Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Dobi 562 #795 üzenetére
Én is a Control decket csípem leginkább mindig. Én csak 65-ös szinten vagyok most.
Jó kis dekknek tűnik, Hazmatra várok, hogy a shopba kerüljön. Hazmat mellé szerintem Odin vagy akár Absorbing Man-t is be lehetne tenni. Utóbbi mellé még le is lehet tenni valamit. Vagy ha nagyon jól kijönne a lapjárás akkor. Hazmat 4. körben, 5-ben Absorbing man + Luke Cage és 6.-ban, Odin Hazmat mellé[ Szerkesztve ]
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Ha valaki szereti a control deck-ecket, ezt érdemes kipróbálni.
Most szereztem vele 2*8 kockát, ellenfelek elbízták magukat, nem számítottak az utolsó körös swarm-ra, Luke-al és Hazmattal a főszerepben.
Rank 75, nem tudom magam rávenni hogy meta deck-el játszak, Bounce-al és ezzel a Controllal bohóckodok.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
woodbear #793 üzenetére
Most adott lendületet a Shehulk deck, játszottam ma vagy 20 meccset, 1 retreatem volt, és vagy 3 bukta (volt amikor 1 ponton múlt, és volt amikor kettőn..még úgy is volt nyertem, hogy leszedte az infinautom shang chi.
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
válasz
mike1334 #791 üzenetére
Szemforgatos Ironman emote
Szeretem a kontroll dekkem. Sokszor hatásos, valószínű a meglepetések miatt. Kedvencem amikor Wong és Mystique után oda rakom neki egy Enchantress-tvagy a dinohoz vagy épp Knull-al szemben.
Nálam akad bőven ami nem On reveal és nem is ongoing ezért jó ez a pakli. Egyszer lehetne egy kis baráti összecsapást szervezni itt a csoportban. Kíváncsi lennék mennyire vernek el itt a tagok engem.Oldalam: www.swsfoto.de
-
válasz
woodbear #789 üzenetére
Nyilván mindennek van ellenszere, de SW ritkább, mint sok másik kártya. Új mondás: "Egyedi vagy, mint egy discard deck" remélem lesz még több emote..egy szemforgatós Ironmant szeretnék ellőni minden első körös Bladenél
-
válasz
woodbear #781 üzenetére
Nem javítottak semmit, olvasd el hogyan működik a Collector's Reserve.
https://marvelsnapzone.com/cache-drop-rates-and-contents/
A lényeg, hogy négyes csoportokban vannak, egy kártya, egy "kozmetikai" (pl. variáns, title, avatar), egy token (100) és egy credit/gold.
Tehát elképzelhető, hogy egymás után nyitsz két kártyát (tehát ez első négyes csoport utolsója is kártya és a második négyes elsője is) és utána legkorábban negyediknek még egy kártyát.Tehát ekkor úgy tűnik, hogy hat nyitásból van három kártyád.Apropó, lesz egy ilyen Steampunk Variant event, amikor is a kozmetikai kártyák ezen steampunk variánsok lesznek nagyobb eséllyel, tehát érdemes minimum 20 reserve-t majd csak az event alatt kinyitni.
Március 21-től április 4-ig, Bishop, Cerebro, Falcon, Shocker, Yellowjacket.
https://marvelsnapzone.com/steampunk-variant-rush/
(Engem alapvetően hidegen hagynak a variánsok a túlzott választék és randomitás miatt, de ezek majdnem, így végülis miért ne. Falcon amúgy sincs meg.)[ Szerkesztve ]
Elfogadom a sütiket.
-
válasz
Tyler Durden #786 üzenetére
Mondjuk 4 energiáról felviszik 5re..így csak 1 kártyát tud boostolni, nincs energia Taskmasterre/Zolára, ha 6 körös a meccs.
-
Kiv lesznek mit faragnak, quinjet ha nem vinné 1 alá a köveket az már kezdetnek jó lenne. Thanoson nagyon nem tudnak mit faragni, nem azzal nyersz..
Shurinál meg nerfelnék, hogy fixen ad vmennyit és nem dupláz? Kíváncsi leszek, de az tény, hogy ez a két dekk dominálja a metát.."It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
-
válasz
Tyler Durden #778 üzenetére
Nagyon sokan nyomják a snapet az 5 körben mert még szinte semmim sincs. Aztán uccsó körben jön a dupla she-hulk, infinaut trió..még mentőövnek gondolkodom, hogy valahogy be kellene tenni dinót..
