- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Most, hogy van Proving Ground és lehet tét nélkül deck-eket próbálgatni, összeraktam ezt:
Doom helyett Crossbones volt eredetileg de kellett valami HE control ellen, mert hiába a good early tempo ha az utolsó körben nem tudok pontot rakni a Spiderman lane-re.Cage az csak a HE meta miatt szerepel, egyébként Cage és Enchantress helyett megfontolandó lenne Invisible Woman és Killmonger bounce ellen.
HE Lockjaw ellen elég jó Blackbolt eldobatni Mjolnirt, csak arra kell figyelni ellenfélnél legyen a prioritás 5. kör elején.
Elég sok wincon van, 4. kör Shuri---> 5. kör Black Bolt (Shuri lane)--->6. kör Shang ( vagy Encahntress) + Kitty + Stature
6. körös Shuri szokott nagy meglepetést okozni mikor duplázza Stature-t vagy Kittyt.
Ha Black Bolt nem kerül elő akkor 5. körben meg lehet duplázni Kitty erejét is akár.
Létrán nagyon megy a deck, Conquest-en még keveset teszteltem.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz
NyalokAA #1698 üzenetére
Melyik verziót játszod? Pont azért erős a deck, mert nagyon kicsi az esély a szar rollokra. Jubilee-t nem játszod ki ha Wasp vagy Mjolnir be van keverve a pakliba például.
Dracula helyett meg már Killmongert futtatnak sokan Bounce ellen. Egyébként a legtöbb tartalomgyártó twitteren megosztotta a saját Bounce verzióját direkt HE lockjaw matchup-ra kihegyezve mert jelenleg az a legtöbbet játszott (és legerősebb) deck.
Szerintem következő OTA célpontja Lockjaw lesz meg néhány Evolved kártya (Hulk, Wasp, Cyclops tippre).
Az ezt követő OTA meg majd tovább reszel a Bounce-on. (A fejlesztők mindig le vannak maradva 1-2 héttel az aktuális metától).
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
duckload #1697 üzenetére
Megint hamarabb járt a szám gondolkodás helyett
betechelem inkább wavet kb minden paklimba
( azóta már 3db-on is csúnya revanst vettem conquestben 5. körös wave után már csak magukban tudnak puffogni )
Marvelsnap tier listen kb 4-5. hete 1. az evolved lockjaw . Én nem érzem annyira erősnek nagyon random a kutyus , de az is lehet csak én vagyok béna vele ( örökös dracula low roll-ban szenvedek és lockjaw is mindig csere után otthagy egy 0-ás mjolnirt
)
[ Szerkesztve ]
-
NyalokAA
aktív tag
Üssek a számra , de komolyan kérem vissza a pre nerf galactust mert hamarosan agyvérzést kapok a bounce meg sera pakliktól
-
Dobi 562
addikt
válasz
NyalokAA #1694 üzenetére
Ezek a series dropok mar nem ervenyesek szerintem (flexible series drop van). A fejlesztok dontik el, mikor mi esik le es nem mondjak el elore, igy eleg nehez tanacsot adni. Mert ha most valaki azt mondja neked, hogy vedd Nebulat mert fasza kartya es ket het mulva a felebe kerul akkor szivni fogod a fogad.
-
NyalokAA
aktív tag
5800 tokenem van szal napokon belül várható a 6000
Nebulat vagy Jeffet vegyek ? mind2 nagyon jó kártya , de valamiért nebulát érzem a helyes döntésnek.
Jeff the Baby Land Shark Apr 18, 2023 Jun 2023 Sep 2023
Nebula Jun 6, 2023 Jul 2023 Oct 2023
elvileg ezek a series droppok. Nebulát eleinte nem néztem túl sokba , de iszonyat erős kártya lett location lockdownra és kb senki nem játszik killmongert hetek óta. -
Dobi 562
addikt
Ez csak saját hülyeségem még mindig de engem ha Galactus az ellenfél olyan szinten frusztrál, felidegesít hogy az nem igaz!
Most "nerf" után még toxikusabb az egész koncepció a goblinokkal elárasztott lane-el.
Annyi eredményt azért elért a fejlesztő csapat, hogy kb felére csökkent a népszerűsége (13%-ról 6%-ra) rank 70-99-en.
