- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
pachito
őstag
-
winery
aktív tag
-
Dr.NX
veterán
-
Tyler Durden
addikt
Nahh ezt se gondoltam volna, de totál megértem a döntésed, az a röhej, hogy én is ennek a határán billegek jelenleg. Elmúlt hónapokban kevésbé élveztem a játékot /kivéve mikor 1-1 jobb meta volt/ illetve az inf grind se mozgat már egy ideje. Sok sikert neked és köszi a sok helpet amit nyújtottál a topiknak (:
-
Dr.NX
veterán
-
Tyler Durden
addikt
Én direkt nem írtam be, de akkor látom nem csak nekem nem adja ez a dekk. Gondoltam, hogy mivel Agatha-t szinte sose játszottam, majd most itt az idő. Nahh hát olyan 20-30 meccsem van vele és egy kalap szar, ennyi erővel mehetnék rulettezni is. Nyílván ha jól kijön a kéz, akkor nagyokat lehet vele winelni, nekem nem adta az rng, így el is engedtem..
-
Tyler Durden
addikt
-
Dr.NX
veterán
-
Dr.NX
veterán
-
Tyler Durden
addikt
Én ezt olvastam róla, van benne igazság:
Agatha’s downside is that she plays your deck for you, completely randomly. This change heavily mitigates that downside.
Agatha now very rarely controls your deck.
Turn 1 is fully under your control.
Turn 2 Agatha has no agency, as you run Domino as your only 2-drop.
Turn 3 is Agatha’s most important turn and the decisions are entirely your’s to make.
Why is it the most important turn? Simple. Turn 3 is the last turn Agatha controls the deck.
You have two lines on turn 3: Wave or Lady Sif. Wave nets you a 14 power body on 4 and control of your deck. Sif gets Agatha out of your hand (who can later be brought back with a newly buffed Ghost Rider).
Why is this a big deal, you may ask. Why go through so many hoops just to get control of your own deck? Again, simple. Agatha has another powerful ability that is often overlooked: she is drawn in addition to your starting cards.
This means when you play Agatha, you are playing with an 11 card deck. This means the draws in an Agatha deck are more consistent than any other deck in the game.
She has old the ability America Chavez used to have that we all still pine for, except it’s attached to a 14-power body.
This card opens up new possibilities that just weren’t possible before. -
winery
aktív tag
-
Dr.NX
veterán
Ez vicces, hogy bocsi, Sandman túl restriktív volt, ezért nerfeljük.
És buffoljuk War Machine-t!
Akinek nyilvánvalóan a lockdown a terepe.Azon nem vagyok meglepődve, hogy ha változik a meta, a tartalomgyártók ahhoz csinálnak deckeket, nyilván mindenki szeret valami érdekes újat játszani.
Egyébként ez a bajom most már a játékkal, hogy még SSM-t sem játszottam rendesen, már itt van Madame Web, de már közben megnézném War Machine-t...
és ez egyre rosszabb lesz, ahogy egyre több kártya lesz.Vajon meddig lehet ezt fenntartani?
Minden hónapban 5 új kártya, most is van vagy 300.
Aki most kezdi a játékot, annak mennyi esélye van színes játékra?
Kb. fél év a series 3 collection, és akkor ott van vagy 50 S4/S5 kártya, amiből jó eséllyel megszerez 10-et...de az alatt lesz megint 30 új.Néha abbahgynám a játékot, de utána újrakezdeni fájdalmas lenne.
-
alite
senior tag
Szerintem War Machine-t lehet direkt hozták be a "Move" hónapra. Kipróbáltam én is kora reggel top500 ladder-en, de a 100-200 körüli játékosok a move deck-ekkel feltörölték velem a padlót.
War Machine szinte már nem is jön szembe, a top meta-t talán még inkább a move irányba tolta el.
-
Tyler Durden
addikt
-
Tyler Durden
addikt
KM Best-es dekket nézem most, ami ilyen clog alapra épülő történet. Meglássuk, van 10 kulcsom, de lehet ez most így kimarad, hét végéig még ráérek megrágni.
NyalokAA: nálam is ez van, pont emiatt van amit el kell engedni, mert csak égetem a kulcsokat, itt most pont ezt érzem. Kate nem rossz lap, de 6k-t fix, hogy nem adnék érte..
