- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
veterán
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
-
ClydeBeka2
őstag
Én is visszatértem a játékhoz Dinerre, most elég könnyen kiszedtem amit akartam. Főleg, hogy alig veszitettem meccset egy Auto-Galactus deckel (tudom, rohadjak meg
) és olyan 80%-os winrate-el az utolsó két milestone nélkül is kijött a kártya + kreditek + emote is. Rég volt ilyen, reméljük a jövőben ez lesz a minta a SecondDinernél. AKkor talán újra költenék is a játékra.
-
Dr.NX
veterán
Durva lett az OTA.
Shang-Chi szerintem kellett eddig, ezután is fontos.
"Power must be controlled"Cosmo-val elbánt a 4-es cost, ahogy Red Guardiannal is a 0 power.
Killmonger szerintem használhatatlan így, pont mikor Luke Cage volt a saját lane-re korlátozva. Azt vissza is csinálták.Enchantress még talán oké, Alioth és NTW is.
Elvileg nem minden végleges, megnézik hogy alakul a meta.
Néhány kedvenc variáns:
Ezt muszáj volt, ha már van magyar művész a játékban!
A Fire border nagyon adja:
-
Chuzzlee803
aktív tag
-
Dr.NX
veterán
-
Dr.NX
veterán
-
Dr.NX
veterán
Vagy ha mégsem jelenik meg ott, mint pl. nekem egyes eszközeimen, akkor itt biztosan:
https://www.marvelsnap.com/collectorchest
Szorgalmasan gyűjtöm a 30 boostereket
, de már csak 2 chest kell a párducig. -
Dr.NX
veterán
Ja, ezek is jók!
Nem meglepő módon a season pass card ismét OP-re sikeredett.
A Symbiote Spiderman-Panther-Zola-Nimrod-Galactus is brutális, pláne ha nem tudod counterelni.Ezzel is játszottam, jópofa, ha kiadja.
# (0) Wasp
# (1) Sunspot
# (1) Hydra Bob
# (2) Pixie
# (2) Armor
# (3) Mobius M. Mobius
# (3) Hope Summers
# (3) Luna Snow
# (4) Moon Girl
# (6) Red Hulk
# (6) She-Hulk
# (6) The Infinaut
#
V3NwNCxTbnNwdDcsSGRyQmI4LFB4NSxBcm1yNSxNYnNNTWJzRCxIcFNtbXJzQixMblNudzgsTW5Hcmw4LFJkSGxrNyxTaEhsazcsSW5mbnQ4
#
# To use this deck, copy it to your clipboard and paste it from the deck editing menu in Snap. -
Dr.NX
veterán
-
M3oH
addikt
-
Dr.NX
veterán
-
Dr.NX
veterán
-
Tyler Durden
addikt
-
Dr.NX
veterán
-
Tyler Durden
addikt
-
Dr.NX
veterán
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
Én jelenleg feladtam Wiccan-t, ranked 1000->2500 az OTA óta, Wiccan, Thanos és Pixie deck-eket próbálgatva...
Safety Bade-nek volt egy elvetemült deck-je, Quicksilver, Domino, Wiccan + Wong Odin package amivel volt némi sikerélményem de az az első két kör hányinger keltő.
Egyébként még Loki + Wiccan nagyon erős ha kijön a Curve.
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
Nagyon erős, talán a legerősebb deck most, hogy az OTA után mindenki kísérletezget és sokkal kevesebb a hard counter deck.
Én mentem vele kb 20 meccset, ami meglepett az az hogy Lokit hányszor ki tudtam rakni 2. körben de még 4. körös Loki is erős Arishem deck-el.
Én itt el is engedtem mert egyrészt unalmas számomra egy erős meta deck-et játszani huzamosabb ideig, másrészt megundorodtam az emoji spammer Arishemet játékosoktól.
Utóbbi időben ha emoji spam akkor szinte mindig az Arishem játékosok dobálják lelkesen mert valamiért felizgatja őket, hogy nyernek a játék legerősebb deckjével es off meta deck ellen... ki érti ezt?
Öröm az ürömben, hogy egy ideje úgy működik a némítás, hogy rajta marad a játékosokon.
------‐----------------------------Biztos én vagyok a maradi de számomra az elfogadható emoji az ökölpacsi a vesztes részéről amire ökölpacsival válaszol a győztes. Győztes részéről elsőként küldeni az ökölpacsit arrogáns szerintem de ennek ellenére ha vesztes fél is vagyok és az ellenfél megdobott egy pacsival akkor viszonzom.
Az más mikor két bálna elkezdi dobálni a ritka emojikat az azért vicces is tud lenni. Én főleg a nyalókázos Venomot használom mikor nyerek Phoenix Force-al valami erős meta deck vagy boomer snapper ellen.
-
Dobi 562
addikt
Pedig Echo ott volt bal oldalon de lehet visual bug vagy behallucináltam.
Ezután a meccs után ott is hagytam a játékot, amúgy is kezdem unni az Arishem/Sandman metát.