Mentem vele párat, vannak új kombók. Iron fist--->Shuri---->Galactus például. Van Magik-es Galactus, goblin, hobgoblin, Klaw támogatásnak.
Érezhetően nehezebb elérni, hogy teljesüljön Galactus képessége de nem lett megölve a kártya, ahogy anno Leaderrel csinálták.
Más: DC dual force-hoz megjött a beta kulcs, hétvégén lehet csapatni.
-
Dr.NX
addikt
válasz
NyalokAA #1691 üzenetére
Shadow Kingben van potenciál, futtattam egy ideig boosterszerzés miatt.
Bounce, move decket szépen meg lehet akasztani, Nebulát, Sunspotot, Kitty-t, Venomot, Black Panthert is visszavágja.
Venom ellen különösen vicces, mert van, hogy direkt felhízlalják könnyű célpontnak Shang Chi ellen, hogy aztán azzal tápolja Knullt, na de ez így nem lesz.Elfogadom a sütiket.
-
NyalokAA
aktív tag
Tegnap este 8 után ios-ra is megérkezett a patch..
Kicsit el lett lazázva ez a conquest mod. Igazából +1 resource pool
Mindenki tier1 meta deckel fog jönni mással nincs értelme
Lehetett volna ötletesen pl:
- 30db kártyából kell pickelni a 12-őt amik hetente változnak
- tematikus hetek ongoing\reveal\destroy\discard és legalább 6db kártyát hozni az adott hetiből
-esetleg mint hearthstone arena egyesével választod a kártyáid mindig 3 random lehetőségbőlpachito : én He lockjaw-ot játszok a big card verziót , de elég random.A bounce vagy sera control könnyen megfogja , ha szarul jönnek a droppok vagy lockjaw rosszul pörget. + surfer deck shadow kinggel is tud meglepetésket okozni
-
pachito
őstag
Van deck ami megfogja a HE Lockjawot? Egyszerűen csak ez meg bounce jön szembe most hogy Galactus elpucolt, nagyon unalmas már.
-
Dobi 562
addikt
válasz
NyalokAA #1677 üzenetére
(Android) Mobilon jelenleg de pc-re is kijött a patch.
HE Lockjaw az egyik legerősebb deck, most hogy Galaktóz elment pihenni még durvább lesz. Nem csodálkoznék ha a kõvetkező OTA patch őt venné cèlba.
Az a location control deck nem rossz de ha van High Evo-d akkor inkább azzal lètrázz mert erősebb. Videó elején el is mondja ez a budget lockdown control deck, azoknak akik nincs High Evo-ja.
Utóbbi pár napban rengeteg toltam vele mert minden második ellenfél Galaktózt játszott, meguntam ès ezzel farmoltam őket. Spidey nerf után sem rossz.
[ Szerkesztve ]
-
NyalokAA
aktív tag
Ti hol toljátok ?
én ios-on kb fél nappal azután kapok meg mindent amikről már ti itt beszélgettek
se conquest se patch nem érkezett ma még az app storeba
52 ről indultam ebben a szezonban most 90-93 között szenvedek , de most nagyon nem érzem he lockjawot próbálom meg [ezt] a decket , de spidey nerfel megölték a spiderman-miles kombót 5.körben
galactus nerfet nem bánom most 90+-nál nagyon elszaporodtak és lockjaw deck nem pont ideális ellene
-
pachito
őstag
Gold 2-ig jöttek a winek conquestben, aztán megjelentek a mindentlátó, csaló botok és a highroll master lockjaw deckek - itt ki is pottyantam.
-
Dr.NX
addikt
Galactus patch
[Old] 6/2 – On Reveal: If this is your only card here, destroy all other locations.[New] 6/7 – On Reveal: If you’re winning this location and this is your only card here, destroy all other locations.
Egyelőre nem egyértelmű, hogy vele együtt kell meglennie a nyerésnek, szerintem igen.
Mindenestre a mostani deckem kuka.Elfogadom a sütiket.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden #1671 üzenetére
Gratulalok!