-
Dr.NX
veterán
-
Dobi 562
addikt
Jeeeeet global ranked 5. csak a PF deck-jet jatszva.
Jatszottam vele en is az elmult napokban, erdekes deck. Sokkal tobbet kell gondolkozni mint a "klasszikus" PF Nimrod deck-ek eseteben de sokkal kiszamithatatlanabb is.
MM + SSM kombo elviszi a hatan az egesz deck-et.
Hulk Buster-t meg lehet enni es kesobb visszahozni PF-el, nyilvan ezt akkor kell meglepni ha ugy jon ki a curve, hogy HB a kezedben de nem sikerult meg felhuzni se Torch-ot se MM-et.
Hogy lehet nyerni 2 location-t ha Human Torchot eszed meg es hozod vissza? Torch egymaga nyer egy lane-t, a tobbi kartyat pedig Heimdallal atmozgatod, altalaban Heimdall + 2-3 masik kartya eleg szokott lenni hogy megnyerje a 2. lane-t.
-
Dr.NX
veterán
-
Dr.NX
veterán
Sera controlnak amúgy is nagy keletje lesz a move metában.
Sok védelme nincs, a végén elég lesz leszedni a gigantikus Vulture-okat, Daggereket, Human Torchokat Shang-Chivel, Shadow Kinggel és Killmongerrel.
Amúgy harmadik lettem a League-en, ma pont volt időm egy kicsit grindolni ladderen. (97, de ma már nem viszem be.)
Mai hot locationre mi a jó deck?
Esetleg valami Master Mold/Ronan? -
Tyler Durden
addikt
-
Dr.NX
veterán
-
Tyler Durden
addikt
-
Dobi 562
addikt
Visszavonom. 1 órát játszottam infinite ladderen, gyakorlatilag csak junk és clog mindenféle színben és formában. Annihilus junk, High Evo clog, Ajax Bounce, Clog bounce. Pihenésképpen még jött szembe néhány Zoo és Sandman deck is.
Ezt így annyira nem élveztem.
Remélem ez csak a Silvet Sable hétvégi küldetésnek tudható be, mert ha a junk/clog lesz a sztár a jelenlegi season-ban akkor nehéz idők várnak ránk.
-
Tyler Durden
addikt
-
Tyler Durden
addikt
-
winery
aktív tag
-
Dr.NX
veterán
-
ClydeBeka2
őstag
Úgy látom én lettem a "szerencsés", aki vezetővé avanzsált. Én egyelőre még nem keresek új klánt, mert nem is szoktam kimaxolni a hetet, bár hátha most a változtatásokkal könnyebb lesz. Plusz a rewardoktól se esek hasra, bár egy új variáns sose árt.
A jövőben esetleg tömörülhetnénk egy klánban, aki igy aktivabb. És akkor a PH csapat együtt lenne és még variáns is esik
Melyik klánban tudtál elhelyezkedni amúgy?
-
pachito
őstag
-
Chuzzlee803
aktív tag
Ránézésre Deadpool létjogosultsága talán annyi, hogy Nico tud belőle csinálni egy másodikat, de akkor is nagyon clunky (legalábbis a T6 DP+Taskmaster kombóhoz képest) és sokkal kiszámíthatóbb, valamint Nico is inkább a destroy-laphúzás vagy a +2 miatt szerepel (gondolom én, nem mélyültem el annyira a PF deckek világában).
Talán Armor bait vagy általános megtévesztés akarna lenni, hogy ez egy destroy deck? De ez már nagyon alufóliasisak.
Inkább maradt volna Torch, TM helyett pedig egy Tribunal, de az már egy másik archetype. -
alite
senior tag
Ezek a move deck-ek mindig izgalmasnak tűnnek, ezt is kipróbálom majd. A szeptemberi lapok szépen ki fogják egészíteni az archetype-ot.
Ha már új lapok, akkor ez a hónap szerintem az elmúlt időszakból az egyik legerősebb. Silver Sable valószínűleg staple lesz bounce-ban, egy jobb Rocket, 1/5 stat, ami később csak nőhet. Madame Web zseniális lap move-hoz, így már SM 2099 sem lesz körülményes. Arana szintén.. Scarlet Spider-t meg csak buffolni kell. Nekem bejön a szeptember így elsőre.