-
Nekem egyik sincs meg, de amúgy Shuri+Taskmaster kombó sokkal jobban zavar, mint a Thanos ellen menni. Ott sokszor nyerek, bár Shuri sem mindig tud megfektetni. Legtöbbszor Sera+Aero kontroll dekket használok. Bishop+Angela+Mysterio buffal. Elég jó a winratem vele
-
válasz
mike1334 #777 üzenetére
Én a héten három kártyát nyitottam. Végre....Lehet, hogy ezen javítottak a fejlesztők, hogy nagyobb százalékban dob kártyát a láda?
Titania, Polaris és Venom volt a heti termés....mindnek örültem nagyon
She-Hulk volt az első kártya amit megvettem a shopban még a kezdő 3000-es keretembőlNagyon szeretem én is.
-
-
válasz
mike1334 #777 üzenetére
She-Hulk nagyon erős kártya szerintem, nálam rengeteg dekkben szerepel. A pixel skint inkább nem kommentálom, a héten 4db-t sikerült nyitnom + egy Shang Chi-t, amire már van jó skinem..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Végre megszereztem She-hulkot (majd a következő ládában a pixel variánsát...). Ha kijön a Moongirl-magik-shehulk-Infinaut kombó, az azért elég jó esélyeket adott eddig (armort és cosmot is le tudom tenni előbb, ha mákom van). Ja és persze Sunspot a kihagyott 6. kör miatt.
-
válasz
woodbear #774 üzenetére
Senki nem mondta, hogy jobb. Vagy ha igen, akkor téved szerintem. Egyik sem jobb a másiknál. Más célt szolgálnak és bár hasonlóak, rengeteg a különbség is:
- Daredevil 'csak' egy 2/2 turn 5 után vagy ha az ellenfél is lerakja. Kang 5ön és 6on is használható, egyedül Cosmo vagy egy olyan lane fogja, ahova nem tudod lerakni (pl Big House),
- Daredevil-t nem tudod ingyen kijátszani, egy negative Kanget igen, akár turn 5 előtt is ha úgy alakul,
- ahogy mondtad, a Snapet visszateszi, kvázi ingyen blöff, illetve egy Galactus deckkel soha nem fogsz 1nél több cubeot veszíteni mert látod hogy megnyered a lanet vagy pucolsz,
- ha ledobod, indul a mindgame mindkét oldalon. Itt simán benne van a játszmában a 8 cube, míg egy Daredevilnél már várod a Prof X-et meg egyéb nyalánkságot és a snapnél füled-farkad behúzva nyomsz a retreatre (én legalábbis biztosan),
- Kanget ha topdeckeled és kijátszod akkor húzol mégegyet, kvázi ingyen draw+info,
-Kanggel gyakorlatilag 11 lapos decket játszol, ami inkább előny, ha úgy építi az ember.
Úgy fejből ennyi, biztos kimaradt 1-2 dolog de szerintem látszik, hogy a 2 lap nagyon nem ugyanaz. -
válasz
Dobi 562 #773 üzenetére
Huhh nagyon jól néz ki, nekem a kedvenc Chavez skinem (:
woodbear: nekem egyáltalán nem tűnik akkora durrnak, mint amekkora a hype körülötte, kiv leszek hova fut ki a kártya..
Más: tegnap megtoltam season elején a laddert, jelenleg 87-nél járok, a tapasztalatok a következők:
- ahogy várni lehetett Nimrod mindenfele, ezáltal Destroyer deck variánsok vannak
- másik ami dominál továbbra is Shuri illetve most elég sok a Thanos is /nekem előző seasonben nem jött ennyi/
- Galactus dekk amiből előző seasonből szép számmal jöttek, most nagyon kevés van, illetve így, hogy magam is játszottam vele, alig bukok ellenük, illetve javult a winratem isÖsszességében kíváncsi leszek a meta reportra, hogy mik a T1 ill T2 dekkek.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Valaki el tudja mondani miért jobb a Kang, mint a Daredevil?