-
Nekem főleg, elrajtolt a dio4 azt is tolom, nehéz rákoncentrálni a ladderre
Amúgy JaneJaw+HE kombóval eveztem be a végén, előtte a location day-en pedig a Dobi által linkelt Hello Kitty dekkel mentem fel 95-ig.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
alite
senior tag
válasz
Tyler Durden #1669 üzenetére
Grat! Én nem is bánom ezt a laza season-t, jó ez a hosszabb "pihi".
-
Nahh én is becsatlakozom az innentől már csak napi küldizni kell táborba
alite: gratu, faszagányosan néz ki. Nekem Doomból a másik superrare kéne, 1x már volt boltba, csak akkor épp nem futotta rá (:
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden #1663 üzenetére
Spidey-ra Prof X kombót akarták megszüntetni mert az volt túl erős szerintük.
-
Dobi 562
addikt
-
Galactusban nem fogja vissza, minden más helyre rakod Prof X-t, mivel a -1 powert simán kompenzálja a lane full lezárása. Nem gondolták ezt át szerintem..
Én se játszok bounce-t, de óvatos vagyok ellenük, iszonyat powert tudnak kifosni utolsó körre..
-
Dr.NX
addikt
válasz
Tyler Durden #1663 üzenetére
Tényleg furcsa, a T4 Galactus, T5 Spidey-t nem fogja vissza.
Beastre kíváncsi leszek, bár én nem bounce-olok, de láttam szép kövér kombókat.
Devek szerint elvileg majd Falcon így jobban lesz használva, hááát...Elfogadom a sütiket.
-
Spidey nerfet nem teljesen értem. 5 körösnek ott van Xavier, most tettek mellé még 1 hasonló mechás lapot? Szerintem így nem fogja megérni használni..
-
BBUN52
tag
Sziasztok!
Összejött 6000 token.Jeff, HE, vagy Iron Lad lenne most jobb vásárlás? Azt hallottam hogy Jeff lassan tiert csökken, de nem tudom mikor, és mivel annyit nem játszok így nem jönnek a tokenek dögivel.
Iron lad-nél látom hogy rengeteg deckbe belerakják, jeff pedid inkább control deckekbe tlálható meg ha jól láttam.
HE meg HE, bár ahogy látom ő az új galactus, mindenki gyűlöli ha ellene kell játszani. -
alite
senior tag
válasz
Dobi 562 #1659 üzenetére
Szerintem a card back-ek az uj “egyedi deck” design miatt tuntek el, sokan nem vacakolnak azzal, hogy minden deck-hez beallitsak kulon.
Azt tudom, hogy a botokat nemreg kivettek Inf-bol, picit hosszabb is lett a match making.
Ellenem rengeteg Galactus jon Inf-ben, de tenyleg irrealis, move deck-el megyek, de nem tul elvezetes, napi kuldi szint marad. Conquest-re majd raporgok.
Patika lett Doom, lehet nekem is o lesz a kovetkezo projekt.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Nem lehet elcseszték az MM-et és infinite játékos találkozhat újra rank <100 játékossal?
Mert egyszerűen nem hiszem el, hogy minden infinite játékos tier 1 meta deck-el tryhardol.
Ráadásul alig látok infinite card back játékost.
-
Dobi 562
addikt
Sok "fun"-olás nincs ma infinite rangban, tolja mindenki a tier 1 meta deck-eket meg megy a tryhard snap-elés mintha bármi is múlna rajta.
-
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden #1653 üzenetére
-
-
pachito
őstag
Kicsit más:
DC Dual Force hamarosan bétába kapcsol, érdemes az oldalukon regisztrálni hogy mindenki (akit érdekel) tudja majd június közepén tesztelni a játékot, utána várhatóan 1-2 hónappal jön a nyílt béta.
[hivatalos oldal] Itt meg youtubeon lehet nézelődni, nem bonyolult concept, nekem első látásra jó kis kártyajátéknak tünik. -
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden #1650 üzenetére
Nincs mit és sok sikert!
-
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tyler Durden #1648 üzenetére
Ha van rá lehetőség akkor Kitty menjen Cloning Vats location-re. Ekkor lesz két Kitty-d.
Ezután ha van Beast a kézben akkor mindkét Kitty-t vissza kell Bounce-olni, így mindkettő 0 energiába fog kerülni.