Nézem közben az októbert és az egész sokat elmond, hogy az első lap egy move counter. Dera szerint a move top tier pakli lesz a hónapban.
-
alite
senior tag
-
M3oH
addikt
-
Dobi 562
addikt
Ez az eredeti deck, statok high infinte-ból:
Jóval erősebb mint a Pixie verzió.# (1) The Hood
# (1) Kitty Pryde
# (1) Maria Hill
# (2) Thena
# (2) White Widow
# (2) Hawkeye Kate Bishop
# (3) Speed
# (3) Viper
# (4) Wiccan
# (5) Lady Deathstrike
# (6) Alioth
# (6) Red Hulk
#
QWx0aDYsSGQ0LEt0QnNocEEsS3R0UHJkQSxMZER0aHN0cmtGLE1ySGxsOSxSZEhsazcsU3BkNSxUaG41LFZwcjUsV2h0V2R3QSxXY2NuNg==
#
# To use this deck, copy it to your clipboard and paste it from the deck editing menu in MARVEL SNAP. -
Dr.NX
veterán
-
Dobi 562
addikt
-
Dr.NX
veterán
Ja, ez biztos hogy nem a legoptimálisabb deck, viszont megcsinálja a move bountie-kat és gyűlik a booster.

Herc nincs még meg, várom, hogy hátha lesz egy series drop esetleg ősszel...
2099 is csak tesztelgetni van benne, néha nagyon jó, de leginkább túl random és drága.
Ha többször működne a játékban vagy specifikusan a legnagyobb power kártyát pusztítaná, az élhetőbbé tenné. -
Dr.NX
veterán
# (1) Ghost-Spider
# (1) Human Torch
# (1) Iron Fist
# (2) Dagger
# (2) Beast
# (2) Kraven
# (2) Doctor Strange
# (2) Cloak
# (3) Magik
# (3) Vulture
# (5) Spider-Man 2099
# (6) Heimdall
#
RGN0clN0cm5nRCxWbHRyNyxDbGs1LFNwZHJNbjIwOTlELEtydm42LE1nazUsSXJuRnN0OCxHaHN0U3BkckIsSG1uVHJjaEEsQnN0NSxIbWRsbDgsRGdncjY=
# -
Dr.NX
veterán
-
Dr.NX
veterán
Na siker,
végül úgy lett jó, hogy kijelentkeztem minden eszközről (PC, tablet, mobil), a routerben átállítottam a DNS-t (ezt a support javasolta), utána még volt pár ki-be jelentkezés, de utána megjelent nekem is.
Érdekes, hogy az iPhone-on még ott volt a Deadpool compensation üzenet is két héttel ezelőttről, de a többi eszközön nem. Miután a fentit lezongoráztam, a laptopon is megjelent, utána megint belépve már ott volt a Mecha Devil Dino is.
A DNS meg valamiért valamikor visszaállt a routeremben a defaultra, szóval még jó is, hogy ránéztem. -
winery
aktív tag
-
Dr.NX
veterán
-
alite
senior tag
-
Dr.NX
veterán
Köszi!
Én most délután Arishemmel topogtam egy helyben, aztán a Darkhawk-Moon Knight csomaggal megindultam, de sajnos neon bordering már nem jutottam el.
De hát jól jön az a pár Jeff booster is a meglévő 2000 mellé.
Wiccan mennyire jól kezd már?
Mindig ez van, Makkari is szénné volt szapulva, aztán hopp, pár héttel később ott vigyorog valami top winrate/cuberate deckben... -
Dobi 562
addikt
-
Dr.NX
veterán
-
ClydeBeka2
őstag
Én élem nagyon az Arisemet, sajnos most a League miatt használnom is kell, mert csak ladder számit (micsoda "megoldás" SD-től haha...) és konzisztensen tudok vele nyerni. Bár még igy is csak a top10 lesz meg, a top3-nak 2x annyi pontja van mint nekem (~7k)
Top25k is megvan, sose voltam ilyen magasan, nem volt kedvem komolyan venni Inf-et. Érdekes, hogy itt is dobott be már top1500 játékost ellenem, de ezt az emote-spammot sose tapasztaltam, van aki 1-2 emote-t bedob - én is - de spam sose. Lehet kicsit érzékeny vagy rá, a szünet jó ötlet 
-
Dr.NX
veterán
Nem tudom, én azért nem látom Arishemet ennyire megaOP-nek.
Mentem vele pár kört, egyáltalán nincs jobb winrate-je, mint bármi másnak.
Néha teljesen értéktelen lapokkal tölti meg a kezem, Morbius meg M'baku, amiket rakhatok le, mert amúgy nem tudok húzni, a táblán meg foglalja az értékes helyet.
Kb. 8 meccsből egyszer húztam fel Lokit, kb. a végefelé.
Már kínomban Adam Warlockot tettem be, az egyébként nem is érződik annyira rossznak. -
NyalokAA
senior tag
Akartam is írni kb 1 hete , hogy milyen jó kis meta van most
Az infinity nagyon könnyen összejött mid thenaval. Azóta viszont többet nyerek discardal vagy destroyal.
Büntetnek Sandmannel , Caeiraval , Arishem és barátai 2. körös Lokival és még sorolhatnám. Rég kukáztam volna a Thena deckeket most egy időre , ha végre összejönne egy ink vagy gold split , de eddig 7-ből semmi.. -
Tyler Durden
addikt
Engem az is érdekelne, hogy az ilyen Ironman mystic stb kombókra építő dekkeknél miért van ugyanez? Komolyan már fixen adom fel mikor snappelnek, mert 99%ban a fullos kezet jelenti.. /én pont amiatt nem játszom ilyen dekkel, mert ilyen winmore szarnak tartom, csomó esetben nem jön be a kezembe ami kell../
-
Dr.NX
veterán
-
alite
senior tag
-
Tyler Durden
addikt
-
winery
aktív tag
-
winery
aktív tag
-
winery
aktív tag
-
Dobi 562
addikt
-
Dr.NX
veterán
Nem bug, Winery megírta a tutit, lent volt bal oldalt Echo, majd közvetlenül utána Blinkkel visszaküldte a deckbe (helyére került Marvel Boy), majd megint kihúzta kézbe és letette jobbra.
Echonak egyébként is extra képessége, hogy senki nem veszi észre, láttam már ellenfelet két egymást követő körben is rátenni ongoingot.
-
winery
aktív tag
-
Dr.NX
veterán
-
Dr.NX
veterán
-
Tyler Durden
addikt
-
Chuzzlee803
aktív tag
Sage helyett Wolfsbane működhet? Már nincs messze az a spotlight, amiben benne lesz, csak egy hónap. Amúgy izgi decknek tűnik.
Apropó spotlight, végső verdikt Marvel Boyon? Nem akarom a szerencsére bízni, van 14 kulcsom, és jó pár hét a közeljövőben, amire rá akarok menni. Rulk, Blob megvan.
Szoktam Zoo-zni (zúzni?
) néhanapján, de annyira nem fektettem bele, pl. Gilgamesht se vettem meg. Realisztikus az szerintetek, hogy megmarad a körönkénti 3 buff? Lekerül egy squirrel girl első-második körben, aztán ha MB kijön on-curve, akkor egy garantált 3/14. -
lm83
őstag
Majdnem ugyanez, csak Sage hiányzik így ment bele helyette más, talán psylock, ami másban volt.
De benne lesz az Alliance csetben, mert ahogy írtad utána én is előkaptam, aztán kaszáltam vele 8 kockát.
E: Persze már nem olyan erős a 2 blob nerf óta....Viszont eltűnt a választható küldetések közül a legendary ironman-es nálam mára :/
-
Dr.NX
veterán
-
winery
aktív tag
-
lm83
őstag
-
winery
aktív tag
-
winery
aktív tag
-
winery
aktív tag
-
winery
aktív tag
-
winery
aktív tag
-
alite
senior tag
-
Dobi 562
addikt
-
winery
aktív tag
-
Dr.NX
veterán
-
winery
aktív tag
-
Tyler Durden
addikt
-
Dobi 562
addikt
-
winery
aktív tag
Én is adományozok, de tegnap találkoztam olyan dilo ellenfelekkel , hogy nem pacsi és kussba örül , hanem végig a parszat emojikat tolta mintha rajta múlna , hogy nyer
A másik meg octopussal lerántja a kezem és ezért majdnem veszít
nekem kellett úgy rakni , hogy biztosan nyerjen há normális. . .