Hétvégén játszottam Lockjaw-t ott is bugos volt a kártya csere, volt hogy láthatatlan volt a kártya amit előrántott, nem volt vizuálisan megjelenítve de a stat-ja hozzá volt adva a location-höz. Blink is csinál ilyet, előfordult már máskor is (csak PC-n).
Kár, hogy a tracker nem tudja megmutatni az elmúlt köröket, Snap Zone trackere az régen meg tudta de már nem használom.
-
Dr.NX
veterán
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
Ez tényleg beteg, hány órán keresztül kell tolni ehhez a proving groundot?

Közben legyőztem a ranked 2 játékost is (feladta), nem bírnak velem, na!
Pedig már csomót másztam hátrafelé, szarabbnál szarabb off-meta hülyeségeket próbálgatva, jelenleg rank 1100-on és mégis a top játékosokkal szórakoztat az MM.

-
Dobi 562
addikt
-
ClydeBeka2
őstag
-
Dr.NX
veterán
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
Jó kis deck, tetszik nagyon! Copycat az helyettesíthető bármivel szerintem de sokszor jól jön a képessége és jó stat-line.
---‐-------------------------------------
Lemaradtam valamiről? Bemegyek Proving Grounds-ra farmolni Alliance küldetéseket, erre minden ellenfél spammeli a Spiderman emojit majd feladja 1-2. körben…
-
Dobi 562
addikt
Köszi és gratulálok! Arishem invázióra készülj fel, összes tryhard top 100 visszatért Arishemre.
Közben találkoztam újra ezzel a figurával, jelenleg ő a ranked 50 pléjer. Kis barátunk minden egyes alkalommal mikor nyerésre áll és jó keze van 5. kör végén, éppen mikor lejár az idő boomersnappel. Ha épp nem figyelsz oda akkor adtál neki ingyen kockákat. Harmadik vagy negyedik alkalommal találkoztam vele előző season óta, minden egyes alkalommal ezt csinálta, mellesleg csak Arishemet játszik.
-
Dobi 562
addikt
Köszi! Nem feszültem rá egyébként csak próbáltam mindig a metát counterelni valami off meta deck-el. Így Patriot + Sandman hozott vissza 1500 környékéről. Majd miután mindenki más is elkezdett játszani Sandman-t váltottam Namorára. Közben próbálgattam a "nerfelt" Arishemet is (Loki 2 körben nagyon durva).
Rengeteg Alliance pontot összefarmoltam a Patriot deck-el, a Fill 4 location küldikkel.
Általában én is rank 3000 körül végzek season végén, most valahogy jobban ment a játék.
-
Dr.NX
veterán
-
Tyler Durden
addikt
-
Dobi 562
addikt
-
Chuzzlee803
aktív tag
Meccs közben meg tudtam nézni az ellenfelem profilját, ez elkerült engem a patch notes-ban.
Mindenesetre, Phami a Magyar Bosszúállókból, ha itt vagy közöttünk, jó meccs volt.
Ezek az alliance questek a mindenféle specifikus kártyákkal nagyon menők. Nem mindegyik ad sok pontot, de pl. rávett arra, hogy location control-ozzak nem is tudom mióta először. Tényleg jó szórakozás, direkt nem is próbálok netdeckelni, csak élvezem a játékot. -
Dobi 562
addikt
-
Tyler Durden
addikt
-
Dr.NX
veterán
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
-
alite
senior tag
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
Igen, az a baj hogy hiaba keveri bele az extra lapokat, nagyon ritkan van hogy hasznalhatatlan szarokat kap, ha meg azokat kap akkor meg mindig rerollolni tud Lokival.
Elvileg a +1 energiaert inkonzisztensnek kene lennie a deck-nek, a valosagban nem az.
Kedden egettem a maradek ticketeimet conquesten, utolso ellenfelem pont azt csinalta amit irtal, minden korben rakta le Quinjetet, utana meg lap generatort... El is vert siman.
-
Tyler Durden
addikt
-
Dobi 562
addikt
Ha behozzák végre a klánokat meg a Leagues-et (utóbbin remélhetőleg változtatnak a próba verzióhoz képest), akkor legalább lesz értelme a grindolásnak az extra küldetések miatt.
Nagyon régen nem adtak hozzá új játékmódokat, 100$-os csomagok kreálásába fektetik az időt.
Az end-game content meg úgy szar, ahogy van. Pár nap alatt felér az ember infinite-ba, onnantól kezdve teljesen mindegy igazából hogy rank 34367-n zárod a season-t vagy rank 152-n. Legalább 5k rangonként adhatna valami minimális kreditet.
Conquest csak addig izgalmas míg meg nem szerzed az első pár infinity bordert, utána már egyszerűen nem éri meg a befektetett időt szerintem. Ráadásul az MMR nagyon rossz conquest módban, összerak ellenfelekkel akiknek nagyon hiányos a gyűjteményük meg óriási a szakadék játéktudásban is...