Shuri-t Cloning Vats-on kijátszva megduplázza vagy a nagyobbik Kitty-t, vagy Red Skull-t. Cloning Vats-tól ugye a duplázott értékű lapot fogod megkapni kézbe.
Utolsó körben Taskmaster copyzza a nagyobb Kitty-t vagy Skull-t.
Angela a Kitty szinergia miatt van benne, ha volt a korábban említett Beast-es interakció akkor Angela +2 vagy +4-et fog nőni körönként (2x 0 energia Kittyvel).
Sunspot helyett mehet Nebula szerintem vagy Iceman akár zavarásnak.
Luke Cage az High Evo counter.
Nem az én deck-em egyébként, untapped.gg-n találtam. Megnéztem melyik deck-ek mennek jól ezen a location event-en.
-
válasz
Dobi 562 #1647 üzenetére
Shuri-s mutatvány, hogy működik? Nem játszottam még ezzel a dekkel. Az okés, hogy Shurival rakod RS-t majd Taszkmatyi, de az aprólékos vonallal, hogy meg mint kellene játszani?
-
Dobi 562
addikt
Felèrtem Infinite-ba, hosszú és fárasztó volt az út rank 93-ról.
Tegnap kipróbáltam vagy 4-5 meta deck-et de folyamatosan Bounce és Galactus ellen játszottam, kellett valami ami minden ellen esélyes, így High Evo lane control lett a befutó. Tegnap este már 99.6-on voltam majd visszaestem 98.0-ra.
Mai location eventen jól működött Shuri Kitty, felrepített 100 fölé.
-
alite
senior tag
válasz
pachito #1634 üzenetére
Igen, ezt érzem én is. Előző hónapban még gondolkodtam a júniusi fizetős csomagokon, de már nem igazán. Főleg, hogy a korai Infinite miatt ez a hónap leredukálódott megint csak a napi küldikre. Talán a hamarosan megjelenő konkurencia majd visszafogja őket, de félek nem..
CsiguszMaxim:
Tyler Durden: 3099? Jó választás.
-
Dobi 562
addikt
válasz
NyxNyxNyx #1640 üzenetére
Ha az az első snap a meccsben akkor kockázatos, ha te vagy előnyben akkor az emberek 90%-a ott hagyja a meccset, így 2 helyett 1 kockát fogsz kapni (azt feltételezve hogy te nyertél volna). Ez esetben szerintem nem éri meg, hacsak nem úgy gondolod jobb a biztos +1 mint a rizikós +2.
Ha már volt snap utolsó kör előtt is az teljesen más, akkor dolgozzon csak az adrenalin és dopamin a 4/8 kockáért.
De ez csak egyéni véleményem.
-
válasz
CsiguszMaxim #1639 üzenetére
1200-ért rare Dracula skin, nahh ma erre költöttem
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Tyler Durden #1632 üzenetére
+ Dobi 562:
6. körös Snapre gondoltam.De akkor ezek szerint mégiscsak megéri 6. körben Snappelni, hacsak nem vagy ténylegesen túl nagy előnyben.
CsiguszMaxim:
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
Tyler Durden #1638 üzenetére
"Nem veszem meg ezt a pass-t, engem nem mozgat ez a lap."
Viszont az összes többi lapot igenBest teaparty evaaaaaaaaa!
-
válasz
Dobi 562 #1636 üzenetére
Nem veszem meg ezt a pass-t, engem nem mozgat ez a lap. Ellenben eddig 3 move dekk volt, egynek nuts lapjárása volt, másik kettőt simán vertem 4-4 cube-t hozva JaneJaw dekkel.
-
pachito
őstag
válasz
Dobi 562 #1636 üzenetére
73-ról felhúztam 84-ig reggel, egyetlen egyszer játszottak Ghost Spidert ellenem valami furcsa lockdown move deckben. Hát, nem dobtam tőle hátast. De nagyjából erre számítottam, biztos jó lap meg minden de szerintem a move messze a legnehezebben játszható decktípus, ahogy írtad is mások se fogják eldobni a jól bevált deckeket hirtelen miatta.
-
Dobi 562
addikt
Valaki próbálgatja Ghost Spidert meg a move deck-eket? Én most nem akarok zuhanni 90-ről, nem kezdek új decket tanulni de kíváncsi vagyok hogy teljesít az új season pass card.
-
Dobi 562
addikt
válasz
NyxNyxNyx #1631 üzenetére
6. körös snap volt a téma az úgynevezett "boomer snap".
Az főleg akkor érthetetlen mikor az az első snap az egész meccs alatt és tuti nyerő pozicióban vannak. Szerintem legtöbben úgy vagyunk, hogy 2 kockát még simán kockáztatunk ha látunk egy kis esélyt a nyerésre de 4-et nem.
Ezek a játékosok maguktól vesznek el 1 kockát, ma rengeteg ilyennel találkoztam.
-
Én ezeket ignorálom. Nem azt mondom, hogy ha vmi nagyon badass jön ki értelmes áron, akkor esetleg nem repülök rá, de minimálisra tekertem le ezt a vonalat. Ingame currency-ből megoldok mindent kb. Persze megértem kell a bevétel meg minden, de én nem terveztem beletolni tricsilliárd forintot..
NyxNyxNyx: szerintem ez az a rész, ami pókerben hiába működik itt nem. Nincs olyan tét, hogy érdemes legyen eldobnia kb. Hosszú távon fixen veszteséges, mert a playerek nagyrésze megnézi így is-úgy is, hogy mivan, max uccsó körben retreat ill nem snappel vissza..
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Nem rég volt téma az ötödik körös snap-pelés. Hela decket játszottam így a szezon végén. Többször is volt olyan, hogy ha nálam van Hela a végén, akkor esélye sincs az ellenfélnek és még lapok is vannak a kezemben, simán nálam kellene hogy legyen. Snapelek, hogy majd retreatel biztos, de ilyenkor bezzeg sosem csinálják.
Olyan jó érzés blöfföléssel nyerni, de az ilyen emberek miatt egyszerűen nem éri meg.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
alite
senior tag
válasz
Tyler Durden #1628 üzenetére
Nekem pl. nincs meg még Darkhawk és két szezon óta visszatartják S3-ból, erre ma finoman becsempésztek egy teljesen lehúzós bundle-t..
S4 pity timer bedobta Shanna-t ma reggel, az egyetlen lap ami megy S3-ba a hónapban..
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Első 8 kockás győzelem, kollega nem tudom miért maradt a végéig miután leraktam Wave-et 5. körben.
Ja, amúgy azért megyek Doomwave-el mert Bounce ellenfeleket kaptam zsinórban és iszonyat mennyi powert letesznek utolsó körben, zsinórban vertek bucira. Amióta Doomwave-et játszok, többnyire minden ellenfél Galactus, valami csoda folytán jött ez a Surfer deck ami ellen Wave szintén erős.
-
Hja ez borítékolható volt, szar lecsorog értelmesért fizetsz. Én 87-ről indultam, ma diablózni akartam, de kicsit most megtolom, hátha beesek gyorsan inf, és akkor le van tudva a szezon
-
alite
senior tag
válasz
Dobi 562 #1625 üzenetére
Leggyorsabb Inf-em ever, 135 voltam.. Gyorsan behuztam a rewardokat, bar nem hiszem, hogy patch nelkul javitani fogjak es mire odajutunk, hogy patch addigra mar mindenkinek annyi meccse lesz, hogy eros lenne utolag rankokat levonni.
Card drop-ok elszomoritoak, celjukat elertek, jo lapot csak venni lehet mar.
In the patch later this month, we’ll have a few cards dropping to a lower series.
Cards dropping from Series 5 to Series 4:
Snowguard
StegronCards dropping from Series 4 to Series 3:
Shanna[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
addikt
válasz
pachito #1621 üzenetére
Én Spider Hamtől vagyok előre kiakadva.
1/1 kártya, ami teljesen szétb@ssza a másik top kártyáját?
Leech, Yondu, Iceman is kellően idegesítő, de ez T5-ön kijátszva instant retreat.
Galactus decket simán megöli.
Minimum 3 costnak kéne lennie, de inkább 4.Elfogadom a sütiket.
-
pachito
őstag
válasz
Tyler Durden #1619 üzenetére
Ahogy mondod
Új szezont én is várom, végre normális áron adják az új lapokat, lehet tesztelni mindent.