Ott is látod, hogy mit fog lerakni az 5. körben és ráadásul már nem is tud módosítani rajta, nem úgy, mint a Kangnál.
Annyi előnye van utóbbinak, hogy a Snap-et is vissza teszi. De ezen kívül nem látom jobbnak egyáltalán a Daredevilnél.Oldalam: www.swsfoto.de
-
-
-
Nézheti a játék, hogy mennyire erős paklival játszok? Amikor netdeckelek valamit folyamatosan kikapok, amikor saját paklival játszok, akkor meg mászogatok.
Nagyon nem érzem most ezt, ennyire nem szoktam szar lenni kártyajátékokban. Emberek ellen baromi fika lehet a win rate-em.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
-
válasz
CsiguszMaxim #768 üzenetére
Az egyetlen értelmes deck szerintem, amiben kiemelt szerepe van az a negative galactus deck..alapból nem szeretem a negativ deckeket, nekem túl highroll-y, máshol pedig nem találtam neki olyan helyet, ahol hasznos lenne.
De ez csak az én véleményem, attól még másnak bejöhet. -
-
válasz
CsiguszMaxim #766 üzenetére
Én már kicsit bánom, hogy megvettem..nem akkora durranás, mint gondoltam.
-
-
válasz
Tyler Durden #764 üzenetére
Nekem a jelenlegi meta Galactus deck-ből Shuri hiányzik, ezért bohóckodok ezzel a mr Negative verzióval. A "hagyományosabb" Galactus deck-ekre már fel vannak azért készülve a játékosok.
Úgy döntöttem most az első pár napon elbohóckodok ilyen kreálmányokkal, utána megyek létrázni Thanos-al.
-
válasz
Dobi 562 #763 üzenetére
Én tesztelgettem Galactust de egyelőre toporgok vele 70 elején. Knullom nincs, Octopus sincs, illetve buktam 2x is úgy a végén, hogy Shanggel lelőtte a boardomat. Egyelőre marad a Thanos deck, mint fő csapásirány, mellette meg próbálgatom Galactust.
-
válasz
Dobi 562 #762 üzenetére
Hülyeséget írtam. Utolsó körös Galactus mellé nem lehet rakni semmit mert nem sül el a képessége.
Viszont nehezen olvasható a deck, most nyertem többet zsinórban úgy hogy ellenfél az üres lane-re nem rakott ki lapot utolsó körben, így Galactus nyert nekem.
Galactus nélkül is lehet gyűjteni a kockákat, ahogy írtam, az ellenfél nem tudja mi ellen játszik.
[ Szerkesztve ]
-
Youtube-on láttam egy Negative + Galactus deck-et, összeraktam egy hasonlót.
A terv az, hogy minél hamarabb kijátszod Negative-ot, 5. körben Lady Thor-al felhúzgálod a 0 energiába kerülő lapokat majd utolsó körben az üresen hagyott Lane-re megy Galactus és mellé ízlés szerint 3 0 energia lap.
Lockjaw Thanos elle még müködik a Darkhawk + Mistique is.
Mentem vele párat, nem rossz. Türelmesnek kell lenni, ha nem húzod fel Negative-ot akkor azért az ellenfél számít az 5. körös Galactus-ra és Aero-val megszívat. Másik mumus a LockJaw Thanos Leech-e, azt ha kijátszotta az ellenfél instant retreat.
Mit változtatnátok rajta?
-
-
válasz
Tyler Durden #759 üzenetére
Alig vannak botok, pedig első napokra mindig jellemző volt. Galactus deck-kel indultam én is, eddig nem vészes, de picit sok Thanos, Shuri jön szembe..
-
válasz
woodbear #758 üzenetére
Ott az esetek nagyrészében akinek esze van tolja is a retreat-t
Elkezdtem most a mászást Galactus Destroyer dekkel, eddig fogalmazzunk úgy, hogy érdekes..
-
válasz
woodbear #754 üzenetére
Az a baj, hogy ez nem olyan, mint a kártyák, hogy ok majd behúzod a jókat is. Skinből annyi van, hogy nettó sz0p@s ha nyitogatod a pixeleseket..
