Hirdetés
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
alite
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Pandart-ok kapcsán én nagybevásárlást tartok, hónapok óta erre gyűjtöttem. Ma este shop refresh-nél folytatom, ők jönnek.

- Zero
- Deathlok
- Shuri
- Shang-Chi (sajnos a februári Knullified-al is szemezek)
- Sunspot
- Onslaught (ez a variant picit csalodás split után, de vlszeg ink/gold-al jó lesz)
- Taskmaster
- Mister Negative (rajta még agyalok, lehet nem húzom be)Shang-nál össze is jött két split:
-
NyalokAA
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
3 spotlightom volt raktáron
Szerettem volna egy Beta Reyt , de nem jött össze 
Mind1 legalább már van Elsam igaz mostanság használhatatlan + 1000 token meg a 6. Galactus variant ^^
Így már 15000 felett vagyok Marvelsnap.com-on nagyon ajánlgatják , ha csak 1 kártya kell inkább vegye az ember tokenből, de pl egy Betaért sose adnék 6000et. A spotlight valahogy kevésbé fáj -
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Prof X, Storm, Deathlok az biztos vetel nalam de egyebkent szinte az osszes tetszik.
-
válasz
Dobi 562
üzenetére
Hja, ráadásul Quake-el is szépeket lehet szivatni, hát így elsőre elég gusztustalannak tűnik a dekk

Várok pár napot, hogy mi lesz a konklúzió vele kapcsolatban, egy fix spotlightot nem nyitok.
BTW ki melyik Pandart variánsra/variánsokra repül rá? Részemről Green Goblin illetve Onslaught ami tutti még egy 1200as verzión gondolkozom..
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ahogy nezem Loki nem igenyli Collector segitseget:
Kis minta es valoszinu honapok ota jatszak ezt a jatekosok, kitanultak rendesen a deck-et.

Most teli van minden Bill-el, wombo-comco, lockjaw, bounce, sera control (!), darkhawk, mindenki jatsza a Thor-Bill-Jane (+Odin) package-et -
válasz
Dobi 562
üzenetére
5 goldom van jelenleg, vmelyik nap én is rá akarok nézni, hogy lesz e belőle vmi, vagy sem. Mondjuk Lokit azt hittem a Collector nerffel jelentősen gyengítik de ezek szerint mégsem. Én amúgy még mindig a Wolfon pislogok, nerf után is elb@szott durva, az más kérdés, hogy még mindig nincs meg

Bill-el kapcsolatban vannak már tapasztalatok? Gondolkozom rajta, hogy nem spotlightból, hanem tokenből megveszem. Illetve kibajók a ma bejött Pandart variantok, 3200 goldom van, szerintem eltapsikolom mind..
-
Dobi 562
addikt
Az a durva, hogy 3 honap elteltevel meg mindig loki ver szarra Infinite Conquest-en, de nagyon durvan, a sajat lapjaimmal...
2 ticketet probaltam Sera Controllal, eleg siman ment amig Lokival nem talalkoztam.