Dr.NX:Destroy Thanos helyett csak 'Dhanos'-nak hívtam de ezek mind jobb nevek
[ Szerkesztve ]
-
válasz
pachito #1618 üzenetére
Alapot nyílván vhonnan veszed, hiszen kismillió dekk van már felrakva. Viszont el tudom képzelni mekkora D betű ül ki annak az arcára, aki ellen pl Shang vagy bukott lane esetén elhúzod a nagy powert adó lapot Strange-el. Megmondom őszintén, én mikor ilyen 5letes dekk ellen kapok ki, akkor vhogy sose tudok mérges lenni. Ahogy írtam is, a 100%-os netdecket könnyű olvasni, így minimalizálni tudod a veszteséget illetve a győzelemből eredő kockákat is maximalizálhatod velük szemben. Nade mikor vki behoz 1-2 új kártyát, amire nem számítasz, abból vannak a szép 8 cube-os lossok
Amúgy én most még infben is eljátszogatok, tesztelgettem pár dekket és jelenleg 115-n állok, kíváncsian várom, hogy mit hoz az új season."It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
pachito
őstag
Az alapkoncepció nyilván nem új, de minden kártyajátékban szeretem kicsit magamra szabni a decket amit épp forgatok. -
-
pachito
őstag
Viszont most hogy nem tudok visszaesni (meg ha jól rémlik ilyenkor az mmr is 'be van fagyasztva' resetig), lehet hogy elkezdek move-ot gyakorolni, az a pakli sose feküdt, igazi big brain cucc szvsz.
-
-
pachito
őstag
Összejött az első Inf nekem is.
Eddig mindig megálltam 80 körül mert nem érdekelt a grind, most viszont elég jó volt a meta.
Amin megdöbbentem hogy ma 91ről 100ig egy darab Galactust se láttam.
Amire büszke vagyok, hogy teljesen homebrew deckkel sikerült a mutatvány. Szerintem fun decket sikerült összehoznom.[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
válasz
duckload #1608 üzenetére
Jeff legjobb 2 drop jelenleg, hatulutoje, hogy valamikor majd lecsuszik series 4-be es akkor 3k-ba fog csak kerulni.
High Evo az big bad, marad series 5-ben es vele kapsz evolved verzios kartyakat meg eleg sokfele deck-et lehet vele epiteni.
Iron Lad az jo kartya de semmi sem epul ra, barmelyik deck-ben lehet helyettesiteni mas kartyaval. Illetve o is elobb-utobb le fog csuszni series 4-be.
En ebben a sorrendben vennem de attol is fugg mennyi tokened van.
-
duckload
aktív tag
Hali. Ez a pár kártya hiányzik. Ugye a szürkék!
Szerintetek melyiket lenne érdemes behúzni?"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
winery
aktív tag
Deep Space a Colossusnak se tett jót. Találtam neten róla videót
-
-
Dr.NX
addikt
válasz
Tyler Durden #1599 üzenetére
Pont ezért érdemelné meg, hogy erősebb legyen a move decknek, mert agyalni kell hozzá.
Nem egy Wave-Galactus-Spiderman vagy Armor-Shuri-Red Skull-Taskmaster szintű egyszerűség.
Ez a kártya is kicsit megtolhatja a népszerűségét:
Spider-Man 2099 The first time this moves to a location, destroy an enemy card there.
Mondjuk pont egy Galactus vagy lockdown deck ellen ugyanúgy esélytelen lesz.Elfogadom a sütiket.
-
Háát mondjuk ha randomban mennek ide oda az necces is tud lenni, erről friss élményem jut eszembe: Hella dekkel climbnál full kijön a lépés, dark dimension alatt Swordmaster, Lady Sif illetve pokolboci + Hella. Hella randomja fogja és 1 helyre berakja Giganto, Infinaut, Magneto kombót. Ergo 1 locationt simán hoztam, másik kettőn faszán kikaptam
-
winery
aktív tag
Nekem ez a [Spider-ham] tetszik legjobban a következő seasonban érkező lapok közül.
Nagyon sok paklit megviccel majd , Apokalipszis, Galactus stb... szerintem meg is veszem .
Én High Evo lockot szeretném játszani, csak kell hozzá még High Evo
nem sok kell hozzá mondjuk .
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Revolut
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Óra topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...