-
Dr.NX
veterán
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
-
Dr.NX
veterán
Aaaaargh!!
Mázlista! Gratula!
Én is irigy vagyok.
Más:
Samsquanch egyébként egész jó, nem meta breaker, de használható.
Ez a Regis deck pl. egész jópofa, bár nyilván verhető, mert semmi tech nincs benne.
T1 4 power Squirrel Girl, T2 4 power Mysterio, T3 10 power Sasquatch, T4/T5 10 power Cull és Crossbones, T6 ingyen Mockingbird és Skaar (20 power) + Blue Marvel (+11 power)
Morph néha zseni, főleg ha T5 környékén játszod, simán lesz belőle Death, Knull, Red Hulk.Érdekesség azoknak, akik nem ismerik a lore-t:
Sasquatch női karakter (Heather) -
Tyler Durden
addikt
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
-
Dr.NX
veterán
-
Dr.NX
veterán
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
A GM Nimrodot majd kipróbálom!
A Loki deckben mi a célja Supergiant-nak? Csak anti Leech/Sera vagy van valami szerepe?
A Phoenix deck-et láttam mikor Jeeeet játszott vele, de végül arra a következtetésre jutott (sajnos), hogy Alioth jobb tech kártya ebben mint Loki. Azért az ellenfelek belassultak kicsit stream-en mikor kirakta Lokit move/destroy kártyák után.
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
-
M3oH
addikt
-
BigBlue69
őstag
-
Dobi 562
addikt
-
Tyler Durden
addikt
-
Dobi 562
addikt
-
Dr.NX
veterán
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
Nem vagyok 1k kozeleben sem mar, par napja meg top3k-ban voltam de jelenleg 10k kozeleben.

A jatek ennek ellenere eleg gyakran osszerak top 3k jatekossal. Kell a kihivas, na!
Megmondom oszinten meg egyet nem mentem Grandmasterrel, nagyon megoszloak a velemenyek rola de abban mindenki egyet ert, hogy nem OP, mint ahogy azt hittek.
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
-
Tyler Durden
addikt
-
Dobi 562
addikt
Tegnap meg ma mentem párat Galaktózzal, hasonló a deck a tiédhez:
Ha a tiéd jönne szembe, biztos nem jutna eszembe, hogy Galactust fogsz lerakni a bounce package miatt.Nekem ez egyébként nagyon kívül esik a komfortzónámon de most ebben a szezonban próbálgatok új dolgokat, tanulok. Tryhardolásnak nem látom értelmét Thanos Blob meg Shenaut Leech ellen.
-
Dobi 562
addikt
Ki kell tapasztalni. Lehet vele meglepő dolgokat csinálni.
Például Yellowjacket nagyon sok mindenre jó. Buffolja a farkast (on reveal). Leszedi az életét Spider-Hamnak és Ánusz át tudja küldeni. Tovább csökkenti az életét a Voidnak vagy Hoodnak mielőtt átküldöd. Sentry-t kiszedi a Shang-chi zónából. Jane 5. körben kiszedi a pakliból és 6. körben ki lehet játszani.
Spider-ham nagyon jó ebben a metában mert a meta deck-k tartogatják a jó (drága) lapokat utolsó körre. Szívás ha Infinautot lősz vele de akkor meg retreat.
Mobius segít Loki, Shenaut, Black Knight, Sera ellen.
Thor az jó stat + on reveal (farkas buff).
Sentry + Ánusz jó statok.
És a pakli úgy lett megépítve, hogy gyönyörűen lehet lepakolni a lapokat, nem nagyon van kör ahol nincs mit játszani.
-
Dobi 562
addikt
-
winery
aktív tag
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
Jártam én is így, meg kell tanulni a deck-et!
Ha Nico-nak az a spellje aktív, hogy megduplázza az életét, akkor lehet csinálni egy szép nagy repülő Nico-t. Forge->Nico->destroy Nico-->Phoenix
Mikor Phoenix visszahozza mindig az ugyanaz a spell aktiválodik ami Nico kijátszásakor elsült.
Chavez nélkül sokszor szar a laphúzás ezért nagyon kell ismerni a deck-et mert nagyon fontos tudni mikor kell snappelni hogy pozitív legyen a cube rate a sok retreat miatt.
-
Dobi 562
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- BMW topik
- Felégeti készpénztartalékait a Tesla
- További aktív témák...
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- OH Új Dobozos Dell Latitude 3450 "KIS TERVEZŐ LAPTOP" 14" -40% i7-1355U 16/256 NVIDIA MX570A 2GB FHD
- Milwaukee Switch Tank
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- Apple MacBook Pro 16 M2 Pro (2023) 16GB/500GB SSD Szép állapot
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) és olyan 80%-os winrate-el az utolsó két milestone nélkül is kijött a kártya + kreditek + emote is. Rég volt ilyen, reméljük a jövőben ez lesz a minta a SecondDinernél. AKkor talán újra költenék is a játékra.
, de már csak 2 chest kell a párducig.