-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Untapped.gg lényegében a hsreplay snapes megfelelője, tudsz rajta alap szűrőket állítani (Pool1, Pool2, Pool3, csak számomra elérhető paklik stb.) az ingyenes változatban.
Van trackere mobilra és gépre is, bár a mobilos az csak számolja, hogy adott paklival mennyit nyertél/vesztettél, illetve a collectionödet figyeli, míg a gépesen van rendes meccs közbeni overlay, ami mutatja pl. hogy milyen kártyák lettek eddig destroyolva vagy eldobva, ha véletlen pont nem oda néznél az animáció közben (egy olyan feature ami így a másfeledik születésnap közeledtével, egy év mobiljátéka díjjal a hátunk mögött talán lassan bekerülhetne az alapjátékba is
).
A marvelsnapzone-t már említették előttem, ott a weekly meta report alján mindig van 4-5 "budget" pakli felsorolva, ezek olyan paklik, amik legfeljebb CL486 elérésével teljes mértékben megépíthetőek (ergo Pool 1 és 2-ből épülnek).
Régebbi snapzone cikk , egy kis elővigyázatossággal kezelendő, tartalmaz elavult elemeket, mert bizonyos lapokat azóta változtattak, illetve lett még több Pool3 lap azóta, amikről már nem írtak, de összességében egy jó iránymutató lehet, amikor még csak néhány Pool3-as lapod van. Bár talán ebben a szituációban az auto deck builder lehet jobban fog tudni segíteni.
-
-
Dr.NX
veterán
válasz
Bazsi1987
üzenetére
marvelsnapzone.com
Itt nézelődj.
-
Bazsi1987
őstag
Most kezdtem el a játékot 8 év hs hagytam abba😊 tudtok küldeni kezdő és budget deckeket😊
-
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Próbáld ki ezt:
Grand Master helyett játszhatod Galaktózt is, de szerintem elég ritkán jön összea bolygópusztítás. Kamar-taj + Grand Master ütős nagyon.
Elkezdtem játszani az összes deck-et amit utálok, kezdem megérteni miért szeretnek az emberek játszani ezekkel.
Még nem szippantott be teljesen a sötét oldal, továbbra is gusztustalannak találom mikor valaki 6. körben Alioth-al nyer és tolja a Ms Marvel emojit.
-
-
Dobi 562
addikt
Kamar-taj-on mindig is szerettem Black Boltot játszani de mióta Silver Samurai bekerült, most először van alkalmam ezt kipróbálni.
Kamar-taj-on Daken->Samurai->Black Bolt. Neked 16 power Daken, ellenfélnek -4 lap. Elég erős kombó legtöbbször Shang-Chi is repül az ellenfél kezéből.
Killmonger 2x üti X-23-at, +2 energia következő körre.
Doomot gondolom nem kell részletezni.
Nico meg Nico.
-
Dobi 562
addikt
Lamby 700$ Open versenyen Jeeeeet nevű játékos 4. lett Phoenix Force-al. Ő az a játékos aki általában top 10 helyen fejezi be a season-okat PF-ot játszva.
Lamby Twitch vod-ján végre láttam játszani a mestert.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Annihilus bounce-t próbáld ki, a Lamby bounce csak Lamby kezében jó. Nem próbáltam egyébként de a Lamby bounce negatív win rate/cube rate deck untapped.gg-n, úgyhogy valószínűleg nagyon komplex deck.
Annihilue bounce-al most mentem végig gold conquesten 2 Shenaut, 1 Lockjaw ellen.
Egyébként Shenaut-ot nem érdemes játszani szerintem magasabb szinteken mert nagyon kiszámítható.
-
válasz
Dobi 562
üzenetére
Én 7500pontot összeszedtem és vasárnap óta csak napi küldetések mennek a proving groundson.Üdülés közben nincsen idő , így is furcsán néz rám a feleségem mikor játszom , mondjuk én leginkább munkában szoktam, otthon csak amikor nincsenek otthon
SNAP-et én akkor szoktam nyomni,ha kedvező helyszín és valami kulcs lap is van kézben .
Pár variant összejött a héten .
-
-
-
Dobi 562
addikt
Gratulálok a variánsokhoz!
‐----------------------------------
Ti snappeltek 1. körben ha kezetekben a tuti kombó?
Akármikor tolok első körös snap-et a 2. vagy 3. location azt mondja: "Nem haver, rába**ztál!"
Ki mivel tolja a laddert? Lassan kezdek visszamászni, 11k-ról 7k-ra jöttem vissza most.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Ma megáldott Brode.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Én is ezt olvasom twitteren, hogy nem annyira erős, el is gondolkodtam, hogy kivegyem-e. Mondjuk 12 kulcsból kijön, de ezek a variánsok is nagyon gyengék, ahogy irtátok is. Na még várok 1-2 napot, nem maradok ki semmiből
Közben megvettem a Kazar bundlet, ez jött ki belőle:
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Szerintem annyira nem teljesít jól, most csak azért találkozhatsz vele többet mert új kártya és próbálgatják.
Én alig látom egyébként.
Ja! A képemen az nem a 4 legjobban teljesítő deck hanem a 4 legjobban teljesítő Grand Master deck.
-
-
Dobi 562
addikt
Nem vagyok 1k kozeleben sem mar, par napja meg top3k-ban voltam de jelenleg 10k kozeleben.