-
Az a baj, hogy hiába veszem meg Thanost, nekem sajnos még Lockjaw is hiányzik. Bár azt még dobhatja is a gép valamikor. Lehet én is pinnelem Thanost. Bár gyűjteni kell rá mert csak 3200 Creditem van.
szerk: most nézem, hogy pont Thanos van a shopban....ez egy jel
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Tyler Durden #752 üzenetére
Nekem is egy pixel Magik jött....ahh...tele vagyok már ezekkel a f0sokkal
-
válasz
NyalokAA #751 üzenetére
Szerintem az, hogy most tier 1 lett az részben a buff + meta következménye is. Nézz videókat, szerintem amikor közel nem volt T1 dekk, akkor is élvezetes volt vele a játék a kövek miatt. Ha ez bejön, akkor szerintem nem fogsz vele mellélőni, akkor se ha nerfelik /lényegében Thanost még így se olyan gyakran rakod ki, mikor meg 8as powere volt, akkor kb soha../
Más: kiszedetem a rewardokat a ladderről, mysteri variant mi más is lenne, mint pixelskin.. /remélem majd még seasonből kivehető is az lesz, hogy teljes legyen az öröm/
Illetve Nimrod kapcsán kérdezem aki tesztelte Galactus és/vagy Destroyer dekkben, mennyire működik?
[ Szerkesztve ]
-
Sikerült kipinnelni Thanost ^^ hetek kérdése és ki is veszem momentán 1400 tokenem van , de annyira szuperlatívuszokba beszéltek róla még meg is érheti kivárni. 1000 tokennél drágább lapot még sose vettem
-
válasz
ClydeBeka2 #748 üzenetére
Szerintem ha eddig nem vettél pass-t, akkor ne a mostanival kezdjed
-
válasz
fogtunder #747 üzenetére
Ez igaz, viszont maga a lap annyit ér szerintem, amennyit maga a deck.
Nimrod majdnem bármilyen destroy deckben elfér, Modok ahogy mondtad egy nagyon kiszámítható lap egy lineáris deckben.
5. körben simán kimatekolod hogy a kipakolt Dracula mennyi lesz az egyetlen kézben maradt lappal (Apocalypse), azt is kiszámolod hogy Morbius mekkora lesz és azt is tudod, hogy az utolsó húzott lap Chavez.
Ugyanez Nimrodnál lehet Killmonger+ low cost destroy lap, lehet Destroyer, lehet Galactus, lehet She Hulk, lehet Death... -
válasz
Tyler Durden #738 üzenetére
"Valakinek így se lesz meg, másnak meg így hahota mód incoming.."
Ez a lényeg, de pl. kedveztek az olyanoknak mint én, aki nem tud grindolni napi 50 gamet, hanem mondjuk csak 10-et átlagban. Lehet igy se lesz meg az Inf. (előző szezonbeli teljesitményemmel semmiképp), ami annyira nem is cél, főleg, hogy csak kozmetikai cuccok járnak érte. Valószinuleg valami leaderboard féle csak jön a jövőben, mert tényleg nincs értelme Inf után tovább tolni.
Lassan már gondolkodtam, hogy megveszem én is a Pass-t, de ez a kártya se győzött meg, na talán a következő. Lehet igy F2p-ként is boldogulni, ez viszont tetszik a játékban, még ha nehéz is megszerezni a top lapokat.
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
válasz
Tyler Durden #741 üzenetére
-
Nekem 500 kellett még Galactushoz és nem volt már türelmem majomkodni vele
Mondjuk most nulláztam a goldkészletemet, így kell kis idő mire megint helyreállok, főleg, hogy a variantokat is venném közben..,
fogtunder: kb itt tartok én is, eleinte még gondolkoztam rajta, hogy nem lesz olyan rossz, de kb tényleg nem látom, hogy hol venném hasznát.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Tyler Durden #741 üzenetére
Token Tuesday-en elgondolkodtam én is, de el is vetettem gyors az ötletet. 4800 tokenem van most, kb. 1500 tokent gyűjt az ember hetente, szóval rosszabb esetben is következő héten meg tudom venni.
A gold sokkal értékesebb most, kivárom a sorom.
-
Nahh hajnalban megvettem a token tuesday-t a maga 800 tokenével és behúztam Galactust. Most akarom kipróbálni ladderen, kíváncsi vagyok, hogy működik. Pass-n még erősen gondolkozom, nemtudom mennyire kellene nekem 5ös körben egy Nimrod..