Szerencsére azért vannak értelmes ellenfelek akik megköszönik normálisan .És igen , sok a bot.
Viszont a játék most megint unicsi , de bízok a frissítésbe , változásokban.
-
Tyler Durden
addikt
-
Dr.NX
veterán
-
alite
senior tag
-
Dr.NX
veterán
-
winery
aktív tag
-
Dr.NX
veterán
-
alite
senior tag
Nálam eltűntek az Arishem ellenfelek, pedig a DH-s Negativ Tribunal jól ment ellenük, feljöttem 1,5M bubs-ra. Most sok Kitty-Thena változat jön szembe, nem az igazi.
Picit más, a matt fekete border-eket nagyon élem. Pár sötétebb ink-el szerintem remekül mutatnak:
A red distressed-et várom még, inked Deadpool-ra és Deathlok-ra jók lehetnek.
-
alite
senior tag
-
Dr.NX
veterán
-
alite
senior tag
-
NyalokAA
senior tag
Én 84-en vagyok
semmi motivációm nincs rankedezni
Múlt héten hydra bobot 1. ládából nyitottam , de most ajax csúnyán megbüntetett 4 ládába került. Viszont jön Cassandra Nova mellé és valamiért izgat ez a koncepció. Copycatet max megveszem tokenből mert ígéretes lapnak néz ki.Deadpool dinnert majd meglátjuk sokat azért nem várok tőle ( remélem a kártyáért nem kell majd vért izzadni )
Sajnos a játékot nálam teljes mértékben parkoló pályára tette Arishem
-
alite
senior tag
Igen-igen, tervezni kell előre. Sajna nincs kiforrott taktikám és biztos lehetne jobban is játsztani a deck-et, de pl. ha nálam van Kraven az elején, akkor általában bal vagy jobb lane-re rakom és egyedül hagyom legalább T4-ig. Ha később jön, akkor T6-ban szerintem Kraven mehet egy lane-re Captain Marvel másikra és így elég nyerő kombó Ms Marvel-al. Storm/ProfX-el az ellentétes lane-t próbálom zárni mint ahol Kraven van. T4-ben mozgatok egy lapot, hogy T5-ben Miles ki tudjon menni egy 4 cost lappal (Gwenpool a legjobb). Rengeteg snap jön opponent-től, mert azt hiszik nem tudok pontot tenni egy lezárt helyre már..
Az is mókás, hogy ha úgy jön ki a lapjárás, akkor csak egy sima lockdown-ra gyanakszanak, mert a move lapokat nem látják, bár most tényleg egyre többen használják már.Csúsztam tegnap este óta én is 200-300 helyet, napi játék nélkül nem lehet tartani..

-
alite
senior tag
-
alite
senior tag
Pedig én hot location óta nem mertem használni.
YoWoody paklijánál szerintem nagyobb a random faktor, mert Spider-Man, Silk, Bob mind keresztbe tehet.Dekkster változatánál T6-ra szépen át lehet variálni a pwr elosztást. Ha már lent van Captain Marvel, akkor a Kraven+Ms. Marvel kombóra senki nem számít. Nekem bejön nagyon, feljöttem vele top600-ba.
-
Dr.NX
veterán
-
winery
aktív tag
Gratulálok !
Én is beértem igaz én , nagyon összevissza cseréltem a paklikat 83-93 az sima Lokival mentem .
83-93 ig csak ezzel mentem és serintem ezzel a paklival szereztem a legtöbb ponot , de sokszor visszatértem ha zavar volt az erőbe .
Destroyder Gwenpool pakli 93-97 ig.97- 98ig Arishem , majd saját paklival 99.
Aztán láttam Dekkster pakliját és a te paklidat is megcsináltam gondoltam kipróbálom , de végül 2 meccsel Dekkster paklijával beértem .
-
Dr.NX
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

83-93 ig csak ezzel mentem és serintem ezzel a paklival szereztem a legtöbb ponot , de sokszor visszatértem ha zavar volt az erőbe .