A jatek ennek ellenere eleg gyakran osszerak top 3k jatekossal. Kell a kihivas, na!
Megmondom oszinten meg egyet nem mentem Grandmasterrel, nagyon megoszloak a velemenyek rola de abban mindenki egyet ert, hogy nem OP, mint ahogy azt hittek.
-
válasz
Dobi 562
üzenetére
Első körben gratulálok a ranghoz, másodjára meg hagyd a fenébe, mert ezek tuti sérültek

Tegnap este gondoltam megcsinálom a összegyűlt napikat , én is egy Alioth hard arccal kerültem össze conquesten . Jól elvertem első körben,aztán töltöttem meg egy pohár whiskyt és kiléptem
Nincsen kedvem a pihenést hülyékre pazarolni 
Grandmasterhez van jó paklitok , én csak bedobtam shuri Nimród destroy pakliban , ott jól működött szerintem .
-
Dobi 562
addikt
Milyen lelkivilaga van ezeknek a ranked top 1k tryhardoknak mikor Alioth-al nyer, egesz vegig kussban vagyunk mindketten majd miutan Alioth-ot kirakja spammeli a Hello-t, meg Snap-et?
Lockjaw Thor ellen nyertel a fasza kis meta deck-eddel (epphogy) a szaros kis lila fingoddal de az nem eleg ugy latszik... Hat gratulalok a top 1k-hoz haver!
Mostanaban mindeg ezekkel a jatekosokkal van gond, ezek spammelik az emojikat, Conquesten meg huzzak direkt az idot, akik ezeket a toxikus lapokat jatszak. Biztos veletlen.
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Én inkább megvettem tokenbol,nem akartam magam idegesíteni ezekkel a variantokkal
-
Dr.NX
veterán
Most nekem sem ment jól, negyedikre nyitottam GM-t, a prémium variánsom meg egy kutya Uatu... Vauatu?
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nekem is 3. nyitásra lett meg GM, sosem sikerült meg elsőre vagy másodikra nyitnom.
Engem az mérgel fel, hogy megint szar variánsokat pakoltak be a ládákba. Ennél a Loki variánsnál csak jobbak vannak, chibi Hit Monkeyt meg hagyjuk is. Nevetséges hogy ilyen szarokkal töltik fel őket.
-
Kezdek kiégni a nyitásaimon. 3 hónapja 3-4 nyitás kell az aktuális lap megszerzéséhez ami iszonyatosa égeti a resource-okat. Ezzel szemben haverom akivel együtt kezdtük a játékot pont inverzben van, most is GM-et elsőre nyitotta. Most ott tartok, hogy köv heti lapot kikapom tokenből /van vmi 18k belőle/ és utána azt hiszem egy ideig nem nyitok. Ráadásul ugye az olyan lapok amikre rácuppanunk, mondván, hogy mennyire erős, az utána nyílván csak idő kérdése és nerfet kap, mi meg beleöltük a nem kevés erőforrást /kivétel akinek malaca van és elsőre nyitogatja azt ami kell
/ -
alite
senior tag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Mentem pár meccset és tényleg jobbnak érződik.
Howard-nak kifejezetten örülök, mert nemrég húztam be a Noir variant-tal, de még nem használtam. Fun pakli több lehetőséggel. Tribunal nem is szükséges a végjátékhoz és top 3000-ben sem igazán gondolnak bele sokat a cost reduction+onslaught combo-ba. T7-em összesen 3 lappal indult a középső lane-en..
Két kezem összerakom, hogy mostanában Enchantress, Mobius és Rogue nem menő tech lap. -
Dobi 562
addikt
Határozottabban jobb a Kmbest féle deck mint a mr Negative-os de találtam egy másikat ami jobban müködik nekem:
Howard + Iron Lad erős kombó.Wasp? Az Onslaught+Mystique+Marvel kombó (középső lane) miatt: 30-30 power két szélső lane-en. Wasp segít összehozni a két eltérő költségű kártyát.
-
alite
senior tag
válasz
Dobi 562
üzenetére
A hot location event nekem tegnap kimaradt, viszont KMBest rakott ki hétvégén negativ nélküli klasszikus Tribunal deck-et:

Ha az alap curve-ot játsza az ember (Iron Man->Onslaught), akkor mindenki tudja mi jön, viszont ha cost reduction lapok + Onslaught, akkor nagyon kevesen vágják le mi lesz a végjáték és simán ki tudsz pakolni a végén szinte annyi lapot mintha negativ pakli lenne.
-
Dobi 562
addikt
Kikaptam utolsó körben Destroy Alioth-ol, Thanos Blob Alioth-ol, Clog Alioth-ol, Galactus Alioth-ol, Move Alioth-ol. Röpke 1 óra leforgása alatt.
Nagyon fun. Van értelme tervezni hogy mit játszok melyik körben (bounce deck esetén) hogy ha nem számít az utolsó köröm. Semmi fun, semmi skill.
Top 3k tryhard kretén még azért spammelt egy kis Ms Marvelt is hogy teljes legyen az élvezete.
-
Dr.NX
veterán
Ki repül rá a héten Grand Masterre?
Cozy Snap teljesen rá van pörögve, valószínűleg baromira OP lesz pár hétig, amíg nem nerfelik.
Mondjuk jövő héten Beta Ray Bill is tetszetős, de az nem tűnik ennyire brokennek. -
Dobi 562
addikt
Már megint mindenki Lila Fingot játszik.
-
Dobi 562
addikt
Marvel Snap mentes 24 órát akartam tartani mert nincs kedvem csak destroy ellen játszani ezen a hot location event-en. Ránézten a trackerre és ez a legjobb cube rate deck (kis minta alapján):
-
Dobi 562
addikt
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Gratulálok! A Dino is jól néz ki!
-
ClydeBeka2
őstag
Na 2 napja beértem én is végre Inf-be egy 99-4ről teljesen 96-6ra való visszaesés után.
Blob nerf után Black knight lett a top választás. Valamint meglett a 2. ink kártya is a kollekciómban, ráadásul a kedvenc kártyám, Devil Dino
-
Dobi 562
addikt
Legkielégítőbb győzelem még mindig a toxikus szar clog/junk deck-es ellenfeleket agyonverni.
Jeff Hoogland új deck-je zseniális (amíg Killmongerrel nem találkozol) de nagyon nehezen játszható (jól).
-
Dobi 562
addikt
Mr Negative Thanos jól érzi magát ebben a jelenlegi fura metában. Blob még mindig erős, főleg ha Mr Negative átalakította 0/6-ra.
Utolsó köröm: Blob, Taskmaster, Iron Man, Mystique
-
Dobi 562
addikt
Spider-ham eltalálja Death-et, az ellenfél kezében 0/12 volt Death mert 8 kártya el lett pusztítva addig.
A disznó átváltozás utan 8/12 kéne hogy legyen nem?
Vagy ez régen is így volt, hogy Death megtartja a jóárasítását csak rosszul emlékszek?
Mobius nem volt a játékban.
-
válasz
Dobi 562
üzenetére
Gratula , jók lettek !

Nekem tegnap hidegre való tekintettel ez sikerült

Tegnap az egyik játéknál történt, hogy Spider-hamet játszottak ellenem, ami disznóvá változtatta Jane Fostert. Mobiust miután leraktam a diszno 0 költség 8 erőre változott. Szóval Mobius pakli ellen nem érdemes Spider-Hamet játszani .

Nekem ez új infó volt , gondoltam megosztom veletek .

-
Dobi 562
addikt
Thorral megküzdöttünk, 13. splitre adta meg magát.
-
Dr.NX
veterán
Blob
[Old] 6/4 – On Reveal: Merge your deck into this. (and gain its total Power) Ongoing: Can’t be moved.
[New] 6/0 – On Reveal: Merge cards from your deck into this until it gains 15 or more Power. Ongoing: Can’t be moved.Destroyer
6/15 -> 6/16Viper
3/4 -> 3/5Selene
1/-1 -> 1/2Elektra
1/1 -> 1/2Dazzler
3/2 -> 2/2Hercules
4/6 -> 4/7Dagger
[Old] 2/2 – When this moves to a location, +2 Power for each enemy card there.
[New] 2/0 – When this moves to a location, +3 Power for each enemy card there.Elég meh.
-
Dr.NX
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Angel pont a múlt héten változott, már a kézből is kirepül.
Sőt, hagyományosan gyenge kártyák is egészen fel lettek húzva, Kingpin és Quake pl.Igen, Steve Rogers az egyik ilyen kártya, CL elején még oké, de aztán magasabb szinteken nem kerül elő.
Aztán jön a SD ilyen gyengusz szöveggel, hogy beginner player experience meg mittomén. Mondjuk Punisherre és Angelre is ezt mondták.A másik ilyen wish, hogy cseréljék meg Wong és Dr Strange képességét a lore miatt.

-
válasz
Chuzzlee803
üzenetére
Hát lenne pár lap amihez hozzá lehetne nyúlni mert sose látom őket. Ami így hirtelen eszembe jut: Angel, Namor, Cpt America. Utóbbi a legnagyobb szégyen, top Marvel karakter és egy kalap sz@r, nemtudom miért nem kezdenek vele vmit..
Dr.NX: szerintem ott a probléma amit pachito ír, Blobnos dekkben eléggé op..
-
pachito
őstag
Szerintem a Thanos shell is jócskán benne van a dologban, nem csak Blob. Már megint jön az undorító Lockjaw cheat meg minden ilyen szembe. Pont az lenne a deck lényege hogy inkonzisztens a sok lap miatt, ehelyett a legkiszámíthatóbb deck és magasan a többi fölött jár (újra).
-
Chuzzlee803
aktív tag
A "minden elnyelt kártyáért +3" és esetleg egy kicsit magasabb base power (5 vagy 6, nem tudom) igazságos lenne. Maradna Thanos support, Darkhawk counter és kiszámíthatóbb lenne játszani ellene, Crystal és Maximus jobban büntetné (szvsz nem kéne win connak lennie egyáltalán). Mondjuk ehhez valószínűleg nem elég az OTA.
Megintcsak nem OTA kategória, de Luke felmehetne 3 energyre és lehetne megint globális, az fájna a háj evőnek.
Leech ügyileg egyetértek az Angela-Kitty reverttel, nagyon elhúzott most a játék a hatalmas T6 playek irányába. Nem is nagyon tudok azonosulni az olyan kommentekkel redditen, hogy "csak pakolj ki hamarabb sok powert tesó". Gyakorlatilag nincs most olyan pakli, amelyiknek ne lenne legalább 1 kulcs lapja vagy kombója a hatodik körben, és/vagy szemmel látható powert tudna lerakni T6 előtt több lanen. Régen a Destroyer ongoing ilyesmi volt, annak tényleg nem fáj a Leech, de minden más megeszi reggelire mostanra.
Esetleg leejthetnék 4 energyre, és az ötödik körben már nem lehetne kijátszani, így fel lehet rá készülni.
Más: mi lesz szerintetek az OTA haszontalan része? A múltkor a Punisher +1 power volt. Mire számítotok, kihez nyúlnak hozzá, akihez egyáltalán nem kellene/akin egyáltalán nem fog segíteni?
-
Dr.NX
veterán
-
Dobi 562
addikt
Tryhard marvel snap tartalomgyártók arról posztolnak napok óta, hogy mennyire kell a Blob nerf mert nagyon beállt a meta és mindenki ugyanazt az egy decket tolja.
Akármikor felnézek Twitch-re, ugyanezek az emberek Thanos Blobjaw-val létráznak...
Emlékeztet a felhördülésre mikor kiadták azt a Darkhawk skin-t nagyon drágán 3x Value néven. Akkor is nagy volt a felháborodásuk de azért mindegyik megvette.
-
Dobi 562
addikt
Vannak akik nem adták még fel a Phoenix deck-eket!
Rank 28-ra mászott ezzel a verzióval a deck alkotója (Fin snap a neve twitteren):
Nico a flex, lehet Crystal, Magik vagy Zola. -
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Próbáld ezt:
(Lad helyett Enchantress-t vagy Rogue-ot raknám ha sok az Ongoing ellenfél)

-
Dobi 562
addikt
Örülök, hogy tetszik, én sem bírom lerakni!
Mobius nálam is addig marad amíg kapom a Shenaut hordákat ellenfélnek. Bár most Lamby és KmBest újra Lokit tolják, miattuk ha újra népszerű lesz Loki akkor marad Mobius.
Nagyon fun a deck és egyszerűbb mint a "rendes" bounce mert legalább hand-size management-re nem kell figyelni.
-
-
Dr.NX
veterán
válasz
Dobi 562
üzenetére
Meglett Anni az első nyitásból!
Ez a Wolf Thor deck nagyon fun, Mobius helyett Enchantresst tettem be, rengeteg a Tribunal meg C3r3bro deck.
Óriási móka utolsó körben négyszer ugratni a farkast, átdobni a negatívokat, adni +6-ot Thornak, kilőni az ellenfél nagy lapját és ongoingját.
-
-
Van pár free cucc az online shopban, meg pár fizetős varinat.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Dobi 562
üzenetére
Gold conquest C3r3bro ellen, most először éreztem, hogy Enchantress kéne Shang helyett. Nagyon necces volt hogy büntetés nélkül pakolhatta ki Cerebrot, Mistyque-et, Iron Mant.
Előző két ellenfél silver conquest-en, Thanos Blobjaw és Shenaut volt, semmi problémát nem jelentettek (Blobjaw játékos nagyon rosszul is játszott).
-
Chuzzlee803
aktív tag
Nem vagyok nagy a bundle vásárlásokban, egyszer aranyért megvettem a Merc with a Mouth bundlet Deadpoolra, azóta konzisztensen a token keddet veszem, amikor elérhető és van rá aranyam.
Mindazonáltal patkány húzásnak tartom, a karácsonyi Sentry-Destroyer bundle utolsó 3 másodpercben történő kibelezése után kapott backlashre szerintem nem ez a legjobb válasz. Ettől most a gyűjtögető, hoardoló, tervezgető F2P közösségből megint kiválik egy rész, aki a FOMO-nak majd beadja a derekát itt-ott, mert "kihagyhatatlan ajánlat" (aztán egy hónap múlva 1200 aranyért ugyanúgy bezsákolható lesz a variáns
), és generál még egy kis bevételt (nem sajnálom tőlük, tudom, hogy pénzzel megy a szerver meg a fejlesztés is, csak egy ideje minden is a FOMO-generátorra van kihegyezve, de ez lehet csak a platform átka).
Természetesen elképzelhető, hogy pont most értek oda a fejlesztésben, hogy ki tudták javítani, az időzítés érdekes mindenképp. Látni azért ennél sürgetőbb bugokat is, újkeletűt és régit egyaránt.
Kíváncsi leszek, hogy a spotlight rendszer jelenlegi kiszámíthatósága megéri-e az első születésnapját.
-
Dobi 562
addikt
Pandart leárazás jó hír, főleg mert így lesz esély őket nyitni mistery variant-ból.
A bundle infók elvesztése érzékenyen érint, mert szerettem előre tervezni. Példaul ha tudtam, hogy jön egy jó gold bundle akkor nem vettem variánsokat hanem gyűjtöttem.
Tetszik ez a két új Shang variáns. A Demonized jobban tetszik de semmi infó nincs róla milyen csomagban érkezik. Ha tudnám hogy megérős akkor kihagynám a Knullified-ot...
-
alite
senior tag
Jó hír, a legutóbbi patch-el picit átárazták pár hó végén érkező PANDART variant-ot, pl. Deathlok, Onslaught, Zero már csak 700G. Már egy ideje ezekre gyűjtök, így még marad is.
Rossz hír, SD kezdi befoltozni a játékot és a márciustól érkező bundle infókat már nem tudják előre kinyerni a kliensből.
-
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Párat mentem csak, top 5k játékosokat nehéz megetetni, ott hagyják inkább 1 kockával a meccset ha nem snap-elsz agresszívan meg számítanak Galactus-ra.
Amúgy erősnek tűnik, Thanos Blob nem szereti ha nincs hely a köveknek, countert meg senki sem játszik.
-
-
Dobi 562
addikt
Tegnap meg ma mentem párat Galaktózzal, hasonló a deck a tiédhez:
Ha a tiéd jönne szembe, biztos nem jutna eszembe, hogy Galactust fogsz lerakni a bounce package miatt.Nekem ez egyébként nagyon kívül esik a komfortzónámon de most ebben a szezonban próbálgatok új dolgokat, tanulok. Tryhardolásnak nem látom értelmét Thanos Blob meg Shenaut Leech ellen.
-
Dobi 562
addikt
Ezt érdemes megnézni, a deck alkotójával interjú:
https://youtu.be/W_IHl8ZB9Yc?si=3huql9jmxYeGIKMf
Ha Sentry-t lerakod, általában elkezdi az ellenfél feltölteni a jobb szélső locationt mert Annihilusra számít, te meg csak simán rakod a pontokat a másik két location-re. Hood-nak is mehet ez esetben a jobb szélre. Pont így sikerült az egyik 8 kockás győzelem.
A deck alapja a bounce deck ami annyira erős volt az előző season-ben, de Falcon és Beast helyett a Thor package-t használja a szinergia miatt meg mert konzisztensebben rak le több pontot mint a tradicionális Falcon/Beast. A meta meg most ugye arról szól hogy ki rak le több nagyfiút.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- EA Sports WRC '23
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Formula-1
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- DJI FPV Racer drón szett Motion Controllerrel
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerettem volna egy Beta Reyt , de nem jött össze 

).

Howard-nak kifejezetten örülök, mert nemrég húztam be a Noir variant-tal, de még nem használtam.