-
Új season passt vett már valaki?
Még mindig olcsóbb Új-Zélandon mint mondjuk az android appban? (4300 most ott) -
válasz
ClydeBeka2 #735 üzenetére
Ez az atom T1 deck erre a seasonre igaz volt, mivel bemákoltam Thanost. Előtte én is mentem mindennel, igaz inf nem volt meg, de a ladder 100hoz közelebbi felében végeztem. A grind meg sajna sok játékban benne van, de szerintem inf nélkül is lehet boldogulni, az, hogy ilyet könnyítenek szerintem teljesen felesleges. Valakinek így se lesz meg, másnak meg így hahota mód incoming..
alite: nahh ez a f@sság, inkább maradjon minden a régiben, pont azt élveztem, hogy nem kell minden hónapban a legelejéről mászni..
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
Tyler Durden #733 üzenetére
Nem mindenkinek van atom T1 deckje, én pl. most 60 alatt ragadtam. Részben mert keveset játszottam, részben egyszerűen semmivel se tudtam nyerni, nem találtam ebben a szezonban a decket. Azt meg csak megjegyzem, hogy emlitette valaki, hogy 1400 game kellett neki kb. ami számomra brutálisnak tűnik. Az 30 napra levetitve is napi majd' 50 meccs....
-
Szerintem ez gáz, feleslegesen könnyűvé teszik a mászást..
woodbear: Mea culpa csak átrohantam a szövegen, akkor nem szóltam
[ Szerkesztve ]
-
"Our first short-term improvement goes live with the start of the new season. We're increasing the amount of bonus cubes earned when reaching a new tier from 10 to 50. 5x more bonus cubes every time you reach a new ranked tier."
Elsőre rosszul értelmeztem, de azért ez így elég komoly lett, szóval mondjuk mikor eléred a 80-t, akkor 85-ön kezdesz. Na akkor péntekig Infinite!
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Tyler Durden #730 üzenetére
Vicces, hogy nekem a Beast és Green Goblin kivételével megvan mind amit írsz. De sajnos csomó olyan nincs amire nagyobb szükségem lenne. Konkrétan 36 hiányzik még a Pool 3-ból
-
válasz
Dobi 562 #729 üzenetére
Szerintem az már az elején látszott, hogy MODOK nem lesz acélos, nyílván játszható kategória, de nem az a hűde. Én örültem mikor a season elején tömegével jöttek szembe (:
Nem csodálom, hogy Thanossal élvezed a játékot, szerintem a kövek miatt kevésbé monoton dekk, illetve rengeteg dologra nyújtanak megoldást.
Nálam is ugyanez van, Galactus vagy 2 hete pinnelve 5500/6000 a tokenem, holnap token kedd, szép lassan meglesz ez is. Kangen megmondom őszintén még gondolkozom..Más: közben néztem, most hogy elvertem 10k lóvét fejlesztésekre, felmentem 3159-re és 9db kártya hiányzik még pool3-ból: Hella, Human Torch, Octopus, Ultron, Thor, Green Goblin, Ghost Rider, Beast, DareDevil.
[ Szerkesztve ]
-
Rank 90 meglett utolsó napra, ha nem bohóckodok el másfél hetet modok discard-al beragadva rank 40-re season elején akkor most lett volna esélyem Infinite-ra.
De elégedett vagyok ezzel is, előző season-okban 80-ig sem sikerült eljutnom soha.
Miután Thanos-t megvettem token shopból és elkezdtem játszani Thanos Lockjaw-t, megindultam felfelé a létrán.
Első tier 1 deck-em és borzasztóan élvezem vele a játékot. 60% win rate-em lett vele de csak 0.5 átlag kocka meccsenként, nem vagyok magabiztos snap-elésben, ezen javítanom kell még.
Közben Galactus is pinnelve, 4400 tokenem van, össze akarok rakni egy Galactus decket másodlagos paklinak következő season elejére, utána Kangot akarom megszerezni.
[ Szerkesztve ]
-
Nem baj az, ha nem kapkodnak össze vissza, a community az így is úgy is sokat nyavajog..
Ez szerintem hiba lenne, ha nem lehet visszaesni, akkor egyáltalán nem lesz nagy cucc az inf.
