belőle bundlet \ variantot vásárolni ez igaz a tokenekre is . Kicsit tolják a dolgot afelé , hogyha konkrétan akarok valamit azért vegyem elő a bankkártyámat
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1715 üzenetére
Tetszik az uj rendszer!
-
Dr.NX
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1715 üzenetére
Aki inkább olvasná:
https://marvelsnapzone.com/spotlight-caches-details-drop-rates-and-card-acquisition-changes/Elfogadom a sütiket.
-
CsiguszMaxim
senior tag
-
winery
aktív tag
Én ma oktatáson vagyok , megszerzetem az első Infinity jegyem.
-
-
Dr.NX
addikt
Balance update:
Doctor Doom
[Old] Cost: 6 Power: 5 On Reveal: Add a 5-Power DoomBot to each other location.
[New] Cost: 6 Power: 5 On Reveal: Add a 4-Power DoomBot to each other location.Red Skull
[Old] Cost: 5 Power: 12 Ongoing: Enemy cards at this location have +1 Power.
[New] Cost: 5 Power: 14 Ongoing: Enemy cards at this location have +2 Power.Nimrod
[Old] Cost: 5 Power: 5 When this is destroyed, add a copy to each other location.
[New] Cost: 5 Power: 6 When this is destroyed, add a copy to each other location.Nick Fury
[Old] Cost: 5 Power: 7 On Reveal: Add 3 random 6-Cost cards to your hand.
[New] Cost: 4 Power: 5 On Reveal: Add 3 random 6-Cost cards to your hand.Elfogadom a sütiket.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden #1708 üzenetére
Utolsó 2 infinity ticket-em Lockjaw Thorral (High Evo verzió) szereztem.
Marvel snap zone-on van fent conquest meta report, melyik deck-ek mennek most.
4 infinity ticketem van eddig de borzasztó időigényes, nincs sok időm játszani vele.
-
Tényleg olyan kérdésem lenne, hogy Conquestet most, hogy kaptunk 3 gold ticketet, mivel lenne érdemes behúzni? /maxos rewardokra gondolok/. Én még nem feküdtem neki, de kedvet kaptam a 3 ticket miatt..
-
Dr.NX
addikt
Imádom a Proving Grounds-ot.
Van egy "Booster" deckem, amit arra használok, hogy ritkán játszott kártyákhoz szerezzek boostereket, ilyenek vannak benne mint Shanna, Black Widow, Star-Lord, Gambit, Spider-Ham (ő még új).
Eredetileg az volt a tervem, hogy gyorsan skippelem a turn-öket, ugyebár egy turn egy booster. (Úgy volt, hogy csak bot ellen, de amúgy nem.)
De mostanra egy rakás silver ticketet nyertem vele, mert egy-egy jól lerakott kártyával hatalmasakat tudok nyerni.
Az ellenfeleknek látványosan fogalma sincs, hogy mi fog jönni, néha egy Gambit, néha egy Groot vagy berakok egy üres lane-re egy 16-os Orcát.
Egyébként ma lett meg az utolsó S3 kártya (Venom), egy nap híján hat hónap kellett hozzá úgy, hogy minden nap játszottam.Elfogadom a sütiket.
-
Dobi 562
addikt
Szóval ha Knull 20 power a kezemben mert volt már pusztítás a játékban és eltalalálja a Pók Sonka akkor 6/20-as disznóvá válik?
A bounce kapott egy újabb finom játékszert ezzel az új kártyával.
De nem kell aggódni, itt a megmentő: Kazoocula alig várja, hogy Infinaut vagy Destroyer disznósítva legyen!
-
Dr.NX
addikt
Spider-Hamet én is megvettem, bár Master Moldra gyűjtögettem.
Persze bugosan jött ki ez is, Knull és Evo Hulk is megtartja a buffolt értékét. Remélem kapunk kompenzációt.
Érdekes, hogy pl. Darkhawk, Dino és Ronan miért nem mutatják az aktuális ongoing erejüket, inkább őket kéne javítani.Elfogadom a sütiket.
-
winery
aktív tag
Vártam ezt a napot , megvettem a Token Tuesday majd a Sandman csomagot és gyorsan a Spider-hamet.
Lockjaw pakliba tettem első pörgetésre Galactust találta.
-
NyxNyxNyx
addikt
Én most kis szünetet tartottam. HE óta annyira nincs kedvem játszani, unalmasnak tartom és nagyon sok van belőle. Érdekes mert előtte lane control paklival volt a legnagyobb a fun a játék, de a HE-s verziójával egyszerűen nincs kedvem játszani.
Helával elfunolgatok, hogy meglegyenek legalább a battlepass questek, de ennyi a terv a szezonra."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
winery
aktív tag
Tetszik,hogy infinityt korán elértem és jó ,hogy van ez a conquest mód , de annyira hosszúra tudnak nyúlni néha a játszmák,hogy nincsen kedvem hozzá sokszor.
Azért a 200 aranyat elhoztam onnan
Dobi 562:
Jó kis pakli , köszi a leírást is hozzálehet Stature-t megveszem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Netflix
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...