- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
addikt
válasz
CsiguszMaxim #3092 üzenetére
Biztos mindenki inkább a bevált dekkel megy és nem akar új lapokkal variálni.
-
Dr.NX
addikt
válasz
CsiguszMaxim #3089 üzenetére
Így is, hogy most mindenki Caiera-t játszik?
Shang-Chi egy ideig nem lesz annyira használható.Én ennek a variánsát játszottam, Caierával és Skaarral.
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #3089 üzenetére
Igen, majd megyek vele én is mert kellenek a boosterek BK-ra. Kár, hogy meta lett belőle.
-
pachito
őstag
válasz
CsiguszMaxim #3021 üzenetére
Gz!
Boldog karácsonyt minden topiklakónak! -
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #2961 üzenetére
Jól néz ki! Nekem is van ilyenem:
-
pachito
őstag
válasz
CsiguszMaxim #2932 üzenetére
Jó étvágyat
Apropó, ha van valakinek értelmes Stegron listája, annak örülnék. Szinte mindenre van ötletem ami úgy ahogy müködik de ezzel a lappal egyszerüen nem tudok mit kezdeni. -
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #2920 üzenetére
Igen, sokszor látom nem érti az ellenfél miért pakolok lapot Vibranium Mine-ra mikor Thanos-t játszok.
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #2912 üzenetére
Marvelsnapzone.com pár napos meta riportjában tier 1-be sorolta Galactust. Ha gondolod keresd vissza és nézz rá arra a deck-re.
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #2901 üzenetére
Te vagy "alioth is gay"? Tuti toltam ellened párszor!
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #2899 üzenetére
Wolverine helyett Jeff, Spiderman vagy Nakia helyett Ms Marvel.
Electro-t is beleraknám még egy ramp kártyának, Psylocke nem hiszem hogy elég.
Alioth sajnos kéne bele. Ha el tud sütni Galactus-t és tiéd a prio akkor verhetetlen kombó.
-
Dr.NX
addikt
válasz
CsiguszMaxim #2829 üzenetére
Patch notes:
Spotlight Cache-ből szerzett variánsokhoz tartozó avatárok ilyen keretet kapnak, visszamenőleg is. -
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #2733 üzenetére
Érdekes deck-nek tűnik, junk control Anus nélkül?
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #2681 üzenetére
Látom vannak rajtam kívül is Alioth rajongók.
-
válasz
CsiguszMaxim #2663 üzenetére
Köszi, lehet teszek vele egy próbát, Gladiátort akkor viszont nem ártana kinyitnom spotból. Amúgy ma reggel eddig 3/3 destroy ladderen.
-
Dr.NX
addikt
válasz
CsiguszMaxim #2663 üzenetére
Oké, én ma tiltben vagyok.
Kipróbáltam ezt a decket.
Conquestben egy Master Mold-Ronan-Darkhawk ellen játszottam.
Ez mi már?
Kb. sosem láttam Ronan decket.
Megyek aludni. -
Dr.NX
addikt
válasz
CsiguszMaxim #2629 üzenetére
Loki is top tier lap, saját archetípust hozott létre, érdemes ráhajtani.
Meg igazából van benne szellemi kihívás is, megkapod 1-2 körre az ellenfél discount lapjait és verd meg vele ügyesen.
Nico Minoru is jó, főleg Deadpool destroyba és Elsa Bloodstone is érdekes. -
Dr.NX
addikt
válasz
CsiguszMaxim #2140 üzenetére
Pár napja linkeltem egy 31-es Galactust.
Egyébként itt van secondary win condition?
Ha jól látom, minden Galactusra van építve. -
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #2107 üzenetére
Ennek nagyon jól áll az arany háttér és a krackle is! Tökéletes kombináció!
Im83: gratulálok!
-
BBUN52
tag
válasz
CsiguszMaxim #2045 üzenetére
Az teljesen jogos h move kártya lett, de nekem leginkább az nem tetszik h mennyire random hatást kapott...
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1980 üzenetére
Én az új lapot kaptam aminek szintén örültem, mert pont illik a deckembe, de Thanos is kéne.
Viszont már csak 1 spotligh cache-em van, nem tudom bekockáztassam-e. A Mold-ra nem igazán van szükségem. -
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1763 üzenetére
Ha már úgyis van 4 db 3 energiás kártya akkor lehet érdemes lenne elmenni Sera + Surfer irányba?
-
Dr.NX
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1761 üzenetére
Negasonicot én még szerintem nem is láttam, annyira underrated.
És most lássuk a decket! -
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1728 üzenetére
Múlt héten nyitottam Stegron-t de még egyet sem mentem vele.
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1715 üzenetére
Tetszik az uj rendszer!
-
Dr.NX
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1715 üzenetére
-
válasz
CsiguszMaxim #1639 üzenetére
1200-ért rare Dracula skin, nahh ma erre költöttem
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1485 üzenetére
Igen, mar tolom is vele.
-
alite
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #1485 üzenetére
Megvettem, volt 12k tokenem. Big Bad-ekkel úgy vagyok, hogy másképp nem jutnék hozzá és elég nagy volt a hype. Eddig 10 meccsből 10 HE jött szembe, nem túl izgi. Luke Cage kulcsjátékos..
-
pachito
őstag
válasz
CsiguszMaxim #1450 üzenetére
Én semmilyen deckkel nem tudok játszani, amiben Titania van. Az a lap folyamatosan sz*pat, mindig rosszul tippelek és az ellenfélnél landol.
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
CsiguszMaxim #1444 üzenetére
Grat!
más Van 7k+ tokenem gondolom ezt nem érdemes elkölteni jeffre , hogy kedden jön a következő big bad kártya ? -
Dobi 562
addikt
válasz
Gratulalok!
-
alite
senior tag
válasz
Grat!
Melyik deck-kel mentél be végül? "Nina Control"-ban nem láttam Titania-t.
-
winery
aktív tag
válasz
Gratulálok
így viszont nem játszunk egymás ellen
-
válasz
Gratula, csak megérett az a gyümölcs
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #1443 üzenetére
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1427 üzenetére
Jo lenne tudni, hogy peldaul a jatekosok hany szazaleka hasznalja a trackert meg hogy eppen mennyien vannak egy adott szerveren.
Lehet a tracker-t hasznalok 10%-a jatszik most eppen Galactus-t de valoszinu nagyobb az arany azok kozott akik nem hasznaljak. Igy tortenhet meg, hogy "besurusodik" egy adott deck tipus egy bizonyos idointervallumra.
Biztos nincsen olyan manipulacio a fejlesztok reszerol ami direktbe szivatna a jatekosokat, mert nekik az a fontos, hogy elegedett legyen a vasarlo, visszajojjon penzt kolteni.
De amit irsz az tenyleg erdekes, hogy miutan deck-et valtasz, hirtelen megvaltozik a meta es mas fele ellenfeleket kapsz. Ez meg ugye ellentmond annak amit a 2nd Dinner allit az MM mukodeserol (Rank, CL level, MMR szamit csak).
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1427 üzenetére
Control-ra valtottam azota nem jon Galactus.
-
alite
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #1391 üzenetére
Igen, én már behúztam párat félretett ládákból.
-
alite
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #1367 üzenetére
Nagyon fontos az onuralom retreathez. Az igazsaghoz hozzatartozik, hogy 92-rol az alabbi meltan hires “Deck 18” hozott vissza 98-ra. Nem extra deck, valakinel lattam, de kellett a tudat, hogy van nalam valasz a DH kombokra. Aztan par napot sikerult eltolteni 98-on es inkabb visszaaltam a regi SW+Miles-ra.
Szerencsere most reggel elso harom meccsbol behuztam Infet, hala az egnek ugyanazt a Galactus playert adta egymas utan, srac meg mint a nyitott konyv. Nalam most pihi egy jo ideig.
-
alite
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #1364 üzenetére
Pedig ez a szokásos SW + Miles loc control deck. Camp Lehigh-ból jött egy Storm, illetve a fickótól egy Goblin. 99.7-ről gurultam vissza épp 99.3-ra, az éjszakát már itt töltöm. A thumbs up-os haverod is szembejött előbb, de tőlem elvitt egy cube-ot..
Nálad mi a helyzet? Emelem a kalapom, ha move-al bemész inf-be. Talán annál jobban semmit nem szivatnak a location-ök.
-
alite
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #1356 üzenetére
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1353 üzenetére
Persze, tudom hogy 10% eselyem volt az inkre.
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1349 üzenetére
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1347 üzenetére
Sok sikert hozza!
En az utobbi idoben amikor szembe jott, csak feltoltottem a kozepso es jobb oldali locainokat mert Heimdall-ra szamitottam utolso korre es igy is lett, de lehet ezek botok voltak vagy tapasztalatlan jatekosok.
Persze olyan is, hogy turn 4-re mar annyira elhuzott az ellenfel, hogy inkabb feladtam, eselytelen volt hogy nyerjek.
------------------------------------------------------------------------------
Valaki mas rajtam kivul megvette Iron Lad-et? Nem tudom jo otlet volt-e jegyet vennem a hype vonatra, Howard the Duck-al lesz eros komboja. Jelenleg annyit tud, hogy Zabu-nak hala ki tudod jatszani 3. korben es 6 power + ha szerencsed van akkor hasznos kartyat fog copyzni. -
Dr.NX
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1344 üzenetére
Hát nem tudom, ezek a move deckek a jelenlegi metában nagyon verhetőek.
Eddig se okozott gondot soha, most a lockdown, Galactus meta idejében esélytelenek.
Pedig szimpatikus nekem is, mert kell hozzá gondolkozni, tervezni, és láttam szép kombókat, illetve jönnek hozzá új lapok, amivel remélhetőleg kicsit színesedni fog a játék. -
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1330 üzenetére
Lehet benne van a dologban az is amit írsz de location control deck-ek nem teljesítenek olyan jól rank 90 felett.
Az biztos, hogy rá lehet feszülni a végére, én 98-on fejeztem be az előző szezont amivel nagyon boldog voltam mert 2 hétre be voltam ragadva 70-80-on. De utolsó napon megtoltam hogy most van esélyem az Infinite-ra és olyan hibákat elkövettem hogy csak röhögök magamon visszagondolva.
Többször előfordult, hogy ott volt a nyerő kombináció a kezemben utolsó körre de én túlkombináltam és arra gondoltam az ellenfél milyen meglepő és nem deck-jébe illő kártyát fog letakni, így ahelyett hogy a lehető legegyszerűbben nyertem volna, eldobáltam a meccseket rossz utolsó körös játékkal.
Én ezt úgy fogom fel a tanulási folyamat része, igyekszem majd nem elkövetni ugyanazokat a hibákat.
-
alite
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #1330 üzenetére
Hasonló érzések, -60 cube-nál jártam már tegnap estére. Végül az volt a sikerélmény, hogy visszahoztam 95-re. Most félrerakom ez a paklit, valami más fog kelleni. Rengeteg a DH+BB+Stature kombo..
Az viszont tényleg vicc, hogy ugyanazokkal az emberekkel játszok már egy ideje, mintha egy szűk kör lenne. Van akivel hétvége óta 10-15 meccset toltam.
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1328 üzenetére
Milyen deck-el toltad le azt a 80 meccset?
-
alite
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #1317 üzenetére
Igen, de elkiabáltam magam.. 98-ról eldobtam tegnap óta 30 cube-ot..
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1321 üzenetére
Jeff nagyon jo lap, a kedvenc Dracula Discard deck-embe is jol beillik Nebulaval egyutt Sunspot es Iceman helyere.
Az utobbi par napban egyebkent kevesebb lane control deck-el talalkoztam, akik jottek szembe azok a Thanos-os verziok voltak.
-
válasz
CsiguszMaxim #1319 üzenetére
Hja pont ezekre, ez véleményem szerint eléggé imbalanced. Nekem nincs meg, és ha ellenfélnél Jeff van fixen kalkulálni kell vele, hogy bárhova bemozog, illetve nem véletlen, hogy kb minden dekkbe berakják. Szerintem a vesztes meccseim 50%+ emiatt van.
-
alite
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #1314 üzenetére
Tegnap feljöttem 97.5-re, de ma még nem tudtam elindítani, talán késő este. Szerintem a standard deck-kel be fogok gurulni Inf-be, de nem akarom elkiabálni.
-
alite
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #1299 üzenetére
Nexus-ra elég pakolni: Cosmo+Omega/Warpath+Iron Man+Onslaught. Ha Cosmo kint van akkor szinte verhetetlen, de nélküle snap-elni sem mernék. Persze Quake meg tudja állítani mint fentebb írták, de nem igazán használják.
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1290 üzenetére
Ma pont megszívtam, Prof x-et dobtam az ellenfél Galactusára, visszasnappelt, gondolhattam volna miért.
Utolsó körben kirakta Jeff-et, én meg nem húztam fel az enyémet így -8 kocka.
Fejlődnek a Galactus playerek. Azt hittem bot, gondoltam is, hogy ááá miért lenne Jeff Galactus deckben.
-
alite
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #1293 üzenetére
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1289 üzenetére
Jol nez ki mindketto! Azt a Strom varianst en majd be szeretnem aranyozni, eddig 4 splitnel tartok.
-
alite
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #1281 üzenetére
79 épp, sok meccsem még nincs a szezonban, viszont én az ellentáborban ülök.
Élvezem a játékot, egész sok 8 cube-os meccsem is volt, de én sajna a kevésbé szeretett lockdown paklival megyek.
-
winery
aktív tag
válasz
Én 56
örülök ,ha a napi dolgokat megcsinálom, munkában szoktam leginkább játszani, de most szabadságon vagyok. Amúgy nekem is kedvem valahogy kevés mostanában.
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
70->72->70
Kb 1. nap elengedtem ezt a szezont .. A deckek 90%-a location lockdown vagy galactus
itt-ott egy kis ongoing. Túl sok a büntetős location + a lockdown deckek mellett még rosszabb és ezen Scarlet Witch se segít (többször okoz kárt mint hasznot)
Nekem ez perpillanat egyáltalán nem fun vagy lehet csak magasan indultam és mindenki try hardol. Én meg élvezném , ha tudnám játszani a kártyaimat nem csak a másik megsz*patására menne ki a játék -
válasz
Én előző hónapot eltrógereltem, későn kezdtem komolyan climbolni. Most 50-ről indultam, jelenleg 67 vagyok. Már az előző seasonben is azt néztem, hogy sokkal nehezebb haladni. Nemtudom mennyire más játékosokkal sorsol össze, de nagyon ritkán van pl 8-as winem. Rengeteg ember visszavonul és 1-2 cube-os winekkel mászok /ok 4-esek azért szoktak beesni/. Kiv leszek ebben a hónapban odaérek e..
-
alite
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #1265 üzenetére
Szerintem közel olyan jó mint a korábbi változat, de fejben rá kell állni, mert kevesebb benne a tech card, először hiányoltam a kezemből a eszközöket, de nem rossz, egyelőre jobban élvezem mint a másikat verziót.
Spider-Woman és Titania variantokat elfogadnám, default lenne egyből mindegyik.
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1254 üzenetére
Nagyon jo nyitas volt! epp most nezegetem Twitteren a deck-eket amikkel mar elertek a season elso napjaiban az Infinite-ot es szinte mindegyikben ott van Jeff!
-
válasz
CsiguszMaxim #1256 üzenetére
Én a 6k-s költéseket nagyon meggondolom, impulzusvásárlás nem sokszor szerencsés.. (:
alite: nekem most 6k van, igaz van 10k creditem is, High Evo fix vétel nálam.
-
alite
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #1256 üzenetére
Na akkor így még nagyobb grat, hogy ládából jött.
Egyik legjobb 2-drop, el tudnám képzelni a Location Control deck-ben is.
Most van 13k tokenem, de High Evo-ra és Living Tribunal-ra van félretéve, illetve Spider-Man 2099 is jónak tűnik.
-
alite
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #1254 üzenetére
Grat! Pinelve van egy ideje nálam, töröm magam, hogy megér-e 6k tokent vagy majd júniusban 3k-ért.
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1249 üzenetére
Jó lap, nem hiába hypolják agyon a tartalomgyártók. Ha le tudod zárni a lane-t, hogy az ellenfél ne tudjon lapot rakni akkor eléggé meg tud nőni meccs végére.
Én legtöbb deck-ben már beraktam Sunspot helyére, aztán majd meglátjuk.
-
mike1334
veterán
válasz
CsiguszMaxim #1236 üzenetére
Ha Galactus után jövök, akkor vagy shang-chi vagy enchantress vagy rogue...a gond akkor van, ha én kezdem a 6. kört. Amúgy mentem pár napot Galactusszal, de olyan semmilyen...ha ki tudom játszani 5. körben, akkor snap, egyéb esetben többnyire visszavonuló. Thanos szintén nem hozta el a várt csodát...most mire spóroljak? CL3300-nál vagyok, és kezdem unni..Sera Control meg Zoo deck fun, a többi meh...mindig ugyanaz, ha bejön nyerek, ha nem, akkor esélytelen..semmi flexibilitás, a pakli játszik, nem én..
-
alite
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #1227 üzenetére
Nézzétek a jó oldalát, egész szezonon keresztül kitart az élmény..
Infinite-be érve mindig unalmas lesz a játék..
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1214 üzenetére
Szerintem Stegron-t rajtad kivul senki sem vette meg.
-
alite
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #1195 üzenetére
Szepen lehet vele haladni a mostani metaban, talan utoljara Thanos-nal ereztem ezt meg fenykoraban.
Szerintem twitter-rol szedtem meg elozo szezonban, de egyszer nem jott szembe a ladder-en. 99.5, innen mar csak begurulok..
-
alite
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #1191 üzenetére
Adom az ötletet! Magik-et mikor kiraktad volt egy wtf moment nálam..
Ilyenkor mikor nem net deck jön szembe picit megzavarodok mindig..
-
alite
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #1189 üzenetére
-
alite
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #1182 üzenetére
Mostanában mi is összefutunk naponta..
98.3 épp itt, nálad mi a helyzet?
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1182 üzenetére
Tegnap este zsinorban 4-szer mentunk egymas ellen Knull and Void nevu jatekossal, ezt a mutatvanyt meg sosem sikerult elotte vegrehajtani, zsinorban 3 volt az eddigi rekord.
Raadasul Galactus-t jatszott szegeny, az elso menet utan nem volt nehez counterelni.
-
alite
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #1176 üzenetére
Most 89.2, de meg nem utottem meg a 90-t a szezonban, szoval remelem hamarosan 95.
Tegnap indultam meg igazan, talan behozom utolso heten, de vannak ketsegeim..
-
válasz
CsiguszMaxim #1161 üzenetére
-
winery
aktív tag
válasz
CsiguszMaxim #1148 üzenetére
Remélem nincsen harag
nekem a mai nap úgyis bukó
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1148 üzenetére
Koszi! Nekem ez a lista jott be:
Chavez segit kicsit, hogy Galactust gyakrabban felhuzd idoben, Daredevil kell egy jo eros 5. korhoz.
Wolverine csak azert van benne mert marha jol nez ki, egyebkent talan Kang jobb lehet helyette vagy Cloak helyett.
Shuri nerf elott ezzel csapattam, hasonlo a tiedhez. Masodlagos win condition volt a Shuri--->Destroyer--->Taskmaster vagy Destroyer ----> Death ----->Taskmaster
Shuri nerf ota nem mentem vele.
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1145 üzenetére
Megosztod a decket?
-
winery
aktív tag
válasz
CsiguszMaxim #1145 üzenetére
Most éppen 95.8 de voltam ma már 97en is . Én csak sera control paklival próbálok mászni , ma lett meg a CL 3000 és pool 3 ból 9 lap hiányzik .
Nincsen Komolyabb lapom mint , Galactus vagy Thanos , de hamarosan ez változik.
Mikor olvastam a neved , egyből leesett,hogy a fórumról vagy
-
winery
aktív tag
válasz
CsiguszMaxim #1143 üzenetére
Jelen , jó volt
igaz a paklid durva
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1120 üzenetére
Ugyanezt a deck-et játszottam én is. Csak egy idő után Mbaku helyére Nightcrawlert raktam mert a kutya szerette Mbakut visszaadni Wasp-ért cserébe.
85-ig ezzel a deckel mentem fel, de múlt hétvégén ezzel is zunantam le 80-ra, azóta nem mertem elővenni.
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1118 üzenetére
Ezen a hétvégén én vagyok balf**sz, megpróbáltam új deck-eket a location eventre. Patriottal nyertem zsinórban 4-et és elhittem tudok vele játszani. Utána bebuktam vele 8 kockákat mert az ellenfél utolsó körben kirakta Super Skrullt.
Majd decket váltottam és megint elment 8 kocka mert az ellenfélnek 4 kártyája volt a location-on, ezek közül bármelyik 3-at megüti Rogue, én nyerek. Rogue kiválasztotta a 4.-et.
Ezután már gondolom tilten voltam mert túl frusztrált lettem és szar döntéseket hoztam.
Ilyenkor kellett volna abbahagyni, az a baj ma van időm csak játszani.
Neked gratulálok a 95-höz! Mikkel mész?
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1111 üzenetére
-
ClydeBeka2
őstag
válasz
CsiguszMaxim #1106 üzenetére
Szintén Pixel... Csak Captain Marvel
-
válasz
CsiguszMaxim #1106 üzenetére
Én most kussolok, egy pazar Maximus skint sikerült nyitnom
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #1040 üzenetére
Ez a fenti deck nagyon adja a jatékélményt. Kívülről sose gondoltam volna, hogy ekkora fun. Úgy mentem fel 30 ról 3 nap alatt 75 re, hogy egyáltalán nem volt grind érzésem vagy bosszankodas. Sőt…. És direkt figyeltem most este a shuri deckeket. Valoban sok van, de egyáltalán nem zavaróak. Sokszor ki se adja nekik a lap, vagy a helyszín.
ja és fent írta valaki, hogy nincs annál toxikusabb mikor valaki tolja a kacsintos csajt, mikor egy-két ponttal nyer. Na én mióta olvastam, azóta egyfolytában tolom. Meg Galactus után a csettintoset. Nagyon átélem a főgonosz szerepet
Valódi genya lett belőlem
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1060 üzenetére
Igen, így van ahogy írod, küldtem is a kollegának a végén az ökölpacsit.
Meg úgy vagyok vele, aki Leech-et játszik az megérdemli hogy megszívassák, magamat is beleértve.
-
Dr.NX
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1056 üzenetére
Ez ez ötlet tetszik, hogy max. 8-as powert tudjon duplázni.
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1056 üzenetére
Most ezzel Galactus rajongova tettel egy jatekost szerintem!
4-5 nap folyamatos Galactus jatek utan ma deck-et valtottam es elso meccsen adtam is 8 kockat az ellenfelnek aki Galactust jatszott. Karma... 5. korben Leecheltem, tudtam hogy jon Galactus es snappeltem, o visszasnappelt. Annyi eszem nem volt, hogy eszembe jutott volna hogy van aki Destroyert is jatszik Galactus pakliban nem csak Death-et vagy Knullt. 2 ponton mult. Ez megint draga lecke volt.
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1042 üzenetére
Igen, a Kang bloff nagyon jo! Van hogy latom 0 eselyem van nyerni de csak kicsit vagyok lemaradva, akkor utolso korben snap majd Kang es elkezdem spammelni a Snap? emotikont, legtobben inkabb feleadjak.
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1040 üzenetére
Ez a 6. koros galactus, hogy teljesit?
En azt a Galactus deck-et jatszom amivel elozo szezonban visszamasztam 88-rol 95-re, eddig teljesen jo.
-
Dobi 562
addikt
válasz
CsiguszMaxim #1004 üzenetére
"Arról amúgy vannak már pletyák, hogy mi fog p3-ba esni P4-ből?"
Itt meg tudod nezni: https://marvelsnapzone.com/news/series-drop/
Bast, Shuri, Super-Skrull, Valkyrie, Black Panther elvileg a kovetkezo.
-
válasz
CsiguszMaxim #1002 üzenetére
Én nagyon hamar elértem, unatkoztam is végig a szezonban kb. Jó lenne kitalálnának vmit azoknak is, akik elérik az infet, mert így kb lepörgettem a küldiket és utána léptem is ki a gaméból..
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
CsiguszMaxim #940 üzenetére
Személy szerint a Negativ deckek a kedvenceim néha napján valamilyen wong ( original reveal esetleg egy kis hazmat szívatás ) , de igen ebben a kiélezett metában roppant egysíkú az egész. Most mivel infinite szerettem volna lenni a hónapban sajna már nem fog összejönni mert 78-ról lebukdácsoltam 70-72 re legalább a 80 as avatart megszerezném. Good cards szerű decket játszok csak sajnos a patriotok mindig elcsépelnek ( gondoltam , hogy betechelek egy rogueot , de az meg más ellen nem igazán jó jelenleg ) néha a Suri deckekkel is meggyűlik a bajom Thanosból jelenleg 70-80 között elenyésző jön ami nem is baj . Nálam sajna se Shuri se Thanos
-
válasz
CsiguszMaxim #922 üzenetére
Én pont elengedtem a pinnelt Knullt és bevárom Shurit. Majdnem megvan rá már a token, ha kiszedem, akkor köv seasonben valszín azzal fogok mászni illetve még Galactus dekkek különböző variánsait próbálgatom.
Kiégtél az előző hónap alatt?A saját dekk hogy muzsikál?
Dobi 562: amíg nem jön nerf, addig sokan azt is fognak, techelj ellene, mást nem tudsz csinálni vagy menj te is azzal.
-
pachito
őstag
válasz
CsiguszMaxim #768 üzenetére
Az egyetlen értelmes deck szerintem, amiben kiemelt szerepe van az a negative galactus deck..alapból nem szeretem a negativ deckeket, nekem túl highroll-y, máshol pedig nem találtam neki olyan helyet, ahol hasznos lenne.
De ez csak az én véleményem, attól még másnak bejöhet. -
pachito
őstag
válasz
CsiguszMaxim #766 üzenetére
Én már kicsit bánom, hogy megvettem..nem akkora durranás, mint gondoltam.
-
válasz
CsiguszMaxim #711 üzenetére
Nekem se dobta fel, lehet azért mert pinnelve van Galactus
Nálam most, hogy értelmes collectionöm van, maximálisan előtérbe kerültek/kerülnek a variantok. Tegnap elvertem vagy 6k creditet, Thanosból az ink verzió mellé megvan a gold is, illetve második ink lapom is megvan She-Hulk személyében /gold is meglett belőle is/. Szóval valszín a goldomat, ha épp nem jön értelmes bundle, akkor variantokra tervezem ellőni, a kérdés tényleg csak az, hogy amiből az alapot ennyire kipimpelte az ember, ott megéri e még1x eljátszatni.. /hajlok én is a nem felé, pedig ez a variant nagyon állat../ez lenne amúgy az:
-
válasz
CsiguszMaxim #707 üzenetére
Én egy másik fajta Serrásat játszom, annyi, hogy abban nincs Odin. Meglepően jó tud lenni, köv season elején lehet megyek vele majd ladderen.
Más: aki szokott skineket vásárolni azokhoz szólna a kérdésem. Megvennétek 1200 goldos skint ha bitangmód tetszene, viszont az adott kártyátok már fel van húzva ink verzióra? Thanossal kapcsolatban van most ez a gondom, hogy mennyire kidobott pénz meg booster lenne ez, hogy még 1 verziót húzzak belőle..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Samsung Z Fold 7 / Flip 7 - Bontatlan - 3 év gari
- MacBook Air 15" M2 2023 - 24GB RAM / 512GB SSD - SK bill 100% akku
- Apple Macbook Pro 14" M3 Pro 2023 - 18GB RAM / 512GB SSD - 100% akku - német bill
- LENOVO Legion 5 15ACH6H R5 5600H - 15,6 FHD 165Hz - RTX 3050 Ti - 16GB / 1TB SK bill
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Xbox Ultimate előfizetések
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)