-
válasz
Tyler Durden #726 üzenetére
-
Kiv leszek mi lesz ez a könnyítés, illetve a metára méginkább. Illetve, hogy milyen lapokat fognak nerfelni, Aero pl tudom, hogy esélyes, de ott a powertekergetés kevésbé hatásos, mert maga az effect az ami miatt durva..
Az S5 kártyáknál ez vonatkozik Thanos, Galactus és Kang-re is? /amiatt kérdezem, mert ezek ugye perma S5 kártyák/"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Zola mellé is el tudom képzelni még. Ha ketté vágod akkor zola szétpakolja a másik két helyre és ugye plusz még kettő is lesz belőle. Bár az is csak 10 power pluszban, kivéve ha előtte Surival megtápolod
Negasonic jó kis szopató kártya lesz. Elvileg minden kártyát kinyír amit akkor oda tettek igaz?! Szóval nem csak a sajátod.Oldalam: www.swsfoto.de
-
válasz
Tyler Durden #723 üzenetére
Modok-nál izgalmasabbnak tűnik nekem is. Shuri + Galactus/Venom, stb. deck-ekben el is tudom képzelni. Szerintem jó kártya lesz, de talán majd csak akkor lesz igazán kihasználható amikor kijön a Negasonic lap.
Btw, változni fog a Ranked + Matchmaking keddtől, valamit könnyíteni akarnak az új szezontól, de majd holnap pontosítják a blogban, illetve köv patch-el belengetnek egy könnyítést az új S5 kártyákra, hogy könnyebben megszerezhetők legyenek. Szerintem maximum annyi lesz, hogy a ládák több tokent dobnak, de majd kiderül.
-
Thx, nem bántam meg, hogy megvettem
Ezzel mondjuk nem azt akarom mondani, hogy 1200-as skineket fogok vásárolni tömegével..
Köv seasonbeli Nimrodról kinek mi a véleménye? Megéri megvenni a pass-t miatta? /nekem spec jobban bejön, mint a mostani seasonből Modoc/"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
válasz
Tyler Durden #720 üzenetére
Bitang jol nez ki az a Thanos!
Leesett kozben, hogy a koveknek a felirata szines ink-kel is, adom nagyon.
-
válasz
Tyler Durden #720 üzenetére
Igen, Kang a snapet is reseteli.
-
válasz
Dobi 562 #719 üzenetére
Nekem meg resetelte a snap-elést, ez így normális? Srác snappelt én vissza, 4-es cube, majd Kang után, mintha semmi nem történt volna..
Más: csak megvettem a Thanos very rare skint, nem bántam meg (:
-
Kang bugos?
Másodjára fordult elő, hogy ellenfél utolsó körben Kangot játszott és miután aktiválodott a képessége, feladta a meccet ezzel lefagyasztva a játékot. Újra kellett indítani az app-ot.
-
válasz
Tyler Durden #699 üzenetére
Kicsit elkiabáltam ezt az Infinity rankot a szezonra....95-től végig zuhanok vissza. Nem is értem, mintha direkt szopatna az algoritmus. Akár milyen dekkel megyek, sosem jön össze a győzelem. 87-ig vissza estem. Nagyon felcseszte az agyam már tegnap. Ami eddig bevált paklik voltak azok most semmi ellen nem működtek, pedig az ellenfelek is ugyan azokat játszák, nem volt semmi váratlan vagy új kihívás és mégsem jön össze semmi.
-
Nekem nagyon tetszik a Hero Storm. Az alap színei jól néznek ki, én shiny logo-n tartom alap háttérrel. Egyetlen "baja", hogy mindenkinek megvan. A Knullified Storm az egyetlen amire lecserélném, mert az nekem az egyik legszebb variant az összes közül, de nem fogok 1200 goldot áldozni rá.
A Chavez-edet irigylem, az nagyon tetszik. Már maga a variant is önmagában, de jól áll neki az arany is.[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Én is ezt az utat követem, de szerintem most Thanosnál kivételt teszek. 1x belefér ez az 1200 gold. Tegnap pl She-Hulk variantokat megnéztem, nekem egyik sem begyere, emiatt toltam fel Ink-re az alap verziót /ami szerintem badass kinézetű/. Sok variantból a 700asokból is van nagyon jó kinézet, így abból is tudok szemezgetni. Galactusnál is megnéztem előre mit akarok rá megvenni, [ez] pl zseni, és csak 700-ba kerül.
-
Az elmúlt hetekben Chavez-t fejlesztegettem, de most leálltam. Gold-ot akartam valami frankó Kirby-vel, de rájöttem, hogy az eltakarja a csillagokat (first world problems)
, pedig jött már kék, fehér, fekete. Maradt 2-3 splittel korábbi változat, Gold Finish + Blue Tone Flare, passzol a csillagokhoz.
-
válasz
Tyler Durden #712 üzenetére
Huh, nekem is volt hasonló dilemmám. Hero Storm-ból van egy ink-em white stardust-tal.
Nekem bejön ez a kombó, mondjuk ennél felhúztam maxra, de néha az ink-ek jól mutatnak common-ban. A gond az, hogy a hero variant szerintem a kanyarban nincs az 1200-as változatokhoz képest, főleg ez:
Most egyelőre én úgy vagyok, ha már van egy jó split-em base card-ból, akkor nem költök variant-ra, mert szűkös a gold, viszont már csak olyan változatokat fejlesztek amik tetszenek. Minden mást megtartok common-ban, amíg nem jön hozzá valami frankó variant. Ha egyszer mindenhez lesz patent variant, akkor a next level az, hogy az ilyen Storm-okat lecseréljem 1200-esre.
-
válasz
CsiguszMaxim #711 üzenetére
Nekem se dobta fel, lehet azért mert pinnelve van Galactus
Nálam most, hogy értelmes collectionöm van, maximálisan előtérbe kerültek/kerülnek a variantok. Tegnap elvertem vagy 6k creditet, Thanosból az ink verzió mellé megvan a gold is, illetve második ink lapom is megvan She-Hulk személyében /gold is meglett belőle is/. Szóval valszín a goldomat, ha épp nem jön értelmes bundle, akkor variantokra tervezem ellőni, a kérdés tényleg csak az, hogy amiből az alapot ennyire kipimpelte az ember, ott megéri e még1x eljátszatni.. /hajlok én is a nem felé, pedig ez a variant nagyon állat../ez lenne amúgy az:
-
válasz
Tyler Durden #710 üzenetére
Én tuti nem vennem meg. Ilyen szempontból elég pragmatikus vagyok, illetve sokadlagos szempont az esztétika.
Mas téma: Az hogy lehet, hogy jópár streamer már rég Kangot forgatja (szinte a megejelenes napjától) nekem meg még fel se dobta a token shop? Nekik ennyire ki lenne fullozva a collection, hogy az új lapokon és és extra variansokon kívül nem mutat semmit ?Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
válasz
CsiguszMaxim #707 üzenetére
Én egy másik fajta Serrásat játszom, annyi, hogy abban nincs Odin. Meglepően jó tud lenni, köv season elején lehet megyek vele majd ladderen.
Más: aki szokott skineket vásárolni azokhoz szólna a kérdésem. Megvennétek 1200 goldos skint ha bitangmód tetszene, viszont az adott kártyátok már fel van húzva ink verzióra? Thanossal kapcsolatban van most ez a gondom, hogy mennyire kidobott pénz meg booster lenne ez, hogy még 1 verziót húzzak belőle..
-
válasz
CsiguszMaxim #707 üzenetére
Meg is fogom venni őket tutira
Épp most toltam egy meccset...eléggé kimaxoltam a 3. helyet
-
-
válasz
woodbear #700 üzenetére
Én nagyon szeretem a hazmat decket. Elég sokáig kísérleteztem vele, és így se jön be mindig, de amikor bejön akkor nagyon
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Gumi és felni topik
- Sweet.tv - internetes TV
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Revolut
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- G.SKILL 32GB Trident Z5 Neo RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT F5-6000J3636F16GX2-TZ5NR
- Fortnite, lego ninjago, es lego star wars kartyak
- Új HP 16 Spectre 2in1 OLED Touch 4K+ i7-1360P 12mag 32GB 2TB SSD Intel Arc A370M 4GB Win11 Garancia
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- ASUS Phoenix GTX 1660 SUPER OC 6